Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevím, v poslední době mi to tu přijde podobnými \"koninami\" poněkud přeplácané.

Ode mě určitě hlas ne (a přimlouval bych se za nastolení takových pravidel, aby se tu takové blbosti propagovat nemohly - ale je mi jasné, že zústane jen a jen u mého přání)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak nevím, v poslední době mi to tu přijde podobnými \"koninami\" poněkud přeplácané.

Ode mě určitě hlas ne (a přimlouval bych se za nastolení takových pravidel, aby se tu takové blbosti propagovat nemohly - ale je mi jasné, že zústane jen a jen u mého přání)

ja si treba myslim ze kdyz nekdo za necim jde a chce bejt v necem dobra nebo se prosadit a staci ji k tomu jenom nejaky kliknuti od nekoho co stejne u toho netu nema co delat jenom se nudi tak proc ji to nedoprad a tech 30 vterin si ten cas udelat...... doufam ze tady nebude moc lidi smyslejicich jako ty a pomuzete nam

Odesláno

Nějak jsem nepochopil o co jde. Navíc podporuji Medvěda. Pokud mi to nic neříká, nevím proč bych klikal. Ještě bych pochopil (ale nezabýval se tím), kdyby někdo napsal: \"podívejte se na stránky http://....... a vyberte dle vašeho názoru nejhezčí, nejchytřejší, njsympatičtejší,...; určitě se trefíte zrovna do mé partnerky, protože ta je nej...\" :P

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Nějak jsem nepochopil o co jde. Navíc podporuji Medvěda. Pokud mi to nic neříká, nevím proč bych klikal. Ještě bych pochopil (ale nezabýval se tím), kdyby někdo napsal: \"podívejte se na stránky http://....... a vyberte dle vašeho názoru nejhezčí, nejchytřejší, njsympatičtejší,...; určitě se trefíte zrovna do mé partnerky, protože ta je nej...\" :P

v pohode, s medvenedem sme si to vysvetlily, rikal to samy, i ja ji to rikal at si tam to logo aspon da, rikala ze uz ji to nejde.... a ty loga byly v nekde v nejaky knizce nebo co....

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Já tam ty loga nějak nemůžu najít :(

bohuzel tam nejsou psal sem ze byly nekde v nejaky knizce, je tou soutez hlavne pro ty co to cetli, ale ta kamoska s tim mela dost prace tak sem ji chtel pomoc

Odesláno

rikam ta anketa bje pro ty co tu knizku cetli, kamoska me poprosila jestli bych ji jenom nepomoh nic vic, tak sem si rek ze sem chodi dost lidi tak ji treba pomuzou

Odesláno

asi si zalozim anketku: sem nejbajecnejsi zena na svete :D moznosti budou ano, jasne, rozhodne a kazdopadne a neopovazujte se nehlasovat!!!! :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...