Edison Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Montáž jiné tabulky RZ, než kterou vdal DI po právní stránce nelze. A DI duplikáty tabulek RZ nedělá a nevydává ze zákona. Ale snad by šlo využít vyhlášky o registraci a požádat o RZ \"na přání\", tedy takové, jakou chceš, ve smyslu oné vyhlášky. Jestli už to maj patřičně ošetřený nevím. Citovat
Marcel505 Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Jak již tu bylo psáno, ty co nyní máš ti nový neudělaj. Pokud si na DI zažádáš, vyměněj ti je za poplatek. Rozhodně bych nevymýšlel scénaře typu, že jsi jednu ztratil. I kdybys je měl OK a chtěl je vyměnit, napíšeš jim tam, že žádáš o výměnu poškozených RZ, jestli jsou dobrý nebo ne, nikdo zjišťovat nebude. Možná by ti to na speciální zakázku původní výrobce znova nechal vyrazit, když bys mu dal starý, ale to asi těžko, jestli se to vyrábí až někde v Německu nebo kde že... A taky by to asi nebylo laciný. Tak si vem nějaké nářadí a zkus značku srovnat - prostě \"zrenovovat\". Chápu tě, že nechceš jinou. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 ale bacha ty desticky maji reflexni potahy :-) nebo tak nejak :-) Citovat
P.avel Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Mishanthrope no tak nějak už mi přirostlo k srdci mám už druhé auto se stejnými čísly jen jsou 2 z nich prohozené. Asi osud :-) Jestli je to opravdu osud, tak to vyjde i napotřetí, ne? tak na Járu taky pořád vycházej ty samý čísla Citovat
MirasCC Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Nedávno jsem potkal na silnici cosi, co mi připomnělo tohle (už sice malinko fousatý, no, ale, ...) téma. Jednalo se o auto s držákem na kola na kouli. Poněvadž by po nasazení kol nebyla vidět RZ na autě, musí mít druhou RZ na tom držáku. Jak se řeší tohle? Všichni tu píšou, že duplikát stávající RZ vyrobit nelze. Takže pokud bych si teď pořídil držák na kola a potřeboval na něj značku, tak si musím zažádat a dostanu nový značky rovnou ve třech exemplářích? Bo jak s tímhle? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Myslim ze v tom pripade si musis sundat RZ co mas na kufru, a dat si ju na ten drzak.. . Pokial mas klasicky ramecek, a nemas ju prisrobovanu, tak by to malo ist lahko. Pochybujem ze niekto vida nieco v 3 exemplaroch ... Citovat
MirasCC Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 No, proto jsem dával tu fotku - aby bylo jasně vidět, že má RZ jak na kufru, tak na tom držáku na kola... (pravda, moc jasně to vidět není, foceno mobilem za jízdy, ale opravdu má vzadu ty RZ dvě) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Jasne Otazne je, ci ma RZ vpredu Ja uz som videl tiez vselico. Naposledy mnel nekdo RZ napisanou cernou fixou na papiery, a ten mal prilepeny na zadnym okne zvnutra ... Jedine falsovani v mem pripade bylo kdyz sem dakedy na motorce predelal izolepou 6 na 8cku a pismeno C na pismeno O Inac by som urcite nevyrabal druhou SPZ ... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: MirasCC No, proto jsem dával tu fotku - aby bylo jasně vidět, že má RZ jak na kufru, tak na tom držáku na kola... (pravda, moc jasně to vidět není, foceno mobilem za jízdy, ale opravdu má vzadu ty RZ dvě) Tu je k tomu zaujímavá diskusia. Tri značky nemôžeš mať, pretože sa dovážajú už vyrobené v pároch. Takže je to najskôr nejaký dobastl. http://gadgets.zive.cz/?q=node/1799 Citovat
MirasCC Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Ta diskuze už je poněkud staršího data, od tý doby se mohlo změnit věcí. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Registračné značky u vás upravuje vyhláška 243/2001 naposledy novelizovaná v 334/2006 a ani v poslednej úprave nie je zmienka o tretej značke. Teda ak som sa narýchlo správne zorientoval vo vašich predpisoch. Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Podle mého si třetí značku dotyčný vyrobil svépomocí - pokud ho zastaví při kontrole, je tento skutek mnohem lépe obhajitelný než samolepící a xx krát zmenšené výtvory tuzerů, podle mě od kontroly odjede bez ztráty květinky. Kdysi se dokonce na přívěsné vozíky používaly SPZ shodné s vozem, který vozík táhl - jak se to ale řešilo s tabulkou už si nevzpomínám (bylo to tuším do r. 1977?) Citovat
Marcel505 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: MirasCC No, proto jsem dával tu fotku - aby bylo jasně vidět, že má RZ jak na kufru, tak na tom držáku na kola... (pravda, moc jasně to vidět není, foceno mobilem za jízdy, ale opravdu má vzadu ty RZ dvě) Třeba to je nějaká kopie nebo Rz z předku... Nedávno bylo v mediích, že budou značky na furt a že na magistrátě bude vyrobená ještě 3. značka pro případ ztráty jedné z těch dvou prvních. Původně zaslal: Medvěd ... Kdysi se dokonce na přívěsné vozíky používaly SPZ shodné s vozem, který vozík táhl - jak se to ale řešilo s tabulkou už si nevzpomínám (bylo to tuším do r. 1977?) To bylo zejména u přívěsných vozíků za motorky... Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Medvěd ... Kdysi se dokonce na přívěsné vozíky používaly SPZ shodné s vozem, který vozík táhl - jak se to ale řešilo s tabulkou už si nevzpomínám (bylo to tuším do r. 1977?) To bylo zejména u přívěsných vozíků za motorky... Ne, bylo to na jakékoli přívěsy - vše najdeš zde http://www.feudal.cz/spz/html/1960-2002.htm Jinak k Mirasovu dotazu jsem našel toto http://obchod-thule.cz/148-nosice-kol-na-tazne-zarizeni-plastove-spz.html Citovat
P.avel Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Medvěd ... Kdysi se dokonce na přívěsné vozíky používaly SPZ shodné s vozem, který vozík táhl - jak se to ale řešilo s tabulkou už si nevzpomínám (bylo to tuším do r. 1977?) To bylo zejména u přívěsných vozíků za motorky... Ne, bylo to na jakékoli přívěsy - vše najdeš zde http://www.feudal.cz/spz/html/1960-2002.htm Jinak k Mirasovu dotazu jsem našel toto http://obchod-thule.cz/148-nosice-kol-na-tazne-zarizeni-plastove-spz.html tim se vše vysvětluje... musíš si koupit dva vozíky a budeš mít obě RZ nový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.