Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Opět jsem tu s dalším dotazem - první je trošku obecný.

V TP mám psaná 16\" kola, bojím se že je neseženu na letošní první technickou - je nějaký způsob jak tam zapsat ty originály od Peugeotu co k tomu autu mám?

Druhý je následující:

Protože se věnuji pravidelnému dálničnímu stíhání, docela mi chybí v autě tempomat. Myslíte že je možné si ho nechat v originálním servisu dodělat, a za jakou cenu? Jak jsou na tom např. další airbagy atp.?

Odesláno

jj taky to tam mám:)Jestli ne tak to někdo špatně zapsal při přihlašování:(Pokud jsou originál a podle vin máš zapsané 17 neměl by být problém s dopsaním do TP.

Odesláno

Myslím, že jestli chceš dodělávat do vozu dodatečně tempomat, či další airbagy, tak nechci nějak strašit, ale bude to si myslím šílená pálka....:nevim

Odesláno

A ten tempomat dodělaný za 2000,- to je dělaný normálně v autorizáku Peugeot, tzn., že pod volantem je origo ovladač jako z výroby pro ovládání tempomatu ? Jestli to koštuje 2000,-, to bych do toho šel asi taky..:super

Odesláno

2000 je len samotná páčka. Ešte si narátajú minimálne raz toľko za montáž (5 minút aj s cestou) a diagnostiku (2 minúty). Aj to musíš nájsť vhodný servis kde ti to urobia. Neradi totiž dovybavujú auto za pár tisíc ak to z výroby stojí podstatne viac.

[upravil dne 13.3.2009 AnotherOne]

Odesláno

Dobře a když si objednám a koupím páčku. Je schopný jakýkoliv neautorizovaný servis, mi to nainstalovat? Tam není třeba nějaké kabeláže? Vždyť páčku musí někam připojit, vyříznout otvor pod volantem apod....???

Odesláno

Zní to parádně, během 14 dnů tam doufám sjedu a dám vědět :-) je to vážně nepostradatelná věc.

Jen tak mimo, jaké jsou ceny v servisech všude možně? Trutnov Autostyl - diagnostika 833,- Kč, klempířská práce tuším 300/hodina

Odesláno
Původně zaslal: Hamin

OK a páčku objednat asi jedině přes autorizák co ?

Áno, niekto na fóre tu minule jednu predával, ale dosť draho. To radšej origo novú. Existujú ale dva typy páčok s obmedzovačom a bez. Potrebuješ páčku bez obmedzovača, na ten totiž treba plynový pedál so spínačom a ten od výroby nemáš.

Odesláno

ono ten tempomat stoji ked ho chces dovybavy 14000 sk cca , a ked si ho chces prirobit tak vlastne ta to vyjde tolko isto , lebo tempomat packa 2 000sk , 7500sk plynovy pedal , 2000sk praca minimalne, mozno narataju aj napojenie na pc, takze v podstate ta to vyjde rovnako draho, akurat tolko ze ta funkcia obmedzovac nostoji urcite za 7500sk ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...