Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak jsem o vikendu rozebiral fap-masakr,mam i par fotek

Recommended Posts

Odesláno

no jeste jsem s tim nikde nejel jen kousek a to se ani nezahralo ta jsem to moc nehonil,ale zdalo se mi ze to ma o neco lepsi zrychleni.Dnes pojedu do prace tak to vyzkousim poradne.

Cistil jsem to wapkou a arvou-ta wapka mela ale dobry tlak ze kdyz jsem ji dal naplno tak to ten filtr posunulo.Reknu vam ze tam teda bylo bordela :)

Odesláno
Původně zaslal: brslen

jojo tak jsem to udelal a je to zatim v klidu a mel jsem jeste arvu.

Ahoj prosim ta co je ta arva? ...a este jedna vec, co si spravil potom s tym odpadom ? ...ja len tak bo zlozka toho aditiva (cerin) co sa tam strieka je zevraj karcinogen a doost skodlivy
Odesláno

Vašku zajíma mě jakou wapkou si to čistil? Parní nebo obyčejnou typu domácí karcher atd.?:myslim

Zamyšlím se nad názory, že po výplachu je to krapet živější.:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 16/3/09 KUBBACHER]

Odesláno

no ked vidim co je vnutri a po nazore ze je auto trochu zivsie silno rozmysalm co budem robit v sobotu, , asi sa tiez pokusim vybrat a vapkou to trochu preplachnut :potlesk

inak riadny bordel, tolko sadzi...

Odesláno
Původně zaslal: farky

no ked vidim co je vnutri a po nazore ze je auto trochu zivsie silno rozmysalm co budem robit v sobotu, , asi sa tiez pokusim vybrat a vapkou to trochu preplachnut :potlesk

inak riadny bordel, tolko sadzi...

Budeš odhrnovat sníh:D:D:D:D

Mě to právě nahlodává stejně jako tebe, Fap sice mlčí jako hrobka, ale co když měnší vodní průvan zlepší náladu motoru:myslim

Odesláno

jestli jste to chlapi nedelali v ochranne masce ,tak vam davam rok, maximalně dva.

to co na ten vyplach reklo okoli , to necham bejt ale Bursík musi škytat jako o závod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...