MichalKozel Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ahoj všem, po nehodě mám auto opravené, ale teď jsem si všiml, jakobych měl na spodní části předního skla nějaké nerovnosti, stěrače přes to jdou ztuha (hlučí), ale vidět nic není. Po přejetí nehty je to jakoby \"hrnolaté\". Napadlo mě, jestli to nemůže být lak, jestli to měly špatně zakrté a pokud ano, poradíte, jak s tí dolů? Díky Citovat
vendelinek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 No zkus něco ostrýho,třeba žiletku,nebo ostrej nůž [upravil dne 5.3.2009 vendi.stejskal] Citovat
MichalKozel Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal No zkus něco ostrýho,třeba žiletku,nebo ostrej nůž [upravil dne 5.3.2009 vendi.stejskal] Mám obavu, abych to nějak nepoškrábal. Je nějaký doporučený způsob, jak vézt ostří? Citovat
vendelinek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 jemně jakoby škrabat kolmo na sklo bez tlaku,pokud je to naskle ,tak by to mohlo jít,takle odstranuju barvu z okna když natírám a ukápne mi Citovat
AnotherOne Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ja by som to bral tou žiletkou čo v najostrejšom uhle:myslim Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 nejsou to náhodou napečené částečky kovu od flexy? Pokud je to barva dá se to umýt acetonem. Citovat
vendelinek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ja by som to bral tou žiletkou čo v najostrejšom uhle:myslim no ta žiletka je dobrá,tj,ale pozor na prsty:Dta se docela blbě drží [upravil dne 5.3.2009 vendi.stejskal] Citovat
MatrixChose Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: AnotherOne Ja by som to bral tou žiletkou čo v najostrejšom uhle:myslim no ta žiletka je dobrá,tj,ale pozor na prsty:Dta se docela blbě drží [upravil dne 5.3.2009 vendi.stejskal] Lepší je ulamovák Citovat
MichalKozel Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: mxmen nejsou to náhodou napečené částečky kovu od flexy? Pokud je to barva dá se to umýt acetonem. Možná by to i mohly být odletky od flexy, ale ty snad pujdou dolu tim nozem nebo ziletkou. A nemuseli by nechat ani moc skody Kdo ví, co všechno s tím dělali, než to dali do kupy. [upravil dne 5.3.2009 MichalKozel] Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ty odletky jsou v tom skle zapečený, jdou sice odstranit žiletkou ale je to pak na tom skle vidět. Je to jako když máš od kamínků posekaný okno. Já osobně bych to reklamoval tam kde ti to dělali. Citovat
MichalKozel Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: mxmen Ty odletky jsou v tom skle zapečený, jdou sice odstranit žiletkou ale je to pak na tom skle vidět. Je to jako když máš od kamínků posekaný okno. Já osobně bych to reklamoval tam kde ti to dělali. OK, dík. Uvidím, jak to bude vypadat, až to seškrábnu. Nebýt toho, že je to slyšet na stěračích ve spodní části okna (cca 15 cm), tak bych o tom ani nevěděl. Teď není vidět nic, je to znát jen na omak a hodně zblízka vidět jako bílý maličkatý kuličky. Citovat
kupák Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Pokud jsou tam kousky od flexi nebo od sváření je to v pytli. Jinak na škrabání se dá koupit taková vysouvací škrabka. Jde ní ze skla všechno krásně a je s ní bezpečná práce. Já tím sundavám i staré dálniční známky. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: MichalKozel Původně zaslal: mxmen Ty odletky jsou v tom skle zapečený, jdou sice odstranit žiletkou ale je to pak na tom skle vidět. Je to jako když máš od kamínků posekaný okno. Já osobně bych to reklamoval tam kde ti to dělali. OK, dík. Uvidím, jak to bude vypadat, až to seškrábnu. Nebýt toho, že je to slyšet na stěračích ve spodní části okna (cca 15 cm), tak bych o tom ani nevěděl. Teď není vidět nic, je to znát jen na omak a hodně zblízka vidět jako bílý maličkatý kuličky. Ked to je od flexy, alebo zvaracky, tak to len vymenit sklo...neda sa opravit Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 nedělej s tím nic a běž reklamovat---jsou to určitě okuje z c\'očka a z flexy. bude to zapečené ve skle... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.