Béďa Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Tak co rikate na prvni zavod nove sezony?? Ja osobne nelituju vstavani, podivana byla hezka jen skoda ze mojim oblibencum z Ferrari se zrovna nedarilo. Uvidime co rekne FIA na odlisne difuzory ale i tak ma BrawnGP muj obdiv. Citovat
Marlin Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 dobre ze Ferrari skoncilo jak skoncilo, preju jim to ale aspon to po ldouhe dobe nebylo nudne Citovat
Béďa Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Marlin: ha, ty pomlc BMW maniaku.. Kubica se poroucel taky hezky.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Závod pěkný. To že Ferrari propadlo mě vůbec nevadí . BrawnGP: A souhlasím s Marlinem, že to nebylo po hodně dlouhé době nudné, hlavně co se předjíždění týká. I když loňský poslední závod byl taky docela záživný. Citovat
Přema Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Mě se líbil a moc,bylo tam hodně zajímavých akcí....a BRAWN GP klobouk dolů..... Citovat
Béďa Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 nudne?? vzpomente si na zaver sezony 2008, to byl hroznej nervak.. Citovat
Keejml Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Taky souhlasim, kouká se na to líp než vloni, to jsem při ranních závodech vždycky usnul a dneska ne Brown GP paráda, závodění od začátku do konce Citovat
Marlin Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: Béďa Marlin: ha, ty pomlc BMW maniaku.. Kubica se poroucel taky hezky.. ale kdyby se tam nesundlay tak by to nebylo dramaticke Citovat
Béďa Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 vis jak to je, kdyby.. no ale jako to sestreleni bylo slusny, meli to kluci uz temer jasny a pak tohle.. Citovat
virnik Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 aspon to bude tento rok saranda :potlesklen tie zadne kridla :aut Citovat
barenst Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 ja jen nefandim bubakovi , ale Brawn hodne prekvapil , stejne jako Toyota . Citovat
Ravel Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Ono FIA (Ferrari International Assistance) něco vymyslí Citovat
Supersonic Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 No první závod podařený, docela mě zajímá, jak to Vettel vysvětlí Jinak změna zpět do osmdesátek myslím podařená a hlavně se stáje poměrně hodně srovnají...Teda i když Browni neměli konkurenci...A co se týče úterka po VC Malajsie, viděl bych to jasně tak, jako několikrát v minulosti...Přesná definice pravidel co se týče difuzorů a aerodynamiky zadní části, body zůstanou tak jak po dvou VC budou a navíc tam budou mít dva týdny čas ty týmy, které nebou v souladu s výkladem pravidel ohledně difuzorů Citovat
P.avel Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 já jsem byl včera kalit a ráno jsem prostě nevstal... Citovat
Creams Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Hrajete někdo www.f1liga.cz ? založil jsem tým Peugeot-club.com [upravil dne 30.3.2009 Creams] Citovat
ajven Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Gratulujem BrawnGP Klobuk dole pred tymom, ktory na prvykrat nieco taketo vyvedie. Ferarri dodrbkalo co sa dalo. Hamimu kvalda nevysla, ael preteky uz hej. Vdaka Kubicovi a Vettelovi aj dramaticke zmeny na konci. Aj buracka na zaciatku. Skoda Heikiho. Tomu sa nepodarilo nazbierat body pre strieborne sipy. Co sa tyla difuzora, tak to bude este do aprila otvorene. Tipujem zakaz. Co sa tyka KERS a obiehani na trati tak parada:super konecne pribudlo prebiehaciek. A gratulujem aj novemu komentatorovi na STV. Lepsie ako Dutka minuly rok. Citovat
Fusion Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Benz na všech třech bednách Bude zajímavá sezóna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.