m!lan Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: marisw počuj, to su H1, to chces dat kam....do hmloviek......to ma naozaj zaujima??? Původně zaslal: Thor Díky všem za rady. Objednal jsem tyto http://www.tuningcenter.cz/indexx.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=h1-4300k tak doufám že bude všechno v pořádku. H1 idu do dialkovych, tak asi tam ich chce pouzit??? Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 hej, to je pravda...ale od kedy vymenim dalkovez a xenon,a tretavacie necham povodny halogen ????????????????:o:o:o:papa Původně zaslal: m!lan Původně zaslal: marisw počuj, to su H1, to chces dat kam....do hmloviek......to ma naozaj zaujima??? Původně zaslal: Thor Díky všem za rady. Objednal jsem tyto http://www.tuningcenter.cz/indexx.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=h1-4300k tak doufám že bude všechno v pořádku. H1 idu do dialkovych, tak asi tam ich chce pouzit??? Citovat
m!lan Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: marisw hej, to je pravda...ale od kedy vymenim dalkovez a xenon,a tretavacie necham povodny halogen ????????????????:o:o:o:papa Původně zaslal: m!lan Původně zaslal: marisw počuj, to su H1, to chces dat kam....do hmloviek......to ma naozaj zaujima??? Původně zaslal: Thor Díky všem za rady. Objednal jsem tyto http://www.tuningcenter.cz/indexx.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=h1-4300k tak doufám že bude všechno v pořádku. H1 idu do dialkovych, tak asi tam ich chce pouzit??? Ale podla toho co si Thor objednal, to tak chce urobit. Ja by som si tiez objednal H7, keby som chcel menit za xenon. Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 ja mam v stretavackach xenon HID H7 6000K a v dialkach mam normalne H halogen...a od kedy mam xenon ,dialku nepotrebujem...ta intenzita svetla mi uuuplne postacuje:papa Původně zaslal: m!lan Původně zaslal: marisw hej, to je pravda...ale od kedy vymenim dalkovez a xenon,a tretavacie necham povodny halogen ????????????????:o:o:o:papa Původně zaslal: m!lan Původně zaslal: marisw počuj, to su H1, to chces dat kam....do hmloviek......to ma naozaj zaujima??? Původně zaslal: Thor Díky všem za rady. Objednal jsem tyto http://www.tuningcenter.cz/indexx.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=h1-4300k tak doufám že bude všechno v pořádku. H1 idu do dialkovych, tak asi tam ich chce pouzit??? Ale podla toho co si Thor objednal, to tak chce urobit. Ja by som si tiez objednal H7, keby som chcel menit za xenon. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 do dálkových se xenony nedávají, nechte tam halogen, tím častým blikáním by se ty xenony hodně brzo zničili Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 presne tak, v stretavacich uplne postacuju Původně zaslal: minimaxa do dálkových se xenony nedávají, nechte tam halogen, tím častým blikáním by se ty xenony hodně brzo zničili Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Citovat
Thor Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Já mam novej model 307čky s čočkama a tam jsou H1 v potkávačkách. Citovat
Thor Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 . [upravil dne 14.8.2008 Thor] [upravil dne 14.8.2008 Thor] Citovat
AnotherOne Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: marisw parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve. Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 KUPIL SOM TO U NAS V NAHRADNYCH DIELOCH...SADA 2 KUSY...STALO TO 110 SK DOKOPY........PEKNE SVIETIA...PEKNE PASUJU KU XENONU.....PRED TYM TO BOLO ZLTE AKO MOCKA , NEHODILO SA TO Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: marisw KUPIL SOM TO U NAS V NAHRADNYCH DIELOCH...SADA 2 KUSY...STALO TO 110 SK DOKOPY........PEKNE SVIETIA...PEKNE PASUJU KU XENONU.....PRED TYM TO BOLO ZLTE AKO MOCKA , NEHODILO SA TO Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve. To je dióda miesto tej žiarovky priamo do pätice alebo ako to je? Nemáš foto? Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 JE TO PLNOHODNOTNA NAHRADA TEJ KLASICEKJ ZIAROVECKY...NORMALNE TO JE ORIGO DO TEJ PATICE NA ZIAROVKU...ZAJTRA DAM FOTO.... Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw KUPIL SOM TO U NAS V NAHRADNYCH DIELOCH...SADA 2 KUSY...STALO TO 110 SK DOKOPY........PEKNE SVIETIA...PEKNE PASUJU KU XENONU.....PRED TYM TO BOLO ZLTE AKO MOCKA , NEHODILO SA TO Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve. To je dióda miesto tej žiarovky priamo do pätice alebo ako to je? Nemáš foto? Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 TAKETO PATICE SU NA NICH [upravil dne 14/8/08 marisw] Citovat
siskin Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 hmmm to vizera zaujimavo. Asi si aj ja take kupim Citovat
m!lan Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Thor Já mam novej model 307čky s čočkama a tam jsou H1 v potkávačkách. Aaaaaaaa, tak potom pardon, sa ospravedlnujem Citovat
Thor Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Kdybych měl H7 bez čočky tak do xenonů ani nejdu, H7 svítí super, ale H1 moc dobře nesvítí a ještě když se musí snažit skrz čočku tak v noci opravdu skoro není vidět Citovat
Ticcino Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: m!lan Původně zaslal: Thor Já mam novej model 307čky s čočkama a tam jsou H1 v potkávačkách. Aaaaaaaa, tak potom pardon, sa ospravedlnujem Jo, je to tak, už jsem to tu kdysi psal. Faceliftovaná verze to má obráceně než nefaceliftovaná. Čert ví proč. Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 tak to je blbe, ale dobre vediet.... Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: m!lan Původně zaslal: Thor Já mam novej model 307čky s čočkama a tam jsou H1 v potkávačkách. Aaaaaaaa, tak potom pardon, sa ospravedlnujem Jo, je to tak, už jsem to tu kdysi psal. Faceliftovaná verze to má obráceně než nefaceliftovaná. Čert ví proč. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: marisw JE TO PLNOHODNOTNA NAHRADA TEJ KLASICEKJ ZIAROVECKY...NORMALNE TO JE ORIGO DO TEJ PATICE NA ZIAROVKU...ZAJTRA DAM FOTO.... Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw KUPIL SOM TO U NAS V NAHRADNYCH DIELOCH...SADA 2 KUSY...STALO TO 110 SK DOKOPY........PEKNE SVIETIA...PEKNE PASUJU KU XENONU.....PRED TYM TO BOLO ZLTE AKO MOCKA , NEHODILO SA TO Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve. To je dióda miesto tej žiarovky priamo do pätice alebo ako to je? Nemáš foto? Tak som si jedny včera kúpil, sú podobné - zložené zo štyroch malých lediek. Nie som spokojný, sú dosť smerové a svietia viac-menej priamo dopredu. Tie toje asi majú lepší rozptyl do strán ako klasická žiarovka. Čo ma šve ale viac, palubný počítač hlási, že žiarovky sú vyhorené. Asi budem nútený vrátiť tam pôvodné žiarovky. Dalo bysa to obísť, ale to by mi potom vadu žiarovky nehlásil nikdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.