Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Slováci, nezaujalo Vás šrotovné?

Recommended Posts

Odesláno

Tak čo Slováci, nikto z Vás sa nechystá využiť šrotovné? :mrk

Peugeotu dochádzajú skladové zásoby, ľudia povyťahovali peniaze z ponožiek, perín a gaučov a zbavujú sa svojich starých črepov...Pri predajniach nových áut stoja 120ky, Favority, zhrdavené Ople, Volkswageny a ľudia sa tešia ako lacno kúpia nové auto :roker

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Tak čo Slováci, nikto z Vás sa nechystá využiť šrotovné? :mrk

Peugeotu dochádzajú skladové zásoby, ľudia povyťahovali peniaze z ponožiek, perín a gaučov a zbavujú sa svojich starých črepov...Pri predajniach nových áut stoja 120ky, Favority, zhrdavené Ople, Volkswageny a ľudia sa tešia ako lacno kúpia nové auto :roker

:D

Odesláno

ale hej , v pondelok idem zošrotovať Formana a naši kupuju Citroen C4, 1,4 16V,automaticka dualna klíma,ABS,br.asistent,tempomat,radio+mp3,6xairbag,el.okna,PC cena 306 000Sk.-

PS:Škoda že nemali P207 SW v červenej metalíze predajca mi povedal, že taka farba sa už nedodava :bacha

Odesláno

uz aj tak su u nas bazary preplnene, tym srotovnym spravili majitelom autobazarov asi radost...

ale aspon si mozme kupit daciu logan v zakladnej vybave za necelych 5000 € :D a ja som dal viac za 7 rocne auto.. :D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ale ako vypravali v telke staci mat nejakych 5-6 rároh a mas nove zadara

to je nejaka blbost nie? :o z jednej vyplaty si kupim 6 starych embeciek, este mi prachy aj vystanu, zosrotujem a mam na nove auto ? :D

...taku dieru v zakone by hned zacali vsetci vyuzivat :D

Odesláno

viem si predstavit barzco ine, ale daciu...:D ale ako vypravali v telke staci mat nejakych 5-6 rároh a mas nove zadara

Minule som obzeral Daciu (základná výbava) zo všetkých možných strán a jedno čo sa mi na nej páčilo, že na nej sa vlastne nemá čo pokaziť keďže to auto nič nemá :)

Odesláno

viem si predstavit barzco ine, ale daciu...:D ale ako vypravali v telke staci mat nejakych 5-6 rároh a mas nove zadara

Minule som obzeral Daciu (základná výbava) zo všetkých možných strán a jedno čo sa mi na nej páčilo, že na nej sa vlastne nemá čo pokaziť keďže to auto nič nemá :)

he he:D lenze je to v podstate renault a zevraj poslednych 10 rokov z renaultu nist dobre nevyslo. 2-ja od nas z roboty maju megany (kombi a sedan 1,4i) a uz po 2-3x boli na reklamacke s elektrikou.
Odesláno

he he:D lenze je to v podstate renault a zevraj poslednych 10 rokov z renaultu nist dobre nevyslo. 2-ja od nas z roboty maju megany (kombi a sedan 1,4i) a uz po 2-3x boli na reklamacke s elektrikou.

unas mame 2ročneho logana v praci toto auto funguje ko dispečersky voz ma nabehane 280 000km a ma menene iba ložiska na PP LZ naprave tak a nekup to :super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Zila

unas mame 2ročneho logana v praci toto auto funguje ko dispečersky voz ma nabehane 280 000km a ma menene iba ložiska na PP LZ naprave tak a nekup to :super:super:super:super

no nekúpim to:D:D:D

Odesláno

ja pisem len co som pocul a videl. Ale sa nehadam. Mozno ze je to fakt tak ze minimum vybavi (cize min. elektriky) a secko fachci tak jak ma. Ale aj tak by som to nekcel. 407 to by som kcel.:D

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

kolegov otec dal zosrotovat skodovku a dnes si bol po 207 vo vybave so srotovnym za 9 t euro.no nekup to

to je ešte drahé, môj švagor dal zošrotovať starú pokazenú 405 a úž má objednanú C3 vo výbave za 7000€. Citroen ževraj dáva väčší príspevok ako je tých 500€. No toto nekúp.

Odesláno
Původně zaslal: gedu

Původně zaslal: jozefsv

kolegov otec dal zosrotovat skodovku a dnes si bol po 207 vo vybave so srotovnym za 9 t euro.no nekup to

to je ešte drahé, môj švagor dal zošrotovať starú pokazenú 405 a úž má objednanú C3 vo výbave za 7000€. Citroen ževraj dáva väčší príspevok ako je tých 500€. No toto nekúp.

Nuž sedel som niekoľkokrát v C3ke ale ten hnusný interiér ma ešte teraz straší :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...