Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes v noci dojel dom a když jsem chtěl svýho pažouta zdechnout, tak po vypnutí klíčku motor ještě cca 3 sec běžel a cosi v něm vrčelo, jakoby elektromotorek. Když jsem to po chvíli vyzkoušel, jestli to nebyla náhoda, tak mi navíc zůstala svítit kontrolka diagnostiky a motor opět nezdech. Neměl někdo podobnou zkušenost? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: barmann

Tak jsem teď volal jednomu mechanikovi a je to prý ventil tlaku paliva, je to možný? Cena u něj prý 4000,- v Peugeotu cca 10 000,-:bojim

Jistě - DRV ventil neboli regulátor tlaku paliva. V kelly 4800,- Taky potřebuju :D

Odesláno

Jeden týpek z prahy ho nabízí za 2500,-plus poštovný. Já ho od něj bral už před půl rokem a vše bez problémů. Neutrácejte zbytečně korunky.

http://www.aukro.cz/item587017166_peugeot_citroen_2_ohdi_regulator_tlaku_paliva.html

Jinak to co popisujete, že to zdechne až po nějaké době nebo až se odpojí IMO, tak to dělá přidírající regulátor (DRV ventil) jak píšete, setkal jsem ses tím už nejednou.

Pokud byj ste od něj DRV brali ověřte si číslo co máte na autě a pak co prodává. Já mám 0 281 002 493 a je to už nějaká náhrada za původní, který už s nevyrábí, původní měl koncové trojčíslí 284.

[upravil dne 25.3.2009 Xantik]

Odesláno

No auto bylo chvíli asi v nouzovým režimu, nemělo výkon. Dnes už auto opět jede vcelku normálně, ale kontrolka diagnostiky svítí dál. Tak snad to bude tím ventilem.

Může mi někdo zjistit jeho číslo, popř mi říct, kde ho zjistím?

Odesláno

Může to mít i jinou příčinu. Nemáš náhodou u toho i hlášení? Mně pomohlo nebrat nekvalitní naftu a vyměnit palivový filtr.

[upravil dne 29/3/09 Leo]

Odesláno

no to, že se to hodilo do nouzovýho režimu není poprvé, tenkrát to na diagnostice hlásilo něco jako slabý tlaky v palivovým systému, nebo tak něco, takže možná fakt ten DRV ventil. No není tady někdo z Brna, kdo by se mi na něj mrknul, já o tom nemám ani šajn. Bych ho na oplátku třeba někdy vzal na ryby :D

Odesláno

to číslo vypadá takto :

je to uprostřed : 0 281 002 493

jen je mi divný,že to nechce chcípnout.... ten ventil má na starost pouze to aby v reilu ( zásobník paliva ) byl dostatek paliva pro vstřik do válců.... a přidřený být též nemůže,protože v něm nejsou pohyblivý části..... ale může bejt zasranej to jo....

[upravil dne 29/3/09 Burisek]

post-0-1410960558438_thumb.jpg

Odesláno

Jenže já nemám ani problém se startama, teda když bylo cca -10, tak to napoprvé nechytlo, jinak to chytá napoprvé.

Projevy jsou různé. Vyčištění je nejlevnější oprava.

Odesláno

Tak mě ještě napadá, jak by se to chovalo, kdyby bylo něco s čerpadlem, nemůže to být i ono? Já jen, že mi za chvíli bude končit 6ti měsíční doba na skrytý vady a kdybych pak zjistil, že je v háji čerpadlo, tak bych si to asi šel hodit.

Odesláno

Tak mě ještě napadá, jak by se to chovalo, kdyby bylo něco s čerpadlem, nemůže to být i ono? Já jen, že mi za chvíli bude končit 6ti měsíční doba na skrytý vady a kdybych pak zjistil, že je v háji čerpadlo, tak bych si to asi šel hodit.

čerpadlo by měli na diagnostice poznat že je špatný.... tak pokud jsi tam ještě nebyl a val.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...