Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak si tak du ve stredu do prace a monika me sla vyprovodit s kocarem... Deme a kousek od baraku vidime radu aut bez steracu... Jedno dokonce i bez raminek :c) tak ji tak rikam az pudes domu mrkni estli tam mame vsechny... Odpoledne pise ze sterace sou kompletni... Tak si tam rikam parada... No a dneska rano du k autu a co nevidim auto ocesany o original 15\" poklice :c( Tak jsem byl na mestskych svestkach estli jako neco bude na ty kamere co tam je videt... ty me vyfakovaly at si to nahlasim jako kradez statnimi a ze oni si to vyzadaj ze to jen tak ukazovat nemuzou (parchanti a za co je platime) tak sem to byl nahlasit na PCR tak uvidime co vypatraj hosani :c) Kazdopadne sem se tam zminil o tech steracich a rika mi jooo ten uz sedi dole :c) ze ho nasly a i vsechny ty starace :c) Tak uvidime ale moc sanci tomu nedavam... Kazdopadne po orientacnim telefonatu do Peugeotu ze nova JEDNA poklice stoji 1200kc sem se rozhodl nechat auto bez a casem poridit nejakej ten knecht z hypernovy nebo tak neco :c)

[upravil dne 5.3.2009 mitch.mb]

Odesláno

jojo taky je to pekne prehnany 1200 za kus plastu... samo ze je kupovat nebudu... no to vis ze bych nakym tim elektronem nepohrdnul nicmene vzhledem k mimcu a tak penize nejsou a asi ani nebudou :c( takze o elektronech si muzu nechat leda tak zdat :c(

Odesláno

Já je mám chycený plastovejma páskama. nezabrání to, ale na pár vteřin zdrží... Jinak u mě loni poškozený přední stěrače a plast pod čelním sklem, pak zámek řidičových dveří, na silvestra zadní stěrač, teď se mi zase někdo dobejval do nádrže (a pár dalším autům v ulici). Nepomůžeš si (to jsi asi nechtěl slyšet ;)).

[upravil dne 5/3/09 *jose_106*]

Odesláno

JJ neni nic lepsiho ako garaz.

Parkoval sem pred domkem v tiche oblasti mesta, a jednou v noci nekemu vadilo mi zaparkovany auto, tak si musel buchnout pesti na strechu pri vodicovich dverach. Mam tam malu priehlbinu, nic velkeho, ale nasralo ma i to. Nikomu to nic nedalo, nikto nezarobil, ale asi mu to urobilo dobre. Dnes uz ti lidi nechapu...

Pasky sou dobra vec, castokrat takovito zlodejickove jen jedou, a odmontovavaji to, co jde bez naradi. Eska pasku rukou neodtrhnou ... Takze jaka taka sance tam je. Popripade to, co se mi hodne libilo na fiatu, a ma to teraz i tata na hyundaii, tj ze nasadis kolo, nasadis puklici, a pak teprve cez puklici sroubi. Tj kdyby chtel puklici, musel by oddelat vsechny 4 sroubi (navis ta muzes mit i jeden poistni, tj s tou specialni matici) ... Ale to sem na pugoch jeste nevidel...

Odesláno

Ty poklice, to je klasika. Proto bych ty originály nějak znehodnotil - třeba provrtat, nabarvit kraj nebo tak něco. Aby si to zloděj rozmyslel, protože znehodnocený nikdo nekoupí...

Hold výrobce už myslel, že jsme v době, kdy se poklice krást nebudou. Tak upustil od poklic, které drželi pod šrouby kol... (205 apod.)

Odesláno

Jo je to k nasr.... Ukoplé zrcátko a hlavně nezdařená krádež mě přiměli zaplatit si hlídané parkování aspoň u domu. Nemám to daleko a stojí to pár stovek. Víc nezmůžu.

Odesláno

Musím zaklepat - originální puklice mi zatím z žádného auta nezmizly (krom posledního případu, kdy mi letos v zimě 2 puklice ulítly) - hodně velkou roli v tom určitě hraje to, že auto je tak zadělané, že by se příslušný čórkař musel chtě nechtě ušpinit a tak si vybírá jiné cíle.

Jinak pro Mitche:

http://peugeot.sbazar.cz/originalni-ozdobne-poklice-kol-pisek-o2310519.html

Odesláno

I mě se stalo to samé. Tři roky parkuju u baráku a vše bez problému a před 14 dny mě taky někdo pomohl od origoš poklic. Tak jsem koupil normální, nalepil jsem si tam lvíčka a nevypadá to špatně. Nejhorší je, že v současné době a i do budoucna to bude čím dál horší, ekonomická stránka se bude u lidí zhoršovat, aspoň u nás příbývá lidí bez práce. Já pracuji ve Ferodu a.s. a ještě v září nás tam pracovalo přes 900 a teď nás tam je 680 a propouštět se asi bude dál a přitom vyrábíme brzdové obložení pro aftermarkety a servisy po celém světě. Ale přesto jsem optimista a jednou zas nás budou honit každou sobotu do práce. Nějak jsem se rozepsal, tak se nezlobte, jestli to někoho nezajímá.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bártík

I mě se stalo to samé. Tři roky parkuju u baráku a vše bez problému a před 14 dny mě taky někdo pomohl od origoš poklic. Tak jsem koupil normální, nalepil jsem si tam lvíčka a nevypadá to špatně. Nejhorší je, že v současné době a i do budoucna to bude čím dál horší, ekonomická stránka se bude u lidí zhoršovat, aspoň u nás příbývá lidí bez práce. Já pracuji ve Ferodu a.s. a ještě v září nás tam pracovalo přes 900 a teď nás tam je 680 a propouštět se asi bude dál a přitom vyrábíme brzdové obložení pro aftermarkety a servisy po celém světě. Ale přesto jsem optimista a jednou zas nás budou honit každou sobotu do práce. Nějak jsem se rozepsal, tak se nezlobte, jestli to někoho nezajímá.:papa:papa

V Kostelec nad Mrtvicí mám spoustu přátel, dokoncxe i ve FERODU.

Co se týče poklic - než bych dal na auto levné křehké polské děsy, to jsem raději jezdil na plechách a čekal, než origa za rozumné peníze seženu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...