Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Dnes som menil zvisle stabilizacne tycky a vsimol som si, ze mi unika nafta z nádrze. Spodok mokry a bolo tam aj zopar kvapeik. Neviete odkial to moze tiect? Avsak pod autom som mlacku nikdy nenasiel. :myslim A este k tym tyckam - viem, ze pri vymene zvislych netreba robit geometriu, ale ani na \"kvazi \" vodorovnych som si nevsimol nic cim by sa ta geometria(zbiehavost kolies) dala nastavit. Ako je to teda. Vo vyhladavani som toho nasiel dost, ale aj tak si nie som isty. Dakujem

Odesláno

Zrejme ten unik bude cez to veko, musim sa nato pozriet. Tu tycku co som menil tak ta na obrazku nie je a menil som aj gumy co su na tycy, ktora je ulozena ako keby pod zadnymi sedadlami a na nu sa upinaju tie stabil. tyce. Ale bol som sa prejst a bucha to tak ako predtym. Je to len take jemne buchanie od zadneho praveho kolesa, co to este moze byt?

Odesláno

Pokud to dobře chápu tak jsi měnil 3 a 5. To bouchání může způsobovat právě ta ojnička s číslem 6 na předchozím obrázku. Zkus zvednout auto, chytit kolo za boky napřed horizontálně a potom vertikálně. Zacloumej a podle toho při jakém úchytu to bude klepat poznáš kde je problém. Ta ojnička 6 klepe tuším při horizontálním úchytu.

post-0-14109605409446_thumb.jpg

Odesláno

Ano menil som diel 3 a 5. Skusim teda to co si mi poradil a uvidim. Dufam, ze kym pridem na co co to klepe tak vymenim vsetko.:nevim Dakujem za radu.

[upravil dne 22.3.2009 tomike]

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Ano menil som diel 3 a 5. Skusim teda to co si mi poradil a uvidim. Dufam, ze kym pridem na co co to klepe tak vymenim vsetko.:nevim Dakujem za radu.

[upravil dne 22.3.2009 tomike]

Moc tam už toho nezbývá. Ještě tlumič a jeho uložení :bacha.

Odesláno

To veko cerpadla sa nachadza predpokladam pod sedadlami? Alebo ako sa k nemu dostanem?

Ano, pod pravým zadním sedadlem. Je tam kulatý plastový kryt, který se oddělá a dostaneš se k palivovému čerpadlu.

Odesláno

Dakujem za radu. Este sa chcem opytat - zle mi ukazuje palivomer. Ked budem pri tom cerpadle co stym mam urobit? :myslim

[upravil dne 23.3.2009 tomike]

Jde o to jak špatně? Jsou s tím problémy a ukazuje špatně hodně lidem včetně mně a náprava se zatím nezdařila (problém není v plováku, ale v elektronice).

Odesláno

Zle v tom zmysle, ze sa mi rozsvieti kontrolka rezervy paliva, pojdem dotankovat a vojde mi tam iba 45-50 litrov.

to buď rád--aspoň k pumpě vždycky dojedeš :super

Odesláno

Zle v tom zmysle, ze sa mi rozsvieti kontrolka rezervy paliva, pojdem dotankovat a vojde mi tam iba 45-50 litrov.

Tak to máš stejné. Vítej v klubu :papa:

Odesláno

Zdar!

Jen poznámka: ten únik nafty může bejt i z odvětráváku. Tzn že ti ta nafta vyteče jenom na pumpě když tankuješ plnou. Hadička od něj je vyvedena k víku od čerpadla (alespon u mého sedanu byla) takže se těžko určuje odkud to teče. Páč kolem víka čerpadla se to pak postupně ucmrndává. Jestli máš FAP tak je tam ještě jedno čerpadlo a teče to i kolem něj :-) Tím chci říct že se to tak snadno nepozná odkud. No a jestli máš sedan,tak hodně štěstí s tím víčkem od čerpadla. Pokud nechceš sundavat nádrž vem si nůžky na plech a pokud ani jedno zjisti jak moc to teče a kdyžtak na to hoď bobek jak se říká. Opakuji že mluvím o sedanu. A taky to nezkoušej s větším množstvím nafty v nádrži. Zdar a sílu, s nádrží na sedanu rv. 2003 jsem si užil svoje:-)

Odesláno

Podle mne máme otvor v karosérii pro přístup k čerpadlu všichni stejný, akorát záleží na tom co máme za čerpadlo. Podle mého soukromého názoru je otvor dělán pro čerpadlo Bosch, ale později začali montovat čerpadla Siemens, která jsou větší a otvorem neprojdou (jinak si to totiž nedovedu vysvětlit a musel jsem také použít nůžky na plech).

Odesláno

Člověče ty mě snad dokopeš juknout se co tam mám za čerpadlo. :D Každopádně jsem nemohl věřit že ten krásně seriově vytvořený, funkční, otevíratelným víčkem opatřený, otvor je tak malej že ani kdybych se psr...l tak to prostě nepude. Ale povolil jsem to :D jen už neutahl. Tak moc jsem nevěřil že by to udělali tak blbě. Nádrž dolu, na nůžky jsem neměl odvahu ani chuť.

Proč to tak je, joo nemám tušení. Ale na 90% bych příště šáhl po nůžkách.Při mém štěstí by se následně pos..lo třeba čerpadlo FAPu a musela by dolu i tak a v plechu by byla díra jak do pr...le, ale to už je jinej příběh.

Zdar!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...