Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Nemate doma nekdonejake zajimavosti o 605kach? Treba fotky,co se o nich psalo kdysy atd ... proste cokoliv??! Jsem blazen do tohoto auta :D Predem diky! :papa

[upravil dne 8/3/09 SV 24]

Odesláno

Tohle se mi moc libi.Nevite nekdo,kde by se to dalo sehnat? Nebo si to spis nechat udelat na zakazku.Nemate nekdo neco podobneho na sve 605ce??? ;)

post-0-14109605300636_thumb.jpg

Odesláno

A to sa ti naozaj páči niečo také na cestnom korábe akým je 605-ka? :myslim

..vypadá to teda hodne \"nechutne\". Na inom aute by to možno zapasovalo, ale na tejto limuzínke???

605-ka bola, myslím, tak \"dokonale\" na svoj účel navrhnutá, že akýkoľvek tuning jej skôr uškodí ako prospeje.

...jednoducho od výroby autíčko, respektíve limuzína so všetkým, čo k nej patrí.

Odesláno

Neda se rict,ze by se mi to libilo.Je to hodne zajimave! Ale spis se mi libi 605ka v krasnem laku,pekne kola a folie na oknech.To mi bude stacit! ;)

• O 4 měsíce později...
Guest fatbear130
Odesláno

Předek u toho Royal Looku od Gutmanna je na mě už trochu moc (i když z profilu nevypadá zle), ale prahy a zadek se mi líbí (až na tu zdvojenou koncovku), na origo 605-ce je zadní nárazník dole takovej divně zahnutej a taky je divný, že je schovanej vejfuk, mám od něj ten plast pěkně očouzenej a to je origo. Pěkný, ale asi už to nebude k sehnání, každopádně Gutmann už to v nabídce nemá a jinej profituning na 605-ky jsem snad ani neviděl.

Odesláno

Ta od toho Gutmanna je pěkná... škoda jen, že všecky tyhle materiály jsou s předfaceliftovyma verzema, ktery nebyly tak hezky jako facelift... no, ještě že mám lifta :)

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...