kupák Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Hledal jsem , hledal, ale nenašel, tak se zeptám: Nevíte někdo, třeba Y2K, jestli je stropní panel (ovládání šíbru) podsvícenej? Mě to nesvítí a nechce se mi to rozebírat. V serviceboxu jsem žádnou žárovku nenašel, tak myslím, že to podsvětlený není, ale nedalo mi se nezeptat. Trochu mi totiž vadí šmátrání po ovladačích, když chci v noci otevřít šíbr nebo rozsvítit. Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Fuuha....tak to si ma zaskocil Myslim ze na 90% to podsvietene nie je. Akoze zajtra bude toto prve co spravim, ze to pozriem...ale ak si matne spominam tak tam nic nesvieti. Citovat
kupák Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Hmmm... Já si myslel, že to nebude, ale bylo by to hezký. Škoda. Co dělá po výměmě té cívky ta chybová hláška? Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: kupák Hmmm... Já si myslel, že to nebude, ale bylo by to hezký. Škoda. Co dělá po výměmě té cívky ta chybová hláška? Zatial nic...ale obavam sa ze to nebude ono Citovat
Tornado Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Podsviceny to treba nemate, ale mozna ze by to slo dodelat. Kdyz jsem sundaval ten stropni panel na sedanu, tak tam u svetylka byla patice na zarovku, ktera by podsvetlovala ty bily ikonky ( ted nevim presne jak to tam je, ale je tam myslim nula, otevreny dvere a jeste cosi). Pokud si dobre vzpominam, tak tam chybel myslim i jeden dratek,kterej by tu zarovku napajel (predpokladam, ze drat kde je napeti kdyz se zapnou svetla). Omrknete to. P.S. Ja sibr nemam Citovat
kupák Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Dobrá rada, dík, až se oteplí, prozkoumám to. To Y2K: já bych nic nedal za to, že to dá pokoj. Věřim, že to byla ta mrcha, co ti klekla. Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 jj ty ikonky na stropnim svetylku maji pripravu pro podsviceni, mohlo by to mit i to ovladani sibru Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Hmm...tak som akurat rozmyslal ze uz vsetko co som chcel (takmer) na aute mam hotove a ze co by sa tam dalo este spravit... No tak uz aspon nemusim rozmyslat Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: kupák To Y2K: já bych nic nedal za to, že to dá pokoj. Věřim, že to byla ta mrcha, co ti klekla. No bohuzial ja mam opacny pocit..uvidime casom, zatial nesvieti. Citovat
MJSytic Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Zajímavý Kde by měla být ta žárovka? Tam jak je ta bílá záslepka? Panel [upravil dne 25.3.09 MJSytic] Citovat
Y2K Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Tak som to skukol... No nesvieti samozrejme a ani neviem ze by tam na to priprava bola... Takze dakto sikovny do toho a sup sem navod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.