Georgino Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Ještě dotaz, jaký olej je vhodný do 406 1,8 16V? Přivezl jsem ho z F a nevím, co tam bylo... Citovat
Dress Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 co je to za rok a kolik to má natočeno km? [Editován dne 2/6/04 Dress] Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 no dalo by se mozna predpokladat ze auto melo pravidelny servis u v autorizovanem Peugeotu ( aspon to moje z holandska melo ) ,takze tam bude nejspis nejakej Total, urcite to bude 10W40 , myslim ze na znacce kterou tam das tolik nezalezi, hlavni je aby to byla polosyntetika. Specifikaci musi preci odpovidat kazda slusnejsi znacka ktera se prodava ne ? Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Saaaakra :mad: Komisar byl rychlejsi, grrrrr :D :D Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Napsán autorem Georgino Je to rok 1996 a má 110000 km Nechci ti kazit iluze, ale mam auto z toho samyho roku z holandska a ma natoceno 220 000 ( kdyz jsem ho kupoval predloni melo na tachaci sice 98 000, ale v servisni knizce jsem nasel poznamku ze pri 110 000 byl menenej tachometr ) a ze by ten Frantik tak malo jezdil ... mnoo P.S. doporucuju premerit silu brzdovych kotoucu, u myho auta byly hned po koupi na vymenu, vymenit rozvodovy remen, rozhodne zkontrolovat napinaci kladky Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Co člověk to jinej názor. Nedávno jsem se bavil s maníkem co se hodně rejpe v takovejhlech autech poněvadž mi při nastartování u studenýho motoru nedržel volnoběh. Když jsem mu řek že to je 16 ventil a liju tam polosyntetiku tak mi řek, že by mnohem lepší byla plná syntetika buď 5w nebo 0W, že párkrát při polosyntetice u takovejch motorů narazil na přidřený poslední ventily, že tam to mazaní není moc dobře řešený. Tak jsem na vážkách jetli to vyměnit nebo nechat bejt. Citovat
rimmer Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 tatik ma 405SRi taky 16ventil a lije tam uz 10 let to co lije do traktoru, je to co tusim mineralni olej. Meni to ale casteji. A to ma najeto 280tis, a na motoru to nejde poznat. Podle me je dulezite, tam lit \"olej\" novy a casto a menit filtr Citovat
marXtone Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Abych taky neco napsal, ja koupil pred 2 mesici P406 ku od nejakyho prazaka, tachometr 84 000 a ze prej s tim jezdil tatik jen do prace, tak nevim, jinak v perf. stavu. Na par vyjimek. Nespina me sahara na prvni stupen, blbne palivomer a vetrak uz me taky jede. Celkem prkotiny, wolej tam je 10W 40, jak povidaji kluci, leju tam plnou syntetiku. Existuje zarizeni, ktery jsem koupil vcera od kamose z Peugeota, da se nahoru na motor a zabranuje to unik oleje do sani a jinejch blbosti v aute. Stal me neco okolo litru. U 2l uz to frantici davaji standartne. Nevim. Ted o vikendu s tim jedu na zvedak kvuli ty sahare, tak uvidime. Citovat
kveton Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 me znamej v servisu radil, ze cimlepsi olej tim motor dyl vydrzi. Dal mi Castrol, 5w40 plnou syntetiku a jsem nadmiru spokojenej. Motor je o poznani tizsi a i lip to jede, muzu vrele doporucit!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.