Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prajem pekny den.No dnes som skusal s kablami hybat ked bol jeden bol v zadu a hybal kablami a druhy bol v aute mal spiatocku a nastatovane.Ja tomu nerozumiem teraz to ani nepipne :bacha Skusal som vsade ked su snimace a riadiaca jednotka hybat a nic ani len nepiplo .Teraz som prisiel domov zaradim spiatocku a nic tich ani len pipnutie a faulty ....myslite ze na diagnostike v peugeot servise mi budu vediet povedat kde je problem ?

[upravil dne 3/4/09 Maroš]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No prajem pekny den opat senzory. Uz som si nastudoval co sa dalo a ja som nasiel aj chybu. Vcera som vybral vsetky senzory a oznacil som si ich cislami fixkou. Zobral papier a pero a tiez som si napisal cisla od 1-4 . Digitalny ohmeter a uz som isiel. Porovnavacia metoda. Meral som vyvody medzi sebou a hodnoty by mali sediet a ten co sa odlisuje a dost velmi je urcite zly. Tak mi to nedalo a rozobral som senzor ktory bol zly a co som nasiel? Chcel som to nafotit ale este som sa nedostal k tomu. Je tam kondenzator ktory vytiekol a okolo neho korozia ,kondenzator odpadol od korozie a cesticky rozozrate ..... dnes potrebujem zistit ake maju oznacenie podla manualu peugeotu a zohnat a potom dam vediet...

Odesláno

Inac uz som prisiel aj na to ako funguju ale vyraba ich bosch ale zohnat nieco okolo nich ziadna sranda. Su tam tri vyvody. Dva su napajanie a jeden ten stredny je na riadenie ci senzor ma vysielat alebo prijmat. Je to dost zlozite vo vnutri ale uz mam celkom jasno a zatial som rad ze som nedal za 500 sk diagmostiku lebo v peugeot servise by nevedeli co pytat:roker

Odesláno

No opravit by sa to dalo ale je to velmi skorodovane,je tam integrac a je to tam opalene a hodinu a pol som daval dole len tu gumu co tam je naliata ....neviem neviem a je to SMD suciastkami osadene :roker ....ja beriem urcite druhy snimac ....skusim to nafotit a vlozit sem...dnes cstujem do viedne tak budem mat v noci trochu cas .....skusim

• O 3 roky později...
Odesláno

Viete niekto pribliznu cenu ECU alebo nemate popripade niekto jednu dobru na predaj? moja ECU neni ani skorodovana ani senzorom nic nechyba... proste nekomunikuje. Jedneho pekneho dna si zmyslela ze komunikovat nebude a tak ako si zaumienila tak sa aj sprava doteraz.

Odesláno

Nedavno som to riesil. Ak su kontakty ciste a rj sucha, tak moze byt vadny jeden, alebo niekolko snimacov. Treba ich dat dole a vsetky zapojit a priblizovat sa k nim rukou. Ked je dobry tak v nom pocut cvakanie. Chce to mat absolutne ticho v dielni, ale da sa to pocut. Ked necvaka tak je zly. Daju sa zohnat aj na vraku. Taktiez ich netreba striekat WDckom a podobnymi sprejmy. Je to velmi viskozne a dostane sa to dovnutra snimaca a koniec. (nechtiac vyskusane)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...