Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Chci se zeptat, jestli nekdo nevi o co jde. Mam P 306 1,9 D 1998 s airbagem u ridice a spolujezdce. Kontrolka se mi obcas zhasne, ale vetsinou bud sviti, a nebo jeste casteji problikava. Je to tak tyden. Nevim, o co jde. Odstranim zavadu sam? Nebo musim do servisu? Diky.

Ondra

Odesláno

Airbag bych osobne nechal urcite na servisu :(

prece jenom mas potom nejakou zaruku ze ti vystreli tehdy kdy ma :)

Odesláno

Ale jo...ja vim. Jenze co kdyz je to jen vypadly nebo zoxidovany kontakt... Treba se s tim uz nekdo potykal. Jezdim do Peugeotu do Kolina. Popravde..jsou drahy a delaji velmi spatne. Po kompletni oprave brzd za nekrestansky prachy me malem vyhodili z STK, protoze se mi nesesly hodnoty do 30 % na zadku u nozni brzdy!!! A to neni vsechno. Bylo toho uz vic, kdy mi nenasly zavadu a musel jsem to udelat sam...jenze ja nemam porad cas a ani chut se v tom hrabat. Je to trochu slozitejsi nez ma stara zlata skodarna nebo trabant...:-)

Tim si nechci stezovat, moje blbost, ze nejezdim jinam.

Odesláno

Kabely pod sedackou? Hm..je pravda, ze se tam uklizelo..a ze to dela mozna od te doby...:-)

Zkusi to se podivat. Diky. Predpokladam, ze je to u ridice nebo spolujezdce.

Odesláno

Dress má pravdu, tam by měla být příčina... pod oběma sedačkama jsou kabely od spínačů napínání pásů, když konektory rozepneš, tak svítí kontrolka... :o

[Editován dne 27/5/04 vícha]

Odesláno
Napsán autorem Glum

Dobra dobra...nejdriv vyzkousim konektory pod sedackama...Pak se uvidi...

rozpoj, pročisti, zapoj a uvidíš...snad to dobře dopadne, kdyby to nepomohlo tak ještě zkusit tu diagnostiku jestli něco ukáže

Odesláno

kamosovi to dela to samy u Berlinga, kdyz se pohne se sedadlem spolujezdce tak se rozblika kontrolka airbagu, pak staci vypnout zapalovani, pohnout dratem pod sedackou a je vse v poradku ...

jsou to draty k pyropredpinacum bezpecnostnich pasu ...

[Editován dne 27/5/04 Ferry]

Odesláno
Napsán autorem Glum

Ta zarovicka je sice take reseni, ale tokove, ktere neberu. Diky.

jo byla by to škoda, protože pokud se nepletu tak pokud ta žárovka svítí tak vlastně signalizuje poruchu na celém tom systému tedy i jeho deaktivaci, tak pak aby se člověk modlil, aby nezasvítila kontrolka při nehodě, kde by zrovna ty vaky našli uplatnění a posloužili k ochraně zdraví... a když už to tam člověk má...

asi podobný jako abs taky jsou lidi, kteří se smíří že na ně svítí kontrolka a abs nejde, přitom někdy je to \"jen\" chyba nějakého snímače, čidla,...

Odesláno

Vypada to, ze to byl opravdu jen kontakt pod sedackou. Je tam tak akorat, aby do nej kazdej kopal spickou boty. Vyzkousel sem si, ze kdyz mi zrovna kontrolka neblikala a ja kontakt rozpojil, ze zacne. Takze ted to neblika. Az prijedu z prace domu, kontakty prostriknu sprejem a dobre upevnim pod sedackou...Takze snad. Diky za radu vsem.

Odesláno

znama mela tohle na sluzebnim Berlingu. Porad s tim otravovala v Citroenu a ti na to prisli - pohybali prostrikli a cau. Jenze zase za treba 3 nebo 10 dnu znova. Takze zase pohybat a cau.

Kdyz tam byla asi popaty, tak to udelali napevno (vystrihli ten konektor) a je nadosmrti pokoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...