mitch.mb Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 No tak si tak du ve stredu do prace a monika me sla vyprovodit s kocarem... Deme a kousek od baraku vidime radu aut bez steracu... Jedno dokonce i bez raminek :c) tak ji tak rikam az pudes domu mrkni estli tam mame vsechny... Odpoledne pise ze sterace sou kompletni... Tak si tam rikam parada... No a dneska rano du k autu a co nevidim auto ocesany o original 15\" poklice :c( Tak jsem byl na mestskych svestkach estli jako neco bude na ty kamere co tam je videt... ty me vyfakovaly at si to nahlasim jako kradez statnimi a ze oni si to vyzadaj ze to jen tak ukazovat nemuzou (parchanti a za co je platime) tak sem to byl nahlasit na PCR tak uvidime co vypatraj hosani :c) Kazdopadne sem se tam zminil o tech steracich a rika mi jooo ten uz sedi dole :c) ze ho nasly a i vsechny ty starace :c) Tak uvidime ale moc sanci tomu nedavam... Kazdopadne po orientacnim telefonatu do Peugeotu ze nova JEDNA poklice stoji 1200kc sem se rozhodl nechat auto bez a casem poridit nejakej ten knecht z hypernovy nebo tak neco :c) [upravil dne 5.3.2009 mitch.mb] Citovat
jozefsv Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 za tie prachy si kup jazdene elektrony.1200 za puklicu,niekomu uz na tom svete vazne ... Citovat
mitch.mb Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 jojo taky je to pekne prehnany 1200 za kus plastu... samo ze je kupovat nebudu... no to vis ze bych nakym tim elektronem nepohrdnul nicmene vzhledem k mimcu a tak penize nejsou a asi ani nebudou :c( takze o elektronech si muzu nechat leda tak zdat :c( Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Aspoň že ti zůstaly ty stěrače, bez nich by to bylo horší Citovat
mitch.mb Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 no jenze sterace me staly tri kila to puklice by byly drazsi :c) Citovat
*jose_106* Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 mitch.mb: http://aukro.cz/search.php?string=poklice+peugeot Citovat
mitch.mb Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 vypadaj dobre ty prvni ale otazka jestli to ma smysl... ??? Citovat
NicolasB Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Na nějakej čas ano ale pak ti stejně zmizí a budeš akorát víc naštvanej. Citovat
*jose_106* Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Já je mám chycený plastovejma páskama. nezabrání to, ale na pár vteřin zdrží... Jinak u mě loni poškozený přední stěrače a plast pod čelním sklem, pak zámek řidičových dveří, na silvestra zadní stěrač, teď se mi zase někdo dobejval do nádrže (a pár dalším autům v ulici). Nepomůžeš si (to jsi asi nechtěl slyšet ). [upravil dne 5/3/09 *jose_106*] Citovat
Tommy306 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: *jose_106* mitch.mb: http://aukro.cz/search.php?string=poklice+peugeot třeba tam najde přímo ty svoje:roll Citovat
*jose_106* Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: *jose_106* mitch.mb: http://aukro.cz/search.php?string=poklice+peugeot třeba tam najde přímo ty svoje:roll no tak pak nastane ta fáze \"sekat ruce, parch.nt\" ... Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 ještě že parkuju v garáži, ale puklic je škoda Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 JJ neni nic lepsiho ako garaz. Parkoval sem pred domkem v tiche oblasti mesta, a jednou v noci nekemu vadilo mi zaparkovany auto, tak si musel buchnout pesti na strechu pri vodicovich dverach. Mam tam malu priehlbinu, nic velkeho, ale nasralo ma i to. Nikomu to nic nedalo, nikto nezarobil, ale asi mu to urobilo dobre. Dnes uz ti lidi nechapu... Pasky sou dobra vec, castokrat takovito zlodejickove jen jedou, a odmontovavaji to, co jde bez naradi. Eska pasku rukou neodtrhnou ... Takze jaka taka sance tam je. Popripade to, co se mi hodne libilo na fiatu, a ma to teraz i tata na hyundaii, tj ze nasadis kolo, nasadis puklici, a pak teprve cez puklici sroubi. Tj kdyby chtel puklici, musel by oddelat vsechny 4 sroubi (navis ta muzes mit i jeden poistni, tj s tou specialni matici) ... Ale to sem na pugoch jeste nevidel... Citovat
