MirasCC Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 VIN proto, protože sem děsně zvědavej člověk Ale ono je to vlastně jedno, neřeš. Ten vercajk nicméně vem, mrknem na to a však uvidíme. Citovat
stalmik Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Zdravím všechny, jelikož je to pátek a od 16:00 tak bych teoreticky na hodinku a kousek prijet.. dam si to do poznámek a když se nic nesemele tak sem tak Jsem ostuda když jsem ještě na žádném nebyl.. Citovat
paul jane Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 takze vsem co prijedou tak jsem domluvil hopodu takze kdyz bude mit pak chut tak muzem zajit bude tam i hokej Citovat
martin307 Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 A o kterou hospodu se jedná? Jen tak abych byl v obraze, budu spát v Plzni, takže někam můžu zajít Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 pokusím se dorazit , zatím mě brzdí toto:grr Citovat
paul jane Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 2 honza406 : po jakych slovech ? nevidim tu nic co by bylo spatneho ne 2martin307 : budem na doubravce v centrumu hopoda Billiar club Citovat
Rico1 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Já to taky dneska ještě jednou rozeberu a budu na mazlovi dělat. Aby na srazu vypadal co nejlépe. . Jenom mám dotaz na vlastníky 3.0 V6. Taky se vám při cca 240 jakoby lehce odchlípne boční okno a začne to funět, a nebo to mám nějak hnuté?? Citovat
MirasCC Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Rico teda proč zrovna tohle by tě mělo trápit, to nechápu Citovat
Blizzard Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 To mi připomělo Lamborghini Forum: Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym! Audi A8 Forum: Kde dat najlepsie opravit Rolexky? Mercedes C-Klasse forum: Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol - co mam teraz robit? Alfa Forum: Existuje aj zivot mimo servisu? MX-5 Forum: Niekto mi presiel Touaregom cez auto! Touareg Forum: Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von? Porsche Cayenne Forum: Spotreba pod 40L/100km - porucha motora? Smart Forum: Motor z motorky konecne zabudovany: vyrazne zvysenie vykonu! Viper Forum: Smart v nasavacom potrubi! Ako ho dostanem von? Hummer Forum: Dnes som ohol naraznik. 10 mrtvych a 27 zranenych. Musim cierny lak kupit priamo u distributora Hummer, alebo sa da pouzit aj iny? Distributor je 25km odo mna a to je vyse 1000SK na benzin! Polo Forum: Konecie mam znizeny podvozok! Akurat ze teraz nadociahnem na okienko v McDrive Ferrari Forum: Este som nebol mimo mesta. Ako funguju stupne 2,3,4,5,6? Citovat
Rico1 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Na sraz přijede také cca 4-5 lidí s lagunaklubu (stejný pošuci jako mi). Bát se jich nemusíte. Jen doufám že na srazu nebude zase ta pipina s omlácenou 306kou co se mi snažila naposledy vnutit názor že co na kapotě to za volantem.. [upravil dne 26/3/09 Rico1] Citovat
Kekros Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 nezapomeňtě udělat pár fotek, abych věděl, o co přicházim, když už nemam lva ve znaku . Jinak bych se taky přijel podívat, ale asi bych nebyl se Suzuki vítán [upravil dne 26/3/09 Kekros] Citovat
stalmik Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 No tak sem chtěl dneska alespon prezout na letní a vymenit derave prave zrcatko za jine ale bylo hnusne a nikam se minachtelo.. sem zvedavej jestli budu nejspinavejsi :oD Citovat
JoeS01 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 aaa.. tak to mě opravdu mrzí, přečetl jsem si to až večer. Každopadně, kdyby tam byl někdo kdo by mi poradil, tak by to bylo super )) mám P306 r.99, přestal startovat ( a přestal se na dálku odemykat.. viz. BTW neměl by jste někdo alespoň na půjčení řídící jednotku typ MP7.2 včetně klíčku stačilo by to tak na dvě hodky, abych vyloučil mojí řídící jednotku, celkem se modlím aby to bylo něco jiného .. v peugeotu mi řekli za ni 25.000 bez DPH Citovat
Blizzard Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 srazík se až na počasí vydařil [upravil dne 28.3.2009 Blizzard] Citovat
Blizzard Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 i s kulturní vložkou ze slovenska asi si půjčili vozejk, jenom škoda že neměli tažný [upravil dne 28.3.2009 Blizzard] Citovat
paul jane Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 jen skoda ze jsme neby tolik pohotovi a nenahrali jsem to. Pac udelat neco takoveho se nevidi kazdy den Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Díky za super srazík , az na to počasí to bylo fajnove včetně super hokeje ikdyž ti místním nevyšlo. Děkuji Mirasovi za překvapivě krátkou cestu po D5 do Prahy , mimochodem to SPZ vzadu nemáš osvětleno schválně? Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Sice jsem se na sraz ani nechystal, ale přiznám se, že představa, že budu na srazu čučet na bednu na pukohoniče by mě dokázala bezpečně z takové účasti vyřadit. Citovat
MirasCC Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 No, dorazil jsem trochu s křížkem po funuse - fandové už byli v teplíčku v hospůdce. Ale zas počasí pak už bylo docela v pohodě, minimálně nepršelo a těch kultruních vložek tam taky ještě pár bylo Celkově Ad cesta zpátky - já ti to hned říkal, že to pojede víc, než si tvrdil A krom toho, že cesta hned líp ubíhala jsme si ještě navzájem zkontrolovali osvětlení Meerknu na to, dík za echo, je pravda že už sem auto docela dlouho neobcházel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.