Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky jsem tam byl... škoda, mohli jsme se sejít... bylo perfektně... jsem chytil i bronz :D

Nakonec jsem na okruh nejel a lituju toho... :nevim

Fotky dodám posléze :) ...

8GB - přes 1000fotek... to dá chvilku, než je protřídím ;)

odstraněna citace kompletního příspěvku

[upravil dne 4.4.2009 Kurt]

Odesláno

@re: jedno modry coupe jsem tam videl ale ty si to nebyl.. s tema fotkama ses teda cinil, ja byl tak upecenej ze jsem ani nejak moc nefotil, jen jsem se kochal :) jinak me to taky nejak namlsalo a rikal jsem si ze priste se tam projedu.. :D

Odesláno

Béďa:Ja som tam bol tiez a vydim ze si si ma aj odfotil:) co si sa nezastavil??Inak som bol aj na okruhu a mam aj video-mal som kameru zaoknom:D.Ta modra 406 cope bola tiez odnas je to 2.0 16V.....

A este bola tam aj dalsia cierna GTI 6 a kto to bol??neviem:myslim

Odesláno

Zrovna jsem si říkal jestli to nejsi na té fotce ty,opravdu parádní povoz!

odstraněna citace kompletního příspěvku

[upravil dne 5.4.2009 Kurt]

Odesláno

306gti6: sel jsem za tebou ale zrovna si odjizdel na okruh, no a kdyz jsem fotil tyhle fotky tak jsme s kamosem tahli zrovna novy gumy k nemu do auta takze jsem se moc nezdrzoval.. :) tu cernou jsme potkali u vjezdu do arealu, taky nevim kdo to byl ale vypadala fakt dobre.. :super

Fusion: Pajero jsem tam teda nevidel, nejvetsi krabicka tam jezdil asi Scenic, co jsem teda stihnul videt ja..:)

Odesláno

306gti6: podarilo sa ti odmerat si cas na kolo? ake su inak dojmy, ako sa auto spravalo? (predokladam ze s tymi gumami co si hovoril ze das, to nebolo optimalne) inak len ticho zavidim ze ste boli ale cudujem sa ze si Bedo aj @re nesli na okruh, pre mna Renocar=okruh a ani som nesiel kvoli tomu ze by som nemohol jazdit okruh kedze mi nestihli prist brzdove platnicky a stare su uz pred smrtou

Odesláno

pug:cas som merat nestihal ale da sa to priblizne vypocitat s toho videa,jazdil som natych ojetych gumach ale vydrzali to v pohode-ale obcas som si blbo nadjel zakrutu alebo prehnal rychlost a skoncil som asi 3krat mimo trat:D.Inak horsie natom boly brzdy asi po 2 kolach mi uz vobec nebrzdili:D takze mal som co robyt,zadne kotuce niesu chladene a ty skoncili fialove:o

Na okruh sa dalo vpohode dostat

[upravil dne 5/4/09 306gti6]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Viděl někdo na okruhu Pajero?

Viděl a vyfotil... upřímně se divím, že na okruh takové auto vůbec pustili... v poslední jízdě jsem viděl jet na trať mladého vietnamce v dost orezlé felicii :o

[upravil dne 5/4/2009 @re]

post-0-14109605761824_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: Fusion

Viděl někdo na okruhu Pajero?

Viděl a vyfotil... upřímně se divím, že na okruh takové auto vůbec pustili... v poslední jízdě jsem viděl jet na trať mladého vietnamce v dost orezlé felicii :o

[upravil dne 5/4/2009 @re]

tak to je masakr:D

a otočil to aspon?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...