Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alu Rosso Ruote pozná to niekto? -UŽ SÚ OBUTÉ-

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: antal

V akým rozmeru to bude?

Pre mňa bohužiaľ len 16\'\', po x neúspešných pokusoch som vzdal pokusy o zápis väčšieho rozmeru do TP. 16\'\' sú na tom druhom obrázku. Alu sa samozrejme vyrábajú aj väčšie. 18\'\' vyzerajú parádne.

Aha. Lebo si pametam, ze si tu dakedy zhanal, a vypitoval sa stale na 17 ky .. To uz ked na 407 nepovolia, tak neviem :(

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

V akým rozmeru to bude?

Pre mňa bohužiaľ len 16\'\', po x neúspešných pokusoch som vzdal pokusy o zápis väčšieho rozmeru do TP. 16\'\' sú na tom druhom obrázku. Alu sa samozrejme vyrábajú aj väčšie. 18\'\' vyzerajú parádne.

Aha. Lebo si pametam, ze si tu dakedy zhanal, a vypitoval sa stale na 17 ky .. To uz ked na 407 nepovolia, tak neviem :(

Nepovolia, tiez niektore motorizacie maju 17\'\' a ine 16\'\'. Ja podľa COC len 16\'\'. Dalo by sa to cez certifikat www.etop.sk, ale ti to podmieňujú kúpením ich kolies a navyše na okolí ich predajňu nemám. A ešte keď zrátam cih cenu s cenou nových gúm tak to je pálka.:bacha

Odesláno

Původně zaslal: Lubk0

V akým rozmeru to bude?

Nepovolia, tiez niektore motorizacie maju 17\'\' a ine 16\'\'. Ja podľa COC len 16\'\'. Dalo by sa to cez certifikat www.etop.sk, ale ti to podmieňujú kúpením ich kolies a navyše na okolí ich predajňu nemám. A ešte keď zrátam cih cenu s cenou nových gúm tak to je pálka.:bacha

\\

To su urcite keci co ty rozpravali s peugeot.sk ze ? Ja som sa tam s tou pipkou riadne pohadal, ked som jej vysvetlil, ze motor nema vpliv na velkost kolesa, a ze i 1.4 jazdia s 15 kami kolesami, a ze vyrez na blatniku je rovnaky ...

Slecna, ktora snad ani nevie, kde sa nalieva voda do ostrekovacov, ma krvopotne cez telefon prehovoarala o opaku. Ked som jej to vysvetlil, uzanala chybu, ale ja tak mi nic nespravila.

Aj ked som chcel zapisat original 15 ky kolesa od peugeotu ... Skoda reci...

Odesláno

Tak už došli. Môžem potvrdiť, že predčia očakávania a v reáli sú ešte krajšie.:mrk Keďže je už tma, zajtra skúsim, či pasnú na auto. Býva vraj problém s brzdičmi. Keď nie bude to veľké sklamanie.

post-0-14109605497199_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...