Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rychlý dotaz, kde se vypouští mot. olej u 307 - benzín???

Recommended Posts

Odesláno

ak si uz nalial novy olej a aj dal new filter tak olej vypusti do cistej nadoby a daj potom naspet a vymen len tesnenie ani filter nekupuj druhy. Mozno ze si ho len strihol alebo zle nasadil. A to nemas nikoho v okoli kto ma stym nejake skusenosti?

Odesláno

No teď mi s tím pomohl otec, ale ten zná vyloženě je Feldu. Říkal, že tam má gumu jako hovado a že nechápe, jak u takhle silnějšího a novějšího auta je taková malá gumička.

Prej má nějakej plát tlustější gumy a že to obkreslíme, vystříhneme a nasadíme namísto té nové.

Snad to zabere....

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Prej má nějakej plát tlustější gumy a že to obkreslíme, vystříhneme a nasadíme namísto té nové.

Snad to zabere....

Bože :roll

Odesláno

Nějaké doporučení?

Ano , pokud něco neumím , neseru se do toho .

kdyz uz nechces do servisu-nejdřive se poradim , forum je na to velke dost , vim s cim pocitat mam na to vercajk , popr dobreho kamarada z okoli ktery zna a pomuze.

to co jsi tu predvedl , nezlob se na mě , no raději napíšu že nemam slov.

Ta gumička na filtru - potrel jsi ji dokola olejem? , nezustala ti stara gumicka z predchoziho filtru na aute?jestli jsi to utahl jako prase bez namazani , tak to spravi jen novej olej filtr.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Snad to zabere....

Bože :roll

no to bych teda nedělal, asi vědí proč je tam to těsnění který tam je, a když tam dáš silnější, dost pochybuju že ho vystřihneš přesně kulatý(nebude všude těsnit stejně) tak taky nebudeš vědět jak to utáhnout, kdyby si sem napsal zrovna tak sis moh ušetřit spoustu nepříjemností

jj u nás se říká dvakrát měř jednou řež, jinde zase dvakrát řež jednou měř:D:D:D opravdu bych tam žádný těsnění nevyřezával a sehnal to co tam má být

Odesláno

jj u tohohle motoru se mění jen vložka, golou se rozdělá plastový obal ten se rozšroubuje a sundá a pak se vytáhne vložka, musí se vydat i ta plastová tyčka co je součástí vložky, většinou tam zůstane, tak se za ní musí trochu zabrat

Odesláno

nezhadzujte ho tu. Pokaslal to, no a co? Ucime sa na vlastnych chybach. (v tomto pripade aj peniazoch) nestrihaj. Kup new filter a poriadne to prestuduj alebo nemate tu niekto kindervajcovu schemu toho filtra? Popiste mu to niekto kto ste to robili. Dufam ze cil sa domna neobujete:D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

nezhadzujte ho tu. Pokaslal to, no a co? Ucime sa na vlastnych chybach. (v tomto pripade aj peniazoch) nestrihaj. Kup new filter a poriadne to prestuduj alebo nemate tu niekto kindervajcovu schemu toho filtra? Popiste mu to niekto kto ste to robili. Dufam ze cil sa domna neobujete:D

souhlasim stebou proste si myslel ze to vzladne a holt se to nepovedlo no stavaj se horsi veci.

Odesláno

má tam jen vložku--nasaď vložku filtru--tu gumičku potři olejem a s citem utáhni--nastartuj a zkontroluj,zda neteče

olej--žádná nové těsnění nevyráběj--je to speciální guma !!!

podívej se na ten obrázek--je tam všechno,co potřebuješ :myslim

Odesláno

svager ray nalial do skodovky do ostrekovacou chladiacu zmes do chladica. Na predne okno sa mu potom ponalepoval prach listy a tak a skade stekalo tak aj to bolo zadrbkane :D no fuj

Odesláno

Celej ten klobouček, co se nasazuje je od oleje, když jsem tam dával tu gumičku, měl jsem olej i pod nosem. Gumička tudíš naolejovaná byla.

Starou gumičku jsem uschoval.

Neutahuji to jako prase, jen rukou, když to teklo, dotahoval jsem to klasickým klíčem, stejnak to teklo.

Odesláno

Celej ten klobouček, co se nasazuje je od oleje, když jsem tam dával tu gumičku, měl jsem olej i pod nosem. Gumička tudíš naolejovaná byla.

Starou gumičku jsem uschoval.

Neutahuji to jako prase, jen rukou, když to teklo, dotahoval jsem to klasickým klíčem, stejnak to teklo.

hod sem foto gumicky a aj toho filtra jak je to nasadene
Odesláno

Foto nyní nemožné.

Poslouchejte, sice na to nemám serepetničky, ale ten filtr mi stejným způsobem měnil táta před rokem. Taky nám tekl filtr, ale pak se to dotáhlo a byl klid. Sice tam asi nějakej minimální únik byl, pač jsem ten rok dolil cca 1L oleje.

Nyní jsem to měnil naprosto stejně, navíc táta dorazil chvíli po tom, co jsem sotva začal a makali jsme na tom spolu.

Dělali jsme to stejným způsobem jako před rokem a teče to. Nemyslím, že ta gumička byla skříplá, to ne.

Zkoušeli jsme tam dávat i tu starou, ale problém přetrvává, stále teče, stále teče.

Nechci se obhajovat, ale nemám moc peněz - vím, každý jest svého štěstí strůjcem, proto to dělám doma \"na koleni\".

A když mi to jednou vyšlo, nevím proč by po druhé nemělo. = no nevyšlo.

Udělal jsem chybu a budu za ní platiti.

Děkuji všem, kteří s semnou soucítí a snaží se mi pomoci.

Ale přiznávám chybu.

\"Projevem pravé moudrosti je přiznat si, že něco nevíme, když to nevíme.\"

Marcus Tullius Cicero

[upravil dne 12/3/09 Mirrae24]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...