maNkovic Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 No tak mám problém a neviem ako ho vyriešiť . Nemám orginál relátko ktoré má byť pri RJ a pri nádobke na brzdovú kvapalinu . Majú tieto dva relátka dáky vpliv na štartovanie (štartér) ???? pretože ked dám také dva relátka čo doma mám do pätíc tak to vyzerá že je všetko v poriadku v 2 polohe svieti diagnostika ale ked dám klúčik do 3(odpruženej) polohy tak len zhasnú kontrolky ale nič sa nedeje ani štartér sa netočí proste nič ... Auto Peugeot 205 1.9 GTi 88 KW Rv 1990 [upravil dne 28.3.2009 maNkovic] Citovat
stalmik Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 NO taky bych to videl na baterku, ale zase ze by si tak zasadniho problemu nevsiml se mi nezda.. Videl bych problem nekde po ceste ve spinacim rezimu klicku.. myslim v poloze start.. Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Tipuju na kontakty od baterie, anebo ukostření baterie. Citovat
maNkovic Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 No baterka je nabitá kontakty sú pekné čisté nikde nieje zaoxidovaný kontakt .... v baterke to nebude na 100% . mám doma 3 baterky a skúšal som všetky ... Kuknite sem tu sú foto knektorou ktore nemám zapojené http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=3&t=3796 Citovat
maNkovic Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 A auto pred prerobením štarotvalo . Mal som motor 1.9 88 Kw na RJ , Vahe vzduchu a rozdelovači z 1.6 jetronic vstrekovania a prerábal som to na Monotronic ako má byť ,... takže som menil zvezok káblou od RJ do motora . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.