peugeot 306 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT CO VŠE OBNÁŠÍ VÝBAVA QUIKSILVER U SW Z ROKU 2005 ? Postřehl jsem pouze hliníkové pedály jiná madla na střeše , nálepku dveří a asi jiná kola.Ještě něco mi uniklo? Co říkaté na tyto dvě nabídky děkuji.... http://www.superauta.cz/detail/?id=668&&ord=producer-text&ordd=asc&ord=producer-text&ordd=asc&p=1 tuto mám blízko domova korát cena je vyší zde je jedná přes celou republiku ale zase v plné palbě .Až mi je podezřelá ta nízká cena. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6989634 Co říkáte profíci... Citovat
Guest foto1977 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 ahoj pokud chceš 307sw z roku 2005 a novější a jsi ochoten do toho dát cca 200tis kč tak kup rozhodně už ten faceliftovanej model co má čumák jako 407. Já koupil před měsícem taky SWčko viz podpis za 220tis kč a má najeto 140tis. A jsem moc spokojenej (až na ty automat. stěrače ). Citovat
peugeot 306 Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Mě se více líbí ten starší model quiksilver je v fajn výbavě a prvky má už z nového modelu.... Citovat
Martinsk Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 Mě se více líbí ten starší model quiksilver je v fajn výbavě a prvky má už z nového modelu.... Ten strieborný sa mi viac páči ako ten čierny, a ten čierny sa mi zdá, že bol havarovaný. A tento strieborný je zasa nejaký prechodový model. Napr. ovládanie klímy je už z nového modelu. Citovat
hnusoba Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Martinsk Původně zaslal: peugeot 306 Mě se více líbí ten starší model quiksilver je v fajn výbavě a prvky má už z nového modelu.... Ten strieborný sa mi viac páči ako ten čierny, a ten čierny sa mi zdá, že bol havarovaný. A tento strieborný je zasa nejaký prechodový model. Napr. ovládanie klímy je už z nového modelu. To je už model s novým el. usporiadaním CAN CAN ale tesne pred faceliftom.... Citovat
peugeot 306 Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 ten stříbrný je super jen co vy říkáte není v te cene lepší jít už do nového modelu? Mi se líbímoc ale každe mě odrazuje od te částky. PS: Sběrnice CAN cAN znamená co děkuji.. Citovat
LubošK Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 \"Bez nutných investic!!!Po výměně rozvodů a oleje !!!\" Pokud byly měněny rozvody, tak proboha proč, když se u 1.6HDi mění tuším až ve 160.000 km? Jen aby to nebylo - i s ohledem na tu až podezřelou nadstandardní výbavu - třeba auto, které skončilo někde \"venku\" po požáru (což se u P307 stávalo) na vrakovišti, odkud jej nějací čeští šikulové dovezli a zrepasovali, jak to poutavě popisuje DFENS ve svém článku \"Transakce s panem prasetem\" o obdobně \"úžasné\" nabídce VW Sharanu - budiž varováním všem (viz http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008061502 ). Citovat
hnusoba Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 ten stříbrný je super jen co vy říkáte není v te cene lepší jít už do nového modelu? Mi se líbímoc ale každe mě odrazuje od te částky. PS: Sběrnice CAN cAN znamená co děkuji.. Strieborný sa aj mne viac páči A je to už \"takmer\" nový model...Viac mi páčia niektoré veci v interiéri. Zbernica CAN CAN pre Teba znamená len to, že už máš vystreľovací kľúč a nastavovanie displaya cez autorádio A navyše tento motor nemá FAP filter Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: LubošK Pokud byly měněny rozvody, tak proboha proč, když se u 1.6HDi mění tuším až ve 160.000 km? 1,6HDi 80kW rozvody až pri 240000km! Ruky preč. Citovat
marko306 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 myslym ze 3/4 autobazaristov v europe a hadam aj na celom svete sa mozu volat pan Prase:D cest vsetkym vynimkam az nejake su Citovat
peugeot 306 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Chci se ještě zeptat . Když zjistím winko z te stříbrné 307 quiksilver bude někdo z pežotáku hodny a vyjede mi vše o daném modelu. PS: Jakvíte , že to nemá fap filtr? Pro mě je tohle auto ideál nelíbí se mi moc ty modely po faceliftu a tendle má podle mě to nejlepší z obojího jentu cenu sklepnout alespon na 220000,- . Možná budu mít kamaráda ze serisu s diagnostikou pomůže to hodně ? Dá se tam načíst nějak solidně pamět závad? Citovat
hnusoba Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 PS: Jakvíte , že to nemá fap filtr? Stačí sa pozrieť na motor, 80kW 1.6 HDI FAP má niektoré veci inak. Citovat
peugeot 306 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Díky Hnusobo. Vidím , že máš přehled mohl bys mi být ještě nějak nápomocen? Vím sem dost otravnej ale fakt necchi udělat botu je to dost peněz. Citovat
hnusoba Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 Díky Hnusobo. Vidím , že máš přehled mohl bys mi být ještě nějak nápomocen? Vím sem dost otravnej ale fakt necchi udělat botu je to dost peněz. Ja Ti moc nápomocný nebudem, auto treba ísť každopádne pozrieť s nejakým človekom, ktorý sa do áut vyzná... Jediné či Ti viem pomôcť je zistiť, či a kedy bolo na nejakej záručnej oprave. Niekedy je to dobrá pomôcka pri hľadaní stočených kilometrov. Citovat
peugeot 306 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 No pokud vše klapne tak budu mít kluka s diagnostikou karosáře a chlapa co ty mrdky tahá zezahraničí tak by se vše mohlo podařit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.