Láďa83 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Ahoj Chlapi, pozoruji na mém Peugeotku změnu hlučnosti motoru. Mám 1.4 16V a poslední dobou se mi zdá, že je motor hlučnější než dříve. Projevuje se to v nižších otáčkách nebo při akceleraci, jakmile ale auto roztáhnu a udržuju rychlost je tiché jako dřív. Zvuk je takový tlumený, hluboký. Někdo tady o tam již psal, ale nedočetl jsem se jestli to vyřešil. Všem díky za rada a postřehy Citovat
*jose_106* Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Co výfuk? Dostatek oleje? Nerezonuje někde něco? ... Citovat
vyskok Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Tezko radit, muze byt dira do nekt.casti vyfuku, vadny vlnovec apod. Mam ale jinej problemek. Na 2400ot bez plynu nebo pri brzdeni motorem se ozve drceni neco rezonuje od motoru, je to jen v techto otackach, jak kdyby byl volnej nejakej plech kryt nebo neco, nesetkal se s tim nekdo? tohle hledat to bude teda zalezitost. Citovat
yaris1 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Lehnout pod auto a řádně to očučet kde co je uvolněné, zkontroluj silentbloky atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.