ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 zdá se jenom mně,že těch parkovacích míst pro postižené spolu- občany před obchody je nějak moc?neviděl jsem je totiž nikdy plně obsazená,spíše naopak,stojí tam jedno dvě auta a dalších deset míst je prázdných. pěšky chodit umím a zatím mi to i jde,ale nechápu ten neúměrný (myslím) počet park. míst--je na to snad koeficient,nebo procentní podíl ?? P.S.jestli to tu je,tak smazat. děkuji. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Je to tak ako vravíš, na určitý počet parkovacích miest musí byť predpísaný počet invalidných. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 zdá se jenom mně,že těch parkovacích míst pro postižené spolu- občany před obchody je nějak moc?neviděl jsem je totiž nikdy plně obsazená,spíše naopak,stojí tam jedno dvě auta a dalších deset míst je prázdných. pěšky chodit umím a zatím mi to i jde,ale nechápu ten neúměrný (myslím) počet park. míst--je na to snad koeficient,nebo procentní podíl ?? P.S.jestli to tu je,tak smazat. děkuji. musi byt urcite procento ku celkove kapacite parkoviste , je to nejak dane EU. ale u nas jsou tyto mista furt plna, ale co tak koukam ta spousta tech řidiču zapomina cedulky doma:D Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr musi byt urcite procento ku celkove kapacite parkoviste , je to nejak dane EU. ale u nas jsou tyto mista furt plna, ale co tak koukam ta spousta tech řidiču zapomina cedulky doma To máš pravdu,tady u nás by si strážci pomohli,nemuseli by čekat u silnice,každej den sou tam minimálně dvě auta,který znám,a neměli by tam co dělat:bacha Citovat
Ravel Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 zdá se jenom mně,že těch parkovacích míst pro postižené spolu- občany před obchody je nějak moc?neviděl jsem je totiž nikdy plně obsazená,spíše naopak,stojí tam jedno dvě auta a dalších deset míst je prázdných. pěšky chodit umím a zatím mi to i jde,ale nechápu ten neúměrný (myslím) počet park. míst--je na to snad koeficient,nebo procentní podíl ?? P.S.jestli to tu je,tak smazat. děkuji. Vadí ti jít o deset metrů dál? Kdyby naše malá chodila, klidně bych parkoval půl kilometru od krámu. Citovat
vix Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 jsem se na parkovištích naučil parkovat v oblastech, kde je vždycky několik míst volných. Ušetřím spoustu času oproti hledání volného místa někde blíže vchodu a kvlki tomu se mi parkovat o 30 m dále rozhodně vyplatí A navíc při vyjíždění nemusím dávat moc velký pozor na ty mamlasy, co při couvání nekoukají dozadu, protože se okolo mě žádní nevyskytují A ačkoli je to mému laku už šumák, je okolo mě úplně bezdvéřový prostor. Takže nějaký místa na invalidy mě netočí, alespoň před vchodem je trochu prostor a nikdo mě nesejmě, když zrovna z toho obchodu vylezu Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 vix nebudeš mi věřit--dělám to na těch parkovištích přesně jako ty... ale dotaz byl o něčem jiném Citovat
vix Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 třeba jedna firma má ty místa pro invalidy hned při baráku. On tam nikdo neparkuje, spíše bych řekl, že je to proto, aby jim nikdo při neopatrném parkování (třeba jednička místo zpátečky) nepobořil tu jejich low-cost škatuli postavenou snad jen z vlnitého plechu a \"10\" zdi ... taky názor, ne ? Citovat
.mycTD Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 zdá se jenom mně,že těch parkovacích míst pro postižené spolu- občany před obchody je nějak moc?neviděl jsem je totiž nikdy plně obsazená,spíše naopak,stojí tam jedno dvě auta a dalších deset míst je prázdných. pěšky chodit umím a zatím mi to i jde,ale nechápu ten neúměrný (myslím) počet park. míst--je na to snad koeficient,nebo procentní podíl ?? P.S.jestli to tu je,tak smazat. děkuji. zrovna nedavno jsem nad tim premyslel u Campus Tesca. pri prijezdu jsem se zaradoval, ze je parkoviste od pohledu poloprazdne a ona je tam pro invalidy snad tretina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.