Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Isiel by som za susedom, nech si strazi macku, lebo ked ju este raz najdem na mojom aute, uz si nebude mat co strazit...

Ja by som vykonal likvidaciu...

Odesláno

Úplně mi ke kočce nesedí to ohryzávání kabelů a hadic v motoru, to bych viděl spíš na nějakou myš, potkana,... ale těžko říct (já jsem takhle přišel o snímač otáček a tatík o protihlukové obložení ve feldě).

Jinak jak přijedu na víkend, tak malou kočku mám nastěhovanou mezi kolem a podběhem, když je auto otevřené, tak na zadním platě, případně v kufru. Kocoura se snažím několik měsíců odnaučit, že přes plot se skáče ze země a ne přes kapotu, čelní sklo a střechu, ale marně. Už jsem výrazně zredukoval četnost mytí auta, protože stejně vždycky když ho umeju a stojím přes noc na dvoře, tak ho mám do rána poťapané blátem... někdy sem dám fotku. jednou se kocourek fakt činil a naprosto celý auto bylo zdupaný blátivejma stopama v rozestupech tak 5cm (kapota, zadní dveřem čelní a zadní sklo a komplet střecha a střešní okno :D).

Když ho vidím, tak ho z auta smetu (většinou ale dřív on vidí nebo slyší mě, takže nic), ale jinak nezbývá, než to přiřadit k dalším spotřebním škodám typu záclony, květináče, šrábance na nábytku, svetry, pantofle, ubrusy ...

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ta lyzemvajcia macka, neni to nejaka psia dedinska prostitutka? Psi jej nosia zrat a ona na oblatku olize varlata a uz je kocur v trube

ne, to bude poslední kočka v dědině, ostatní psi sežrali, tak dělá co může

Odesláno
Původně zaslal: marko306

mnau, pezotaci:aut:D

Ked uz mnavkas, aj nam olizes gule ? :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...