Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oprava malych vad na karoserii - Bratislava ?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, tak dnes mi zas nejaky hajzel otvoril dvere tak, ze tam mam dalsou malou dubku na dveroch.

Uz mne to nebavi, na aute mi pribudli za rok uz 3. Lak je neposkoden, a v cechach sem videl, ze to tam mate bezne, vselijake pricucky a podobne. I videa tu o tom boli, neni take nieco aj tu na zapade ?

Celkom ma to tam sere ...

[upravil dne 29/3/09 Ferry]

Odesláno

Do kelu, to vyzera zaujimavo...

Nema s tymto niekto skusenost ? Za ty prachy by to bola pohodicka :)

Keby to fungovalo, tak by sa to doma hodilo ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes mi presla asi posledna kvapka trpezlivosti.

Dnes sme sa vybrali do aquaparku senec, dal som si kupel., perlicky, saunu, masaz. Spokojny som isiel domov, a ked pridem odtial, pozeram, na prednom blatniku prevalenina cca 15 x 8 cm.. Nadhera... A to som este debil, normalne zaparkoval az dalej od vchodu, aby sa vedla mna nenatlacilo nejake hovedo, co nevie cuvat.

Uz to vzdavam, auto som dostal s jednou malou chybou krasy, uz mi pribudli za necely rok 3.

1. Niketo si potreboval buchnut pestou, preco nie na strechu mojho auta

2. Niekto sa nenaucil otvarat dvere

3. Nieto chybal v autoskole na hodinach cuvania...

Da sa to vobec nejako eliminovat ? Ked idem do obchodakov, parkujem bude vedla cesty, ale az daleko od vchodu, pretoze casto vidim borcov s passate combi, ktory si myslia, ze sa mestia do diery, odkial horko tazko vyliezla pred chvilou 106 ka... A takym retardom sa na aute nic nestane.

Zaroven UPujem. Nepozna niekto v BA alebo niekde v TT a okoli nejakeho borca co vie za slusne prachy dane veci opravit bez striekania ? Vo vsetkych pripadoch je LAK dobry , ani prasklinka :(

Odesláno

Otázka jestli to má cenu když se to může za týden opakovat.

Mě už do budky stihli párkrát nacouvat, někdo objel auto klíčem a já sem vrazil do brány. Naštěstí mě to vůbec netrápí.

Odesláno

Na YouTube jsem viděl jak někdo spravoval drobný promáčkliny zahřátím a následným prudkým zchlazením. Nevím teda jestli to funguje, můžeš se na to mrknout :myslim

Zchlazení suchým ledem

Problém je teda kde sehnat suchej led. U stlačenýho vzduchu by takovej problém snad nebyl.

Jinak, taky mi nějakej debil vyrobil promáčklinu na dveřích :( Ale moc to nejde vidět :) Kdyžtak dej vědět jestli si tu sadu koupil a jak funguje :super

[upravil dne 29.3.2009 dolly1010]

Odesláno

Ten led/horkovzduška sem praktikoval na 605, tam byla promáčklina v záhybu a docela to vylezlo.

Na zchlazení sem koupil takovej sprej tuším -80° v elektrosoučástkách, určeno asi na plošňáky.

Odesláno

Myslim ze ten suchy lad mozno na male jamky :( Aj to neviem, inac by to uz v dielanach mali, a aspom niekto by to cez nez ponukal :(

Odesláno

Ty mas suchy lad ? Lebo co som tak cihal po nete, tak som predaj nevidel .. :(

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Suchý ľad by tuším mohli mať v pivovaroch alebo tam kde vyrábajú nanuky. Naposledy som sa so suchým ľadom hral na spartakiáde v Prahe :D

Lepší bude spíš ten sprej než suchej led. Líp se uchovává a má myslím i nižší teplotu :super

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Suchý ľad by tuším mohli mať v pivovaroch alebo tam kde vyrábajú nanuky. Naposledy som sa so suchým ľadom hral na spartakiáde v Prahe :D

Lepší bude spíš ten sprej než suchej led. Líp se uchovává a má myslím i nižší teplotu :super

Ľad má teplotu -78,5C. Lak nepopraská, videl som ako to robia na youtube na podstatne ehm lepšie vyzerajúcich autách ako má Lubk0 ;)

[upravil dne 31.3.2009 AnotherOne]

Odesláno

Původně zaslal: dolly1010

Ľad má teplotu -78,5C. Lak nepopraská, videl som ako to robia na youtube na podstatne ehm lepšie vyzerajúcich autách ako má Lubk0 ;)

[upravil dne 31.3.2009 AnotherOne]

\'

No prave o to ide, drahsie auto, bude mat mozno aj kvalitnejsi lak nemyslis ??? A novsi lak na tom bude lepsie, ako skoro 11 rocny nie ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...