destiny Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Tak panove, kontrolni otazka: Vresil uz nekdo z Vas ty xenony na 307 v nejake rozumne cenove relaci? Kdyz jsem procital forum, tak tam byla spusta dbat na toto tema a komplet sada s H7 paticema vychazela kolem 4500,- ale s jednim hackem (nebo spis HAKEM) ze to po montazi oslnovalo Vyresil nekdo tento zadrhel? Me osobne by se to na 307 libilo. Nejenom, ze to pekne vypada, ale je to i prakticke!! Napiste neco na tohle tema na konkretni model 307!!! Citovat
Bohumil Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 Xenony neřeším, zatím vidím. Je to furt moc drahý. Citovat
destiny Odesláno 30. květen 2004 Autor Odesláno 30. květen 2004 Kdyby se to dalo vyresit tou levnejsi variantou, kteru jsem zminoval, tak bych do toho sel. Pry bych se vesel do 5.000,- To uz je trochu rozdil oproti klasicke cene, ne? Citovat
lamancha Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 Abych ti pravdu povedil, ty xenony se mi libi pouze z dalky, nejhorsi je pak nejaky narvanej mizera, ktery s nima oslnuje protijedouci chudaky-tim pochopitelne nemyslim nikoho konkretniho, uz tak je naprd kdyz te osviti nekdo normalnim halogenem.Kouknu se po tom venku, ale az v zari. Citovat
Bohumil Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Jestli nebudou muset být i jiná světla? Nevím. Viděl jsem xenonové kity, co se dávají místo H-7 a H-1, ale to není homologované. A ta cena, to je taky bomba. Citovat
Bohumil Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Má někdo nějakou zkušenost s instalací xenonů ? Citovat
destiny Odesláno 2. červen 2004 Autor Odesláno 2. červen 2004 Neco o tom ví Míla. tady na tom příspěvku(klikni zde) se pořádně vypovídal a podle toho, co jsem četl a od něj slyšel, tak je tu asi jediný člověk, který by o tom mohl něco vědět a poradit v souvislosti s 307 Citovat
Bohumil Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Myslel jsem jestli nějak nepřekážení v parabolách ta stínění pro halog. žárovky. Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 právě asi naopak jsou malá a proto to oslňuje Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 Každopádně tohle by mohlo být možná řešení: ...asi jen efektové, nicméně cena 540,- Kč Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Každopádně je to levnější, ale jestli to svítí víc, kdo ví. Jak jsem už psal, mě zatím stačí to co tam je. Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 Co se týká svítivosti, tak mi to asi taky stači. (jasně, xenony jsou lepší) Ale líbí se mi i vzhledově efekt xenonů. Asi by to k té modré metalíze slušelo, kdyby světla měla nádech do modra Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Možná, že v noci víc zvýrazňují světlé barvy. Ale k modré by se to hodilo.Pak napiš jaký to je rozíl. Možná si pak nechám Jeana šplochnout na modro a ty žárovky bych si tam dal taky. Citovat
lamancha Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Tak to mam vyreseno, k te zlute se hodi jenom zluta a tak uvazuji o zarovkach z vetriesky, usetrim , a budu mit vetsi zarovky nez vy oba - akorat me tak napada, ze budu muset pripojit jeste jednu baterku at mam 24V, ale co, kufr je tady velky dost. Citovat
Bohumil Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Chlapče, chlapče, vozidlo, co se dělá 50 let má elektriku na 12V a startování na 24V, kromě novějších typů. Ty jsi snad nebyl na vojně? Citovat
lamancha Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 hluboce, hluboce se stydim za ty voltiky, jako bych videl i ten prepinac na startovani kabelama, ktery tak casto stacilo prepnout a polovodic krouzil kolem auta a ne a ne nastarovat, nebo ta litost kdyz zmensili rude pravo a clovek musel pri startovani v zime pouzivat jine tiskoviny.... Citovat
Bohumil Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Nejhůř ty potvory chytaly na lepší časopisy s křídovým papírem. Bezkonkurenční byly \"Ruďas\" a \"Práce\". Naštěstí už jsou ty doby pryč. Citovat
Bohumil Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 To destiny: ty už máš ve světlech něco jinýho, nebo jsi zůstal u klasiky? Citovat
destiny Odesláno 16. červen 2004 Autor Odesláno 16. červen 2004 Zatím klasika. Mám teď jiné starosti, než auto. Hodně práce, víš. Citovat
Bohumil Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 No dobrá, ale práce není zajíc. Už staří Římané říkali,.... a dokonce i ti mladší. Chtěl jsem jen vědět, čím svítíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.