Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, v současné době uvažuju o koupi přestavbový xenonový sady do 307čky, ale trochu se bojim toho startovacího napětí jestli to něco nemůže udělat s elektrikou. Nemáte někdo praktické zkušenosti. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli vám Vaše 307čky hlásí prasklou žárovku, někde jsem četl že by měli, ale mě nic takového nehlásí.

Odesláno

Z mích skušeností bych ti poradil ať si je tam nedáváš.Měl jsem je taky a hned jsem je sundal..Je fakt že svítí pěkně,ale vem na zřetel,že tyto reflektory nejsou pro xenonový výbojky stavěný a budeš mít velké zbytkové světlo,které bude protijedoucí auta oslňovat (budeš si připadat jak blb na kterýho každý bliká a to je budeš moc mít seřízený jak chceš).S napětím jsem problémy neměl,ale dej si ty balasty co nejdál od pojistek,řídící jednotky atd.A k tomu druhýmu dotazu-prasklou žárovku mi to taky nehlásí možná že by se tato funkce dala aktivovat v BSI,ale na tuty ti to bohužel nepovim.U 407-ček tato funkce je,ale u 307 ve standardu určitě ne.

Odesláno

dik, no já mam tu nvější 307čku s čočkama a ta parabola je právě dělaná na xenony, normální žárovka svítí skrz čočku žalostně. Jinak nepamatuješ si jaký si měl startovací napětí?

Odesláno

Tak to potom jo,pokud máš čočky.Ale dej si auto do podpisu,aby ti příště člověk mohl poradit konkrétně k tvému auto a nemusel hádat.To napětí si už bohužel napamatuju.Ať ti to pěkně svítí :papa.

Guest minimaxa
Odesláno

kup, namontuj a dej vědět a nehulákej tady :aut

kdyby byli všichni takový pos..ové jaky ty, neznali bychom ani ameriku ani knihtisk :D

tak šup do toho, a půl je hotovo :super

Odesláno

Mam HID xenony uz pol roka a som spokojeny. Hlavne nemusim menit zarovky kazdy ruhy mesiac. Oslnovanie je tema na dlho, vela aut beha po silnicich s rozstelovanymi svetlami a oslnuju aj bez HID.

Odesláno

aj ja mam HID u y dlho na 307 sw....co chces vediet, počut...vsa de budes pocut to iste...ze je to 100 a 1 v porovnani s halogenkami,.....

DSC00041.JPG

DSC00046.JPG

nabuduce pouzi hladanie, je tu toho na mraky ...:super

Odesláno

Vypadá to super, já jsem volal do Peugeota a tam mě vyděsili že montáží špatné sady může dojít k problémům s elektronikou, nemáte náhodou internetovou adresu prodejce od kterého máte Vaše sady? Dnes je prodejců mraky a nerad bych zakoupil nějakou co mi udělá paseku v elektronice.

Odesláno
Původně zaslal: Thor

Vypadá to super, já jsem volal do Peugeota a tam mě vyděsili že montáží špatné sady může dojít k problémům s elektronikou, nemáte náhodou internetovou adresu prodejce od kterého máte Vaše sady? Dnes je prodejců mraky a nerad bych zakoupil nějakou co mi udělá paseku v elektronice.

kukni napr... www.el-diablo.cz

alebo www.el-diablo.sk - ja mam odtial, uy pomerne velmo dlho a no problem

Odesláno

No tam na těch stránkách jak jsem posílal odkaz píšou, že čim nižší startovací napětí, tim je to lepší pro elektroniku auta. Je to pravda, nebo startovací napětí nemá vliv na elektroniku a můžou jí rozhodit uplně jiný věci?

Odesláno

Samotné štartovacie napätie nie, to je len za ballastami smerom k výbojke. Ovplyvniť elektroniku auta však môže nárast prúdu odoberaného balastom, ktorý je potrebný na dosiahnutie štartovacieho napätia. Ja osobne mám xenóny z vyššie uvedeného obchodu el-diablo tie lacnejšie a bez problémov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...