Béďa Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Tak jsem se byl dneska podivat v Brna na Renocaru. Pocasi nam pralo takze to byl vydareny den. Potkal jsem tam i par clenu Peugeot clubu no a po ceste zpet jel chvili pred nama King (pekny kola chlape ). Pridavam par fotecek. http://b-e-d-a.rajce.idnes.cz/Renocar_-_0409/#album Citovat
@re Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 taky jsem tam byl... škoda, mohli jsme se sejít... bylo perfektně... jsem chytil i bronz Nakonec jsem na okruh nejel a lituju toho... Fotky dodám posléze ... 8GB - přes 1000fotek... to dá chvilku, než je protřídím odstraněna citace kompletního příspěvku [upravil dne 4.4.2009 Kurt] Citovat
Béďa Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 @re: jedno modry coupe jsem tam videl ale ty si to nebyl.. s tema fotkama ses teda cinil, ja byl tak upecenej ze jsem ani nejak moc nefotil, jen jsem se kochal jinak me to taky nejak namlsalo a rikal jsem si ze priste se tam projedu.. Citovat
tomike Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Musela to byt super akcia a aj fotky vyzeraju pekne. Citovat
janča205 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Tak já tam byla taky a jako každej rok se mi to líbilo:mrk Citovat
306gti6 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Béďa:Ja som tam bol tiez a vydim ze si si ma aj odfotil:) co si sa nezastavil??Inak som bol aj na okruhu a mam aj video-mal som kameru zaoknom:D.Ta modra 406 cope bola tiez odnas je to 2.0 16V..... A este bola tam aj dalsia cierna GTI 6 a kto to bol??neviem:myslim Citovat
309GT Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Zrovna jsem si říkal jestli to nejsi na té fotce ty,opravdu parádní povoz! odstraněna citace kompletního příspěvku [upravil dne 5.4.2009 Kurt] Citovat
Béďa Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 306gti6: sel jsem za tebou ale zrovna si odjizdel na okruh, no a kdyz jsem fotil tyhle fotky tak jsme s kamosem tahli zrovna novy gumy k nemu do auta takze jsem se moc nezdrzoval.. tu cernou jsme potkali u vjezdu do arealu, taky nevim kdo to byl ale vypadala fakt dobre.. Fusion: Pajero jsem tam teda nevidel, nejvetsi krabicka tam jezdil asi Scenic, co jsem teda stihnul videt ja.. Citovat
306gti6 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Ja som na okruho predbiehal ML-ko AMG uprava:papa to som tam videl najvecsie.. [upravil dne 5/4/09 306gti6] Citovat
pug Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 306gti6: podarilo sa ti odmerat si cas na kolo? ake su inak dojmy, ako sa auto spravalo? (predokladam ze s tymi gumami co si hovoril ze das, to nebolo optimalne) inak len ticho zavidim ze ste boli ale cudujem sa ze si Bedo aj @re nesli na okruh, pre mna Renocar=okruh a ani som nesiel kvoli tomu ze by som nemohol jazdit okruh kedze mi nestihli prist brzdove platnicky a stare su uz pred smrtou Citovat
pug Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 dalo sa tam vobec pohnut a na ten okruh vobec dostat? lebo len z ceskeho jdm fora tam malo rezervovane miesto 40 aut Citovat
306gti6 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Béďa :video mam len ma 25min a na youtube mi zobere max 10min musim ho neako skratit-nema niekto jednoduchy program na skratenie videi?? Citovat
Béďa Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 pug: melo to nekolik duvodu, brzdy mam K.O. a hlavne nemam jeste RZ.. takze priste, chci si zajet zavod do vrchu co se tam jezdi.. Citovat
306gti6 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 pug:cas som merat nestihal ale da sa to priblizne vypocitat s toho videa,jazdil som natych ojetych gumach ale vydrzali to v pohode-ale obcas som si blbo nadjel zakrutu alebo prehnal rychlost a skoncil som asi 3krat mimo trat:D.Inak horsie natom boly brzdy asi po 2 kolach mi uz vobec nebrzdili:D takze mal som co robyt,zadne kotuce niesu chladene a ty skoncili fialove:o Na okruh sa dalo vpohode dostat [upravil dne 5/4/09 306gti6] Citovat
@re Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Fusion Viděl někdo na okruhu Pajero? Viděl a vyfotil... upřímně se divím, že na okruh takové auto vůbec pustili... v poslední jízdě jsem viděl jet na trať mladého vietnamce v dost orezlé felicii [upravil dne 5/4/2009 @re] Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Fusion Viděl někdo na okruhu Pajero? Viděl a vyfotil... upřímně se divím, že na okruh takové auto vůbec pustili... v poslední jízdě jsem viděl jet na trať mladého vietnamce v dost orezlé felicii [upravil dne 5/4/2009 @re] tak to je masakr:D a otočil to aspon? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.