Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Celkem se zajímám o tyhle autíčka a taky by mě zajímalo přímé srovnání těchto aut co se týče jízdních vlastností. 205 je určitě lehčí 306 zase výkonější...tak co vy na to?:myslim

Odesláno

Já osobně bych nacpal motor z GTi6 do 206ky a byl bych spokojenej. :D Páč ten motor nemá chybu. Ono ostatně Míčko taky ne... sám nevím, kterej bych si vybral. :)

[upravil dne 13/3/09 Fakir]

Odesláno

nevim jak 309, ale 205 a zvlast mi16 je v extremnich situacich necekane pretaciva a uz bohuzel za to nekolik lidi zaplatilo zivotem. Mi16 bude vykonnejsi a 205GTI je rozsirenejsi a pomalu zacina patrit mezi klasiky, legendy. 309 je zase vzacnejsi... Kazdopadne oboje jsou uz dost stare auta...

EDIT: osobne bych preferoval 205 MI16, ale pokud jsi nezkuseny ridic, tak ti to nedoporucuji!!! Ono uz i obyc GTI dost lidi zrusilo cestou domu hned po koupi.

[upravil dne 13/3/09 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

nevim jak 309, ale 205 a zvlast mi16 je v extremnich situacich necekane pretaciva a uz bohuzel za to nekolik lidi zaplatilo zivotem. Mi16 bude vykonnejsi a 205GTI je rozsirenejsi a pomalu zacina patrit mezi klasiky, legendy. 309 je zase vzacnejsi... Kazdopadne oboje jsou uz dost stare auta...

EDIT: osobne bych preferoval 205 MI16, ale pokud jsi nezkuseny ridic, tak ti to nedoporucuji!!! Ono uz i obyc GTI dost lidi zrusilo cestou domu hned po koupi.

[upravil dne 13/3/09 f3Rd@]

Ja nevim, ale ja tam zadnou 309 ku nevidim :D

Odesláno

Tak jako klasiku bych vzal 205 GTI na občasné projížďky a vymlsal bych ji do fabrického stavu, pokud jako auto i na denní ježdění, pak bych vzal 306 GTI-6 a kdyby jsi chtěl nějakou koupit, doporučil bych tu od Stiflera, TOP stav a ještě do ní kotel peněz poslal a jede uuukrutně..

Odesláno

no a co od toho auta vlastne chces?

205 je cista motokara, 306 je preci jen trosku auto :-)

pozn.: 309 tu mel napriklad Siry, mozna budou nekde fotky ze srazu... vypadalo to skoro jako normalni 309 :mrk

Odesláno

jardojardo, GTi-6ku na denni jezdeni?? to nemuzes myslet vazne.. prakticky kazdeho GTi je na denni jezdeni skoda, z GTi-6ky se stava pomalu ale jiste taky slusna raritka.. bohuzel o pouzitelnym 205GTi ktery by stalo aspon za uvahu nevim a kdyz tak za ranec.. no a 205Mi16 je pila ktera si 306ku povodi na rychlost, ovladatelnost je vec druha ale je to bastl ktery tam origo nepatri..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

jardojardo, GTi-6ku na denni jezdeni?? to nemuzes myslet vazne.. prakticky kazdeho GTi je na denni jezdeni skoda, z GTi-6ky se stava pomalu ale jiste taky slusna raritka.. bohuzel o pouzitelnym 205GTi ktery by stalo aspon za uvahu nevim a kdyz tak za ranec.. no a 205Mi16 je pila ktera si 306ku povodi na rychlost, ovladatelnost je vec druha ale je to bastl ktery tam origo nepatri..

Ale jasně že to myslím vážně, přemýšlej, má snad každej na dvě auta?

Odesláno

Plně s tebou souhlasím 306 GTI6 neni a každodenní frcání do školy,do práce,či na nákupy...už jen ta spotřeba...

Mimochodem 306 GTI6 bylo vyrobeno daleko méně než 205GTI....:roll

PS: 205 Mi 16 proč bastl?????Vždyť na přelomu let 1988 a 1989 se do 205tek montoval XU9J4(116kw)..takže 205 Mi16 je právoplatná verze....;)

Odesláno

jarajarda: mas svuj nazor ale podle me je to nesmysl, kdo si kupuje GTi tak by hluboko do kapsy mit nemel.. provozni naklady u takovych aut nebyvaji zrovna maly at uz mas 205 ci 306 nebo uplne neco jinyho..

Pája Rybišár: tak to pardon, to jsem nevedel.. v tom pripade to ale bude asi jeste vetsi umeni sehnat.. :)

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Tak jako klasiku bych vzal 205 GTI na občasné projížďky a vymlsal bych ji do fabrického stavu, pokud jako auto i na denní ježdění, pak bych vzal 306 GTI-6 a kdyby jsi chtěl nějakou koupit, doporučil bych tu od Stiflera, TOP stav a ještě do ní kotel peněz poslal a jede uuukrutně..

Já bych to udělal přesně naopak, 205 na denní cukání do práce/školy/etc. a 306 na občasnou vyjížďku ;)

Odesláno

jarajarda: mas svuj nazor ale podle me je to nesmysl, kdo si kupuje GTi tak by hluboko do kapsy mit nemel.. provozni naklady u takovych aut nebyvaji zrovna maly at uz mas 205 ci 306 nebo uplne neco jinyho..

Pája Rybišár: tak to pardon, to jsem nevedel.. v tom pripade to ale bude asi jeste vetsi umeni sehnat.. :)

Ale pochop, že spousta lidí to tak má, prostě to auto používá jako auto.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Beda ma prece taky jenom jedno auto. Na vikendy. :-D

ale potom to souvisi i s tim, jestli je to auto pro zabavu kde parkovat atd...

Béďa má eště ještě služební;)

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

tak tu 309 bych docela rad uvital zde nějakou fotku,

309GTi16 Vypadá úplně stejně, jako kterákoli jiná 309GTi. Co vim, tak se od GTi liší motorem 16V a má modrý čalounění interíéru. Tady máš fotku jak GTi16 vypadá. Tušim, že ji měl Bohoušovo brácha, ale pak se prodala někomu tady na klubu, ale nemůžu si vzpomenout komu:D

post-0-14109605284797_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...