Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak panove, kontrolni otazka: Vresil uz nekdo z Vas ty xenony na 307 v nejake rozumne cenove relaci?

Kdyz jsem procital forum, tak tam byla spusta dbat na toto tema a komplet sada s H7 paticema vychazela kolem 4500,- ale s jednim hackem (nebo spis HAKEM) ze to po montazi oslnovalo :( Vyresil nekdo tento zadrhel? Me osobne by se to na 307 libilo. Nejenom, ze to pekne vypada, ale je to i prakticke!! Napiste neco na tohle tema na konkretni model 307!!!

Odesláno

Abych ti pravdu povedil, ty xenony se mi libi pouze z dalky, nejhorsi je pak nejaky narvanej mizera, ktery s nima oslnuje protijedouci chudaky-tim pochopitelne nemyslim nikoho konkretniho, uz tak je naprd kdyz te osviti nekdo normalnim halogenem.Kouknu se po tom venku, ale az v zari.

Odesláno

Jestli nebudou muset být i jiná světla? Nevím. Viděl jsem xenonové kity, co se dávají místo H-7 a H-1, ale to není homologované. A ta cena, to je taky bomba.

Odesláno

Co se týká svítivosti, tak mi to asi taky stači. (jasně, xenony jsou lepší) Ale líbí se mi i vzhledově efekt xenonů. Asi by to k té modré metalíze slušelo, kdyby světla měla nádech do modra :cool:

Odesláno

Možná, že v noci víc zvýrazňují světlé barvy. Ale k modré by se to hodilo.Pak napiš jaký to je rozíl. Možná si pak nechám Jeana šplochnout na modro a ty žárovky bych si tam dal taky.;)

Odesláno

Tak to mam vyreseno, k te zlute se hodi jenom zluta a tak uvazuji o zarovkach z vetriesky, usetrim , a budu mit vetsi zarovky nez vy oba - akorat me tak napada, ze budu muset pripojit jeste jednu baterku at mam 24V, ale co, kufr je tady velky dost.:P

Odesláno

hluboce, hluboce se stydim za ty voltiky, jako bych videl i ten prepinac na startovani kabelama, ktery tak casto stacilo prepnout a polovodic krouzil kolem auta a ne a ne nastarovat, nebo ta litost kdyz zmensili rude pravo a clovek musel pri startovani v zime pouzivat jine tiskoviny....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...