Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pekný, bude dosť papať, ale ak málo jazdíš, tak to nevadí. Je naozaj kúpený v SR? (často to býva len reklamný trik bazáristov). Pozri si servisnú knižku, prípadne sem daj VIN, na zistenie histórie. Ale takéto autá si nekupujú obchodní cestujúci, je možné, že bude mať málo km.

Nezabi sa v ňom, ide to jak svi..!

Pozri dobre, s odborníkom, či nebolo búrané - takéto avetká končia často v kriekope.:D

Odesláno

Ak sa nemylim tak je to model pred faceliftom, no naraznik ma z new modelu. Opytaj sa preco? Osobne by som do automatu v tomto modely nesiel. Pred nedavnom bol v ponuke v cechach r.v 04, cervena lucifer - vyzeral luxusne za 200000Kc. Skus este pohladat, aj ked v pripade tohto auta sa hlada tazko a hlavne dlho.

Odesláno

tomike, mýlíš se, je to novej model se vším všudy - včetně nárazníku.

Ale jinak tady asi žádný velký moudro z nikoho podle fotek týhle kvality nevypadne. Vypadá to jako každý jiný stříbrný Coupé s béžovým interiérem :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

tomike, mýlíš se, je to novej model se vším všudy - včetně nárazníku.

Ale jinak tady asi žádný velký moudro z nikoho podle fotek týhle kvality nevypadne. Vypadá to jako každý jiný stříbrný Coupé s béžovým interiérem :)

Podle čeho tak soudíš? Já mám taky interiérově i motorově novej model (stejnej jako u tohodle) a nárazník jako starej model. Je to prostě mezityp. Úplně novej model s tímhle nárazníkem má podle mne už i multiplex (ploché páčky) a ty tuším začali vyrábět koncem roku 2001. :myslim Třeba se předchozímu majiteli (třeba jako @remu) líbil tenhle nárazník a vyměnil jej.

:xvul Jinak bych z toho vzal ten volant. Já jej mám trochu už od předchozího majitele v jednom místě poškrábanej. :(:xvul

[upravil dne 31/3/09 Dave_k]

Odesláno

Souhlas s tím, co je napsáno výše:

- cena dobrá, s ohledem na proklamované km až podezřelá,

- 107.000 km - nepravděpodobné. Proč nemá psanou

servisní knížku?!

- nech si ho tu od kluků proklepnout,

- automatu bych se nebál - jezdil jsem se 140kw s

automatem a jelo to velice pěkně, jen si víc papne,

- na fotkách pohledově vypadá pěkně, ale pořádně ho

proklepni - nápravy, brzdy, motor

Pokud ho koupíš a budeš chtít mít klid, počítej ještě tak 20tis Kč (700 eur) na prvotní investici

Odesláno

Dave_K: No jo, pravdu díš, kulatý páčky pod volantem jsem přehlídnul. Soudil jsem podle všeho ostatního. Budíky, středovej panel, tapecy, volant, ... :D

Chtělo by to VIN, jinak stejně víceméně hádáme, jak to přesně bylo s přechodem na novej model tady asi nikdo pořádně neví :)

[upravil dne 31/3/09 MirasCC]

Odesláno

No podla roku by to mal byt model po facelifte ale bez multiplex...

Co som ja patral tak to bolo od roku 2000 (prelomovy) a ten novy naraznik a ten interier by mal byt az od roku 2003.

Samozrejme ze sa mozem mylit...

Ale sa mi to zda nejake divne a aj ta cena.

Treba to preklepnut a potom budeme mudrejsi (teda hlavne buduci majitel)...

A preco km nepravdepodobne? Ja som mal menej KM ked som ho kupoval a mali by byt OK.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

:xvul Jinak bych z toho vzal ten volant. Já jej mám trochu už od předchozího majitele v jednom místě poškrábanej. :(:xvul

[upravil dne 31/3/09 Dave_k]

Myslim si ze toto by nemusel byt ziadny problem...

Teda to s tym poskrabanim volantu :D:roker

Odesláno

Inak mozem sa mylit...

Ale k modelu s multiplexom mi chyba aj stredovy panel strieborny...

No a tiez by som sa divil keby si slovak dal do noveho takehoto auta automat.

Ale mozno som len paranoidny...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...