barmann Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Tak jsem dnes v noci dojel dom a když jsem chtěl svýho pažouta zdechnout, tak po vypnutí klíčku motor ještě cca 3 sec běžel a cosi v něm vrčelo, jakoby elektromotorek. Když jsem to po chvíli vyzkoušel, jestli to nebyla náhoda, tak mi navíc zůstala svítit kontrolka diagnostiky a motor opět nezdech. Neměl někdo podobnou zkušenost? Citovat
barmann Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Tak jsem teď volal jednomu mechanikovi a je to prý ventil tlaku paliva, je to možný? Cena u něj prý 4000,- v Peugeotu cca 10 000,- Citovat
MatrixChose Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: barmann Tak jsem teď volal jednomu mechanikovi a je to prý ventil tlaku paliva, je to možný? Cena u něj prý 4000,- v Peugeotu cca 10 000,- Jistě - DRV ventil neboli regulátor tlaku paliva. V kelly 4800,- Taky potřebuju Citovat
Xantik Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Jeden týpek z prahy ho nabízí za 2500,-plus poštovný. Já ho od něj bral už před půl rokem a vše bez problémů. Neutrácejte zbytečně korunky. http://www.aukro.cz/item587017166_peugeot_citroen_2_ohdi_regulator_tlaku_paliva.html Jinak to co popisujete, že to zdechne až po nějaké době nebo až se odpojí IMO, tak to dělá přidírající regulátor (DRV ventil) jak píšete, setkal jsem ses tím už nejednou. Pokud byj ste od něj DRV brali ověřte si číslo co máte na autě a pak co prodává. Já mám 0 281 002 493 a je to už nějaká náhrada za původní, který už s nevyrábí, původní měl koncové trojčíslí 284. [upravil dne 25.3.2009 Xantik] Citovat
barmann Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 No auto bylo chvíli asi v nouzovým režimu, nemělo výkon. Dnes už auto opět jede vcelku normálně, ale kontrolka diagnostiky svítí dál. Tak snad to bude tím ventilem. Může mi někdo zjistit jeho číslo, popř mi říct, kde ho zjistím? Citovat
barmann Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Tak jsem asi blbej, ale v Autokelly jsem to taky nenašel Citovat
MatrixChose Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Někde je, ale najít ho taky neumím jinak číslo zjistíš přímo na něm. Je jakoby z boku na čerpadle. Citovat
Leo Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Může to mít i jinou příčinu. Nemáš náhodou u toho i hlášení? Mně pomohlo nebrat nekvalitní naftu a vyměnit palivový filtr. [upravil dne 29/3/09 Leo] Citovat
barmann Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 no to, že se to hodilo do nouzovýho režimu není poprvé, tenkrát to na diagnostice hlásilo něco jako slabý tlaky v palivovým systému, nebo tak něco, takže možná fakt ten DRV ventil. No není tady někdo z Brna, kdo by se mi na něj mrknul, já o tom nemám ani šajn. Bych ho na oplátku třeba někdy vzal na ryby Citovat
barmann Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Jenže já nemám ani problém se startama, teda když bylo cca -10, tak to napoprvé nechytlo, jinak to chytá napoprvé. Citovat
Burisek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 to číslo vypadá takto : je to uprostřed : 0 281 002 493 jen je mi divný,že to nechce chcípnout.... ten ventil má na starost pouze to aby v reilu ( zásobník paliva ) byl dostatek paliva pro vstřik do válců.... a přidřený být též nemůže,protože v něm nejsou pohyblivý části..... ale může bejt zasranej to jo.... [upravil dne 29/3/09 Burisek] Citovat
Leo Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: barmann Jenže já nemám ani problém se startama, teda když bylo cca -10, tak to napoprvé nechytlo, jinak to chytá napoprvé. Projevy jsou různé. Vyčištění je nejlevnější oprava. Citovat
barmann Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Tak mě ještě napadá, jak by se to chovalo, kdyby bylo něco s čerpadlem, nemůže to být i ono? Já jen, že mi za chvíli bude končit 6ti měsíční doba na skrytý vady a kdybych pak zjistil, že je v háji čerpadlo, tak bych si to asi šel hodit. Citovat
Burisek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: barmann Tak mě ještě napadá, jak by se to chovalo, kdyby bylo něco s čerpadlem, nemůže to být i ono? Já jen, že mi za chvíli bude končit 6ti měsíční doba na skrytý vady a kdybych pak zjistil, že je v háji čerpadlo, tak bych si to asi šel hodit. čerpadlo by měli na diagnostice poznat že je špatný.... tak pokud jsi tam ještě nebyl a val..... Citovat
MatrixChose Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Pohyblivý části tam JSOU - je tam jehla a kulička. Nechce chcípnout jelikož se sekne v otevřený poloze a chcípne až tehdy když dojde palivo z čerpadla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.