marko306 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 aj citis nejaky rozdiel v tahu alebo spotrebe ako si to vycistil? Citovat
jarajarda Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: marko306 aj citis nejaky rozdiel v tahu alebo spotrebe ako si to vycistil? To mne taky zajímá Citovat
brslen Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 no jeste jsem s tim nikde nejel jen kousek a to se ani nezahralo ta jsem to moc nehonil,ale zdalo se mi ze to ma o neco lepsi zrychleni.Dnes pojedu do prace tak to vyzkousim poradne. Cistil jsem to wapkou a arvou-ta wapka mela ale dobry tlak ze kdyz jsem ji dal naplno tak to ten filtr posunulo.Reknu vam ze tam teda bylo bordela Citovat
plaz Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 co cidla vse v poradku nehazi chybu a maka jak ma Citovat
brslen Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: plaz co cidla vse v poradku nehazi chybu a maka jak ma zatim zadnou chybu nehlasi,tak doufam ze to bude v poho Citovat
plaz Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 takze rozsroubovat vapem cistit a nechat radne oschnout jo to staci Citovat
brslen Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu. Citovat
mark001 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: brslen jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu. Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy Citovat
AnotherOne Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Arva http://www.olejshop.cz/xVP-arva-oplachova-500-ml Citovat
KUBBACHER Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Vašku zajíma mě jakou wapkou si to čistil? Parní nebo obyčejnou typu domácí karcher atd.? Zamyšlím se nad názory, že po výplachu je to krapet živější.:myslim:myslim [upravil dne 16/3/09 KUBBACHER] Citovat
farky Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 no ked vidim co je vnutri a po nazore ze je auto trochu zivsie silno rozmysalm co budem robit v sobotu, , asi sa tiez pokusim vybrat a vapkou to trochu preplachnut inak riadny bordel, tolko sadzi... Citovat
KUBBACHER Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: farky no ked vidim co je vnutri a po nazore ze je auto trochu zivsie silno rozmysalm co budem robit v sobotu, , asi sa tiez pokusim vybrat a vapkou to trochu preplachnut inak riadny bordel, tolko sadzi... Budeš odhrnovat sníh:D:D:D:D Mě to právě nahlodává stejně jako tebe, Fap sice mlčí jako hrobka, ale co když měnší vodní průvan zlepší náladu motoru:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva. to co na ten vyplach reklo okoli , to necham bejt ale Bursík musi škytat jako o závod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.