Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

blizi sa jar, cas prezutia... a potrebujem kupit nove pneu.

Nejako sa ale zatial neviem rozhodnut, aku znacku mam kupit, ci pirelli, continental, michelin, good year ... ?

doteraz som mal good year hydra grip a ventura a zdali sa mi hlucne

Rozmer mam 195/55 R15

306 HDi XS :)

Odesláno

dobre recenze maji Bridgestone Turanza ER300

ale proc zakladas dve vlakna na stejne tema, jedno smaz

[upravil dne 19/3/09 Ferry]

Odesláno

Bridgestone Turanza ER300 - mozem len odporucit mam ich jednui letnu sezonu zatial... ale velka spokojnost..mam tam rozmer 195/50 r15 kvoli cene...dal som za jeden kus 1250 Kc

Odesláno

A co sa tyka toho rozmeru, kedze si dal 195/50 a nie 195/55 .. nie je to ovela tvrdsie ? pripadne obvod kolesa nie je poznatelne mensi ?

Raz ma totiz zastavili zeleni a kontrolovali rozmer podla technickeho ...

Odesláno

Rodiel v jazdych vlastnostiach nie je ziaden.. je to vlasne ak sa nemylim len 5% rozdiel vo vyske pneu od pneumatik 195/55r15...

mam auto prihlasene v CZ tu v malom technickom rozmer pneumatik nemas takze to v podstate nemaju podla coho kontrolovat... a aj ke by chceli myslim ze ten rozdiel je tak maly ze by som to ukecal.... za to cenovy rozdiel od pneu 195/55 r15 je mozno aj 500 korun na kuse.. ked nie viac...

[upravil dne 19/3/09 fe-re]

Odesláno

len tak nahodou som pozrel na web nejlevnejsipneu.cz

195/55r15 - 2200 Kč

195/50r15 - 1360 Kč

myslim ze rozdiel si vsimne kazdy...zabudol som napisat ze sa jedna o pneu.... Bridgestone Turanza ER300

[upravil dne 19/3/09 fe-re]

Odesláno

Asi pojdem teda do tych Bridgestone Turanza ER300 s rozmerom 195/55 .. ta cena nehra az taku rolu.

Hlavne, aby dobre sedeli a neboli hlucne ako goodyeary- Pozeral som ich na pneumatikypriamo.com a tam maju celkom dobru cenu.

Byvam v okoli Trnavy a policajti ked uz nemaju co, tak daju pokutu za rozmer pneumatik, tak radsej kupim take ake tam maju byt origo

Odesláno

Bridgestone Turanza ER300 su ze vraj vyborne aj na mokru... sam mam na nich odjazdene 20tis. kilaky a fakt krasa... po prezuti zo zimnych ako keby som sedel v inom aute..

Odesláno

Být tebou jdu do Michelin Pilot Exalto,na suché i mokré vozovce sedí na jedničku má je tady v klubu na 306 několik lidí,jeden znich jsem i já a nemužu si je vynachválit:super

Odesláno

Ja som taktiez pred 3 rokmi kupil Barum bravuris, jazdim takmer denne a stale su jak nove, vzor stale paradny, uzasne zvezenie, su tichucke, paradne na vodu a lacne, mozem len odporucit:super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak uz mam konecne vybrane , kupene a aj obute nove (Bridgestone Turanza ER300 195/55R15). Urobil som na nich asi 300 km a musim povedat teda ze su super :)))

Dik vsetkym za tipy :super:super:super

Odesláno

Fakt, že ty Bravuris se povedly, každý je chválí. Ale už vyrábějí Bravuris2, které nejsou šípové. S těmi ještě nemám zkušenosti.

[upravil dne 19.4.2009 P607Olda]

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Hele chlapi a nemate nekdo zkusenost s pneu MATADOR MP43 AQUILLA EVO

[upravil dne 19.4.2009 Mates 306 combi]

Guest Mates 306 combi
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Nechcem byt nejaky zaujaty, ale Matador:myslim

Prave proto se ptam....pac hodne lidi tvrdi ze MATADOR neni zrovna good....

Ale rekl bych ze snad by to nemuselo bejt tak strasny...kdyz patri stejne jako BARUM pod Continental....

Odesláno

Pred par lety - asi 5 - jsem je mel na predku u byvaleho auta,

nevydrzely ani 15.000. A to sem s nimi nezachazel spatne.

Za me zklamani. Uz jsem se k teto znacce nevratil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...