Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Slováci, nezaujalo Vás šrotovné?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PnR

no, na panelaky neprispievaju nejakou velkou ciastkou.. do 15-20% urcite. viac nie.

aspon tak hovorila znama, ktorym teraz zateplovali panelak

nam prispeli na panelak 600 000.- a cele zateplenie nas bude stať cca 4 mil. Sk.- a ešte každa domacnosť si zaplatí plastove okná

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Podme naspat k ponukam...

Co tak Ford Fusion?

Jezisi ne .. :( Fuj tajbl... V tom sem chvili jezdil, na maratoncovi 1.4 TDCI kteremu to s prehledem nanadal firemny parner 1.9 D ... :(

1.25 duratec je tiez strasny. 1.4 16 58KW jaks tak, ale do neho by sem vzal jenom 1.6 16V 100 PS alebo 1.6 TDCI 66KW ... POpripade s prizmurenimi ocami tu 1.4 ku 16V cko ...

Odesláno

No v tej akciovej ponuke je 1,4 16V iba.

Podotykam ze to je pre otca.

Ja osobne by som ziadne z tu spominanych aut ani nahodou nechcel.

Ale on co najazdi na svojo aute rocne tak 4000 km (aj to som asi prehnal) a trasy tak 10 km max (raz za rok dajme tomu Tatry) tak si myslim ze bohato staci a s tou vybavou a cenou.

Skuste to brat takto.

Nejde o to byt najrychlejsi ;)

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: lubikpo

Druhe kolo srotovneho je schvalene.

:super

Co co?

Kde?nikde som to zatial nevidel...hod link alebo co..

jaky link chces,vezmi auto a rychlo bez nech sa ti ujde ked sa zrazu nasli prachy.nasa politika je tak lahko citatelna:)

Odesláno

Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam.

Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Co sa tyka srotovania, hlavne nechod na autovraky na nitrianskej. Trnavaci su bez prepacenia jeb*ty, a vsetci idu tam.

Pritom vrakovisko je za arealom byvaleho skloplastu. Kamaradov dedo tam dosiel, a cakali pred nim 3 auta. Na nitrianskej dedovci SPALI v autach, aby sa dostali na radu, ved video si asi videl :)

ako mozes poved ze je....

skor by som povedal trafeny ked uz to mate aj na znackach.tt-trafeny trnavak.:D

dufam,ze sa nikto neurazi,bol to vtip

Odesláno

Tak tato infoska ma pre mna doost velku cenu...

Pretoze som cely cas rozmyslal ako s vyhnut tymto kolonam :papa

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Neurazili sme sa ale nechci vedieť ako čítame vaše SV. :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: jozefsv

Neurazili sme sa ale nechci vedieť ako čítame vaše SV. :D

kludne povedz.mozno nieco co neviem a pobavim sa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...