Guest Lubk0 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: antal V akým rozmeru to bude? Pre mňa bohužiaľ len 16\'\', po x neúspešných pokusoch som vzdal pokusy o zápis väčšieho rozmeru do TP. 16\'\' sú na tom druhom obrázku. Alu sa samozrejme vyrábajú aj väčšie. 18\'\' vyzerajú parádne. Aha. Lebo si pametam, ze si tu dakedy zhanal, a vypitoval sa stale na 17 ky .. To uz ked na 407 nepovolia, tak neviem Citovat
AnotherOne Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: antal V akým rozmeru to bude? Pre mňa bohužiaľ len 16\'\', po x neúspešných pokusoch som vzdal pokusy o zápis väčšieho rozmeru do TP. 16\'\' sú na tom druhom obrázku. Alu sa samozrejme vyrábajú aj väčšie. 18\'\' vyzerajú parádne. Aha. Lebo si pametam, ze si tu dakedy zhanal, a vypitoval sa stale na 17 ky .. To uz ked na 407 nepovolia, tak neviem Nepovolia, tiez niektore motorizacie maju 17\'\' a ine 16\'\'. Ja podľa COC len 16\'\'. Dalo by sa to cez certifikat www.etop.sk, ale ti to podmieňujú kúpením ich kolies a navyše na okolí ich predajňu nemám. A ešte keď zrátam cih cenu s cenou nových gúm tak to je pálka. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: Demo Hezky, uvidime jestli nebudou z blata To si píš, hliník=hlina=blato:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: antal V akým rozmeru to bude? Pre mňa bohužiaľ len 16\'\', po x neúspešných pokusoch som vzdal pokusy o zápis väčšieho rozmeru do TP. 16\'\' sú na tom druhom obrázku. Alu sa samozrejme vyrábajú aj väčšie. 18\'\' vyzerajú parádne. Aha. Lebo si pametam, ze si tu dakedy zhanal, a vypitoval sa stale na 17 ky .. To uz ked na 407 nepovolia, tak neviem Nepovolia, tiez niektore motorizacie maju 17\'\' a ine 16\'\'. Ja podľa COC len 16\'\'. Dalo by sa to cez certifikat www.etop.sk, ale ti to podmieňujú kúpením ich kolies a navyše na okolí ich predajňu nemám. A ešte keď zrátam cih cenu s cenou nových gúm tak to je pálka. \\ To su urcite keci co ty rozpravali s peugeot.sk ze ? Ja som sa tam s tou pipkou riadne pohadal, ked som jej vysvetlil, ze motor nema vpliv na velkost kolesa, a ze i 1.4 jazdia s 15 kami kolesami, a ze vyrez na blatniku je rovnaky ... Slecna, ktora snad ani nevie, kde sa nalieva voda do ostrekovacov, ma krvopotne cez telefon prehovoarala o opaku. Ked som jej to vysvetlil, uzanala chybu, ale ja tak mi nic nespravila. Aj ked som chcel zapisat original 15 ky kolesa od peugeotu ... Skoda reci... Citovat
AnotherOne Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 jj ona má svoje inštrukcie a mimo to ani ťuk. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Tak už došli. Môžem potvrdiť, že predčia očakávania a v reáli sú ešte krajšie. Keďže je už tma, zajtra skúsim, či pasnú na auto. Býva vraj problém s brzdičmi. Keď nie bude to veľké sklamanie. Citovat
dzana.m Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 vypadaj suprove sem zvedavej jak budou vypadat na autě :potlesk:super:super Citovat
AnotherOne Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 Skúška dopadla dobre, kolečká pasujú, takže sa čaká na oteplenie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Mal si ich vyskusat aj projet trocha :D Citovat
AnotherOne Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 No koľaje v našom meste nie sú. To bola len skúška bez gúm aby sa dali prípadne vrátiť ak by nepasovali. [upravil dne 28.3.2009 AnotherOne] Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Obávám se, že to bude malý. Nechápu proč ty podběhy dělají tak obří, tam by se vešly 22\" v pohodě. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Ako malé? Podbehy sa zdajú veľké lebo tam nie sú gumy a navyše je koleso padnuté dolu. [upravil dne 28.3.2009 AnotherOne] Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Jasný, že to bude s gumama jiný. Ale Přema tu kdysi dával fota své 407 s 18\" a taky to vypadalo trochu ztraceně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.