Marcel505 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Ty poklice, to je klasika. Proto bych ty originály nějak znehodnotil - třeba provrtat, nabarvit kraj nebo tak něco. Aby si to zloděj rozmyslel, protože znehodnocený nikdo nekoupí... Hold výrobce už myslel, že jsme v době, kdy se poklice krást nebudou. Tak upustil od poklic, které drželi pod šrouby kol... (205 apod.) Citovat
Honza z Nera Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Jo je to k nasr.... Ukoplé zrcátko a hlavně nezdařená krádež mě přiměli zaplatit si hlídané parkování aspoň u domu. Nemám to daleko a stojí to pár stovek. Víc nezmůžu. Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Musím zaklepat - originální puklice mi zatím z žádného auta nezmizly (krom posledního případu, kdy mi letos v zimě 2 puklice ulítly) - hodně velkou roli v tom určitě hraje to, že auto je tak zadělané, že by se příslušný čórkař musel chtě nechtě ušpinit a tak si vybírá jiné cíle. Jinak pro Mitche: http://peugeot.sbazar.cz/originalni-ozdobne-poklice-kol-pisek-o2310519.html Citovat
mitch.mb Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Medvede super cenovka ale vzhledove se mi asi nelibi.. zatim pockam a puklice naky nahodim asi az s letnima gumama :c) Citovat
Bártík Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 I mě se stalo to samé. Tři roky parkuju u baráku a vše bez problému a před 14 dny mě taky někdo pomohl od origoš poklic. Tak jsem koupil normální, nalepil jsem si tam lvíčka a nevypadá to špatně. Nejhorší je, že v současné době a i do budoucna to bude čím dál horší, ekonomická stránka se bude u lidí zhoršovat, aspoň u nás příbývá lidí bez práce. Já pracuji ve Ferodu a.s. a ještě v září nás tam pracovalo přes 900 a teď nás tam je 680 a propouštět se asi bude dál a přitom vyrábíme brzdové obložení pro aftermarkety a servisy po celém světě. Ale přesto jsem optimista a jednou zas nás budou honit každou sobotu do práce. Nějak jsem se rozepsal, tak se nezlobte, jestli to někoho nezajímá.:papa Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Taky tak to mám udělané. Obyčejné puklice + samolepka. I když orig. puklice by se mi líbili více!! Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Bártík I mě se stalo to samé. Tři roky parkuju u baráku a vše bez problému a před 14 dny mě taky někdo pomohl od origoš poklic. Tak jsem koupil normální, nalepil jsem si tam lvíčka a nevypadá to špatně. Nejhorší je, že v současné době a i do budoucna to bude čím dál horší, ekonomická stránka se bude u lidí zhoršovat, aspoň u nás příbývá lidí bez práce. Já pracuji ve Ferodu a.s. a ještě v září nás tam pracovalo přes 900 a teď nás tam je 680 a propouštět se asi bude dál a přitom vyrábíme brzdové obložení pro aftermarkety a servisy po celém světě. Ale přesto jsem optimista a jednou zas nás budou honit každou sobotu do práce. Nějak jsem se rozepsal, tak se nezlobte, jestli to někoho nezajímá.:papa V Kostelec nad Mrtvicí mám spoustu přátel, dokoncxe i ve FERODU. Co se týče poklic - než bych dal na auto levné křehké polské děsy, to jsem raději jezdil na plechách a čekal, než origa za rozumné peníze seženu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.