Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kupil som hlinikove disky a su k tomu senzory tlaku vzduchu. Vobec neviem ci mam v aute system na kontrolu tlaku a preto sa chcem spytat ci mi staci kazdy senzor sparovat s riadiacou jednotkou ? Alebo podla coho vlastne zisitm ci mi to bude fungovat :nevim. Dakujem za rady

[upravil dne 24.3.09 raul]

Odesláno

Nevim jak moc jsou ty senzory spolehlivý u 407, ale u 607 to nebylo nic moc. Po týdnu ježdění jsem usoudil, že je to naprosto zbytečná věc, protože to hlásilo defekt skoro pokaždý když jsem najel třeba při parkování na obrubník nebo při prudkým rozjezdu. Kolega, kterýmu to auto patřilo přitom ty senzory měnil, potom se na to už vykašlal.

Odesláno

Já taky bez jediného sebemenšího problému......vše funguje jak má a i po půl roce kdy byli na letních v garáži a na zimákách nebyli tak mi je systém (ty senzory) opět našel ......

Taky koupím na zimáky.......

Odesláno
Původně zaslal: raul

Kupil som hlinikove disky a su k tomu senzory tlaku vzduchu. Vobec neviem ci mam v aute system na kontrolu tlaku a preto sa chcem spytat ci mi staci kazdy senzor sparovat s riadiacou jednotkou ? Alebo podla coho vlastne zisitm ci mi to bude fungovat :nevim. Dakujem za rady

[upravil dne 24.3.09 raul]

Dávalo se to jen do lepších výbav a na přání a není mi jasné jestli by to šlo za rozumný peníz dodělat.....určitě se to nedá jen zapnout v diagnostice,ten systém tam prostě celý chybí.....a nemáš to s čím spárovat....

Odesláno
Původně zaslal: raul

A co je to vlastne ten indikator tlaku ? Nie je ho mozne dodatocne dokupit ? Ak mi budu nanic nejako sa dohodneme. Kolko das ? :D

Minimálne bude treba dokúpiť prijímač a ísť nakonfigurovať na dia. Mne slúžia spoľahlivo zatiaľ po roku a pol žiadny problém. Len som raz spustil gumu či to vôbec funguje a ono hej.:aut

Odesláno

Musel by se ke každému kolu dát vysílač pod podběh natáhnout drátya pak aktivovat a spárovat s bsi.Teď jde o to jestli to tvoje BSI umí a jestli to opravdu jde.Jinak taky koupím na zimáky:DMě fungují taky spolehlivě:papa

[upravil dne 25.3.09 Zipík]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dakujem vsetkym za rady. Aj tak z toho nic nebude v Peugeote mi povedali, ze to nema zmysel tam doinstalovavat. Takze senzory su na predaj dam ich za 50% predajnej ceny. (49€/ks)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Keby na nich vymysleli iné ventily tak by som si ich dal aj na letné. Ale takto hnus :blicismajlik

Načo narážaš?Ved vyzeraju normálne:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...