Y2K Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Podme naspat k ponukam... Co tak Ford Fusion? Citovat
MrVain Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: PnR no, na panelaky neprispievaju nejakou velkou ciastkou.. do 15-20% urcite. viac nie. aspon tak hovorila znama, ktorym teraz zateplovali panelak nam prispeli na panelak 600 000.- a cele zateplenie nas bude stať cca 4 mil. Sk.- a ešte každa domacnosť si zaplatí plastove okná Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Podme naspat k ponukam... Co tak Ford Fusion? Jezisi ne .. Fuj tajbl... V tom sem chvili jezdil, na maratoncovi 1.4 TDCI kteremu to s prehledem nanadal firemny parner 1.9 D ... 1.25 duratec je tiez strasny. 1.4 16 58KW jaks tak, ale do neho by sem vzal jenom 1.6 16V 100 PS alebo 1.6 TDCI 66KW ... POpripade s prizmurenimi ocami tu 1.4 ku 16V cko ... Citovat
Y2K Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 No v tej akciovej ponuke je 1,4 16V iba. Podotykam ze to je pre otca. Ja osobne by som ziadne z tu spominanych aut ani nahodou nechcel. Ale on co najazdi na svojo aute rocne tak 4000 km (aj to som asi prehnal) a trasy tak 10 km max (raz za rok dajme tomu Tatry) tak si myslim ze bohato staci a s tou vybavou a cenou. Skuste to brat takto. Nejde o to byt najrychlejsi Citovat
marko306 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 dnes by sme sa mali dozvediet, ci bude druha vlna srotovneho s nezmenenymi podmienkami. Citovat
bombarderik Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 No velmi o tom uvazuju, ale nechcem vediet kde potom este klesnu ceny aut. Citovat
virnik Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 aspon sa zlikviduju tie sunky na cestach ktore radšej z dialky obchadzam čo držia len silov vole:P Citovat
Y2K Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 JJ...dnes cakame na vyjadrenie ... a snad pojdeme na srotovisko Citovat
jozefsv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 ked chce byt ivan velmi prezidentom tak srotovne bude;) Citovat
lubikpo Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Druhe kolo srotovneho je schvalene. Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: lubikpo Druhe kolo srotovneho je schvalene. Co co? Kde?nikde som to zatial nevidel...hod link alebo co.. Citovat
jozefsv Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: lubikpo Druhe kolo srotovneho je schvalene. Co co? Kde?nikde som to zatial nevidel...hod link alebo co.. jaky link chces,vezmi auto a rychlo bez nech sa ti ujde ked sa zrazu nasli prachy.nasa politika je tak lahko citatelna:) Citovat
AnotherOne Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Nemuseli ich hľadať, použili to čo zarobili na prvom kole Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 No chcel som info o tom ze to schvalili ne... Ale uz to mam... Citovat
lubikpo Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: Y2K No chcel som info o tom ze to schvalili ne... Ale uz to mam... Sikovny. Ale ak by este niekto chcel tak napr. tu: http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/slovensko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=1178806 [upravil dne 31/3/09 lubikpo] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam. Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl Citovat
jozefsv Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam. Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl ako mozes poved ze je.... skor by som povedal trafeny ked uz to mate aj na znackach.tt-trafeny trnavak. dufam,ze sa nikto neurazi,bol to vtip Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam. Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl Tak tato infoska ma pre mna doost velku cenu... Pretoze som cely cas rozmyslal ako s vyhnut tymto kolonam Citovat
pastorek Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Lubk0 Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam. Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl ako mozes poved ze je.... skor by som povedal trafeny ked uz to mate aj na znackach.tt-trafeny trnavak. dufam,ze sa nikto neurazi,bol to vtip Neurazili sme sa ale nechci vedieť ako čítame vaše SV. Citovat
jozefsv Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Lubk0 Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam. Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl ako mozes poved ze je.... skor by som povedal trafeny ked uz to mate aj na znackach.tt-trafeny trnavak. dufam,ze sa nikto neurazi,bol to vtip Neurazili sme sa ale nechci vedieť ako čítame vaše SV. kludne povedz.mozno nieco co neviem a pobavim sa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.