Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém, vytekl mi uplně olej ze serva, ještě se mi nepodařilo zjistit zda to je jen špatná trubka někde u posilovače nebo je celý v háji, ale chci se zeptat, Je možno jet s autem když běží čerpadlo na řemenu ale je bez oleje?? Nezničí se?? Nemužu ho odpojit, protože je na torxy velký, který nemám. Mám to když tak přeřezat ten řemen a mužu jezdit bez funkčního posilovače??

Odesláno

Nemám s tím skušenosti,ale bráno selským rozumem-čerpadlo bez oleje zničíš úplně,pokud sundáš řemen (přeřízneš) tak můžeš jet,ale více se nadřeš při točení,zejména při parkování

Odesláno

Hmm, tak snad už není to čerpadlo v háji, pač jsem musel ujet asi 22km uplně bez oleje :( . Co tak u toho servo pohonu odchází, že mi to teče?? Případně, kolik tak vyjde oprava, pokud to jde udělat doma??

Odesláno

Čerpadlo serva se bez oleje zadře, v nejhorším najednou zastaví.

A ta převodka řízení, kam vedou trubky, je taky tím olejem mazaná - jsou tam takový kroužky, který jsou docela tvrdý, a když budou bez oleje, vydřou ti v převodce drážky a pak ti to moc fungovat nebude...

Taky to může téct díky špatnýmu guferu na vrchu převodky řízení, kam se připojuje volantová tyč...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...