Pakoll Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Zdravím všechny.Mohl by mi někdo poradit,jak odkódovat zakódované orig.autorádio BLAUPUNKT Peugeot T1 Niv2. BLAUPUNKT Peugeot T1 Niv2.Včera jsem menil baterku a poté jsem špatně namačkal kód,který jsem dostal k rádiu.Jsem asi blb to se nikomu jen tak nepovede.Teď mi na display svítí RADIO LOCKED Předem díky za všechny odpovědi Citovat
chuck11 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Skusil jsi znovu odpojit na nějakou dobu baterku a znovu připojit,poté opětovně zadat kód Citovat
Escaper Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Odpoj ji pres noc. Ale nevim jestli to pomuze, vim ze u nekterych fordu po nekolikatem spatnem zadani shorel nejaky svab - samodestrukce, doufam ze to neni tvuj pripad Citovat
Pakoll Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 To jsem zkoušel,ale nic.Stále je zamčené. Citovat
stanley.hl Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Autoradio je nutno po špatném zadání kodu nechat 30 min v zapnutém stavu, po této době umožní opětné zadání kodu. Zmizí nápis SAFE a objeví se CODE. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.