wooody Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 dekuji vsem za podporeni kamaradky asi vam to nic nerekne ale prosim je to cislo 09 ODKAZ dekuji [upravil dne 12/3/09 wooody] Citovat
wooody Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: oni asi spatnej odkaz! me to de kdyz na to kliknu Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Tak nevím, v poslední době mi to tu přijde podobnými \"koninami\" poněkud přeplácané. Ode mě určitě hlas ne (a přimlouval bych se za nastolení takových pravidel, aby se tu takové blbosti propagovat nemohly - ale je mi jasné, že zústane jen a jen u mého přání) Citovat
wooody Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Tak nevím, v poslední době mi to tu přijde podobnými \"koninami\" poněkud přeplácané. Ode mě určitě hlas ne (a přimlouval bych se za nastolení takových pravidel, aby se tu takové blbosti propagovat nemohly - ale je mi jasné, že zústane jen a jen u mého přání) ja si treba myslim ze kdyz nekdo za necim jde a chce bejt v necem dobra nebo se prosadit a staci ji k tomu jenom nejaky kliknuti od nekoho co stejne u toho netu nema co delat jenom se nudi tak proc ji to nedoprad a tech 30 vterin si ten cas udelat...... doufam ze tady nebude moc lidi smyslejicich jako ty a pomuzete nam Citovat
wooody Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: agresssor mas ho tam... dik moc Citovat
Péťa Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Nějak jsem nepochopil o co jde. Navíc podporuji Medvěda. Pokud mi to nic neříká, nevím proč bych klikal. Ještě bych pochopil (ale nezabýval se tím), kdyby někdo napsal: \"podívejte se na stránky http://....... a vyberte dle vašeho názoru nejhezčí, nejchytřejší, njsympatičtejší,...; určitě se trefíte zrovna do mé partnerky, protože ta je nej...\" Citovat
wooody Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Peta Nějak jsem nepochopil o co jde. Navíc podporuji Medvěda. Pokud mi to nic neříká, nevím proč bych klikal. Ještě bych pochopil (ale nezabýval se tím), kdyby někdo napsal: \"podívejte se na stránky http://....... a vyberte dle vašeho názoru nejhezčí, nejchytřejší, njsympatičtejší,...; určitě se trefíte zrovna do mé partnerky, protože ta je nej...\" v pohode, s medvenedem sme si to vysvetlily, rikal to samy, i ja ji to rikal at si tam to logo aspon da, rikala ze uz ji to nejde.... a ty loga byly v nekde v nejaky knizce nebo co.... Citovat
wooody Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Peta Já tam ty loga nějak nemůžu najít bohuzel tam nejsou psal sem ze byly nekde v nejaky knizce, je tou soutez hlavne pro ty co to cetli, ale ta kamoska s tim mela dost prace tak sem ji chtel pomoc Citovat
wooody Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 rikam ta anketa bje pro ty co tu knizku cetli, kamoska me poprosila jestli bych ji jenom nepomoh nic vic, tak sem si rek ze sem chodi dost lidi tak ji treba pomuzou Citovat
aka Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 asi si zalozim anketku: sem nejbajecnejsi zena na svete moznosti budou ano, jasne, rozhodne a kazdopadne a neopovazujte se nehlasovat!!!! :D:D:D Citovat
wooody Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Njn českej národ člověk chce někomu pomoc a každej z toho má srandu.... Citovat
OK406 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Máš ho tam. AKA: ty jsi již dávno báječná žena a žádnou anketu nepotřebuješ. To mi na P-C víme Citovat
oni Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 jj odkaz uz facha,mas ho tam. teda ona ho tam ma! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.