Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

po nehodě mám auto opravené, ale teď jsem si všiml, jakobych měl na spodní části předního skla nějaké nerovnosti, stěrače přes to jdou ztuha (hlučí), ale vidět nic není. Po přejetí nehty je to jakoby \"hrnolaté\".

Napadlo mě, jestli to nemůže být lak, jestli to měly špatně zakrté a pokud ano, poradíte, jak s tí dolů?

Díky

post-0-14109605098142_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

No zkus něco ostrýho,třeba žiletku,nebo ostrej nůž

[upravil dne 5.3.2009 vendi.stejskal]

Mám obavu, abych to nějak nepoškrábal. Je nějaký doporučený způsob, jak vézt ostří?

Odesláno

jemně jakoby škrabat kolmo na sklo bez tlaku,pokud je to naskle ,tak by to mohlo jít,takle odstranuju barvu z okna když natírám a ukápne mi

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ja by som to bral tou žiletkou čo v najostrejšom uhle:myslim

no ta žiletka je dobrá,tj,ale pozor na prsty:Dta se docela blbě drží:D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: AnotherOne

Ja by som to bral tou žiletkou čo v najostrejšom uhle:myslim

no ta žiletka je dobrá,tj,ale pozor na prsty:Dta se docela blbě drží:D

Lepší je ulamovák ;)

Odesláno
Původně zaslal: mxmen

nejsou to náhodou napečené částečky kovu od flexy? Pokud je to barva dá se to umýt acetonem.

Možná by to i mohly být odletky od flexy, ale ty snad pujdou dolu tim nozem nebo ziletkou. A nemuseli by nechat ani moc skody :(

Kdo ví, co všechno s tím dělali, než to dali do kupy.

[upravil dne 5.3.2009 MichalKozel]

Odesláno

Ty odletky jsou v tom skle zapečený, jdou sice odstranit žiletkou ale je to pak na tom skle vidět. Je to jako když máš od kamínků posekaný okno. Já osobně bych to reklamoval tam kde ti to dělali.

Odesláno

Ty odletky jsou v tom skle zapečený, jdou sice odstranit žiletkou ale je to pak na tom skle vidět. Je to jako když máš od kamínků posekaný okno. Já osobně bych to reklamoval tam kde ti to dělali.

OK, dík.

Uvidím, jak to bude vypadat, až to seškrábnu. Nebýt toho, že je to slyšet na stěračích ve spodní části okna (cca 15 cm), tak bych o tom ani nevěděl. Teď není vidět nic, je to znát jen na omak a hodně zblízka vidět jako bílý maličkatý kuličky.

Odesláno

Pokud jsou tam kousky od flexi nebo od sváření je to v pytli. Jinak na škrabání se dá koupit taková vysouvací škrabka. Jde ní ze skla všechno krásně a je s ní bezpečná práce. Já tím sundavám i staré dálniční známky.

Odesláno
Původně zaslal: MichalKozel

OK, dík.

Uvidím, jak to bude vypadat, až to seškrábnu. Nebýt toho, že je to slyšet na stěračích ve spodní části okna (cca 15 cm), tak bych o tom ani nevěděl. Teď není vidět nic, je to znát jen na omak a hodně zblízka vidět jako bílý maličkatý kuličky.

Ked to je od flexy, alebo zvaracky, tak to len vymenit sklo...neda sa opravit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...