Kelfik Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Ahoj, mám problém, vytekl mi uplně olej ze serva, ještě se mi nepodařilo zjistit zda to je jen špatná trubka někde u posilovače nebo je celý v háji, ale chci se zeptat, Je možno jet s autem když běží čerpadlo na řemenu ale je bez oleje?? Nezničí se?? Nemužu ho odpojit, protože je na torxy velký, který nemám. Mám to když tak přeřezat ten řemen a mužu jezdit bez funkčního posilovače?? Citovat
.mycTD Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 obavam se, ze servo je tim olejem mazane, tudiz ho zadres. lepsi (mene spatne) reseni je sundat ten remen. Citovat
dýzl Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Nemám s tím skušenosti,ale bráno selským rozumem-čerpadlo bez oleje zničíš úplně,pokud sundáš řemen (přeřízneš) tak můžeš jet,ale více se nadřeš při točení,zejména při parkování Citovat
AnotherOne Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Radšej by som jazdil s prerezaným remeňom, bez oleja to nemaže. Citovat
Kelfik Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Hmm, tak snad už není to čerpadlo v háji, pač jsem musel ujet asi 22km uplně bez oleje . Co tak u toho servo pohonu odchází, že mi to teče?? Případně, kolik tak vyjde oprava, pokud to jde udělat doma?? Citovat
VladoHA Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 pokial odpojis servo a nemas olej ani v hrebeni (hlavna tyc riadenia) tak mozes odisat aj to Citovat
Kelfik Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Tak je to nakonec jen povolená trubka na tyči řízení, takže by o mělo ted být v pohodě už :-) díky za rady Citovat
Marcel505 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Čerpadlo serva se bez oleje zadře, v nejhorším najednou zastaví. A ta převodka řízení, kam vedou trubky, je taky tím olejem mazaná - jsou tam takový kroužky, který jsou docela tvrdý, a když budou bez oleje, vydřou ti v převodce drážky a pak ti to moc fungovat nebude... Taky to může téct díky špatnýmu guferu na vrchu převodky řízení, kam se připojuje volantová tyč... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.