whizz80 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 No cena je super a potrebujem gulak na modely so servom takže 18 by mala byt ok. Citovat
marko306 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Nie nemusis robit geometriu pri tychto spodnych. Citovat
Qcko Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tak sa dohodneme cez Sukromne spravy, ak mas teda zaujem, tak sa ozvi;) Citovat
whizz80 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 ked to bude aktualne tak ti dam vediet, zatial mi ich podrž ak sa ti da. Citovat
Qcko Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Dobre, su bezpecne uschovane:D, inak toto je jeden z nich, som to cvakol, neviem ci skatulka je z neho, ale mal som ho na nej polozeny:myslim Citovat
pug Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 buchanie od napravy moze byt aj zdanlive a moze to robit poskodeny pravy horny uchyt motora (silentblok) [upravil dne 30/3/09 pug] Citovat
whizz80 Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 pri vytiahnuti guloveho capu z rejdoveho capu a pri jeho opatovnej montazi menite matice na tom svernom srobe alebo to nie je potrebne a bude drzat aj ta jestvujuca matka? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 má se měnit vždy ,ale dávám tu starou... každá ta matice s plast. kroužkem (samojistící) se má podle tech. dokumentace po demontáži zahodit a nahradit novou maticí... [upravil dne 7/4/09 ozzy1956] Citovat
whizz80 Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 aky zavit ma ta matka na svernom srobe? Chcem ju kupit ale zo servisboxu som nezistil aka tam ide a pri aute teraz nie som. Citovat
whizz80 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 tak mam vymenene zadne silenbloky na lavom ramene a predne a zadne na pravom ramene, ale stale mi niekedy klepne pravym kolesom ked prejdem nerovnostou, alebo ked vychadzam z nejakej priehlbiny z krajnice na cestu a pri zatoceni na cestu do lava tak mi to klepne v pravom kolese. Tiez mi taha auto pri jazde do prava. Zeby to bol gulovy cap alebo ten vonkajsi cap riadenia? Tiez ked chytim kolaso vpravo a vlavo tak ma volu. Neviem ci je to lozisko alebo cap riadenia. Skor si myslim ze to bude ten cap, lebo ak by bolo chytene lozisko tak mi koleso huci a moje mi nehuci. Co si myslite? [upravil dne 6.5.2009 whizz80] Citovat
EXI.60 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: whizz80 aky zavit ma ta matka na svernom srobe? Chcem ju kupit ale zo servisboxu som nezistil aka tam ide a pri aute teraz nie som. Je tam běžný M10 jak na každým obyčejným šroubu,není tam jiné stoupání.Měřeno měrkama na závity!Potom jsem normálním očkem ten šroub protahl kvůli rzi a v pohodě.Takže je to běžnej závit alspon tak to bylo u mě Citovat
Petrn0 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 tak už jsem taky musel vyměnit silentbloky... trochu už byly opotřebený... [upravil dne 4/6/09 Petrn0] Citovat
skeblo Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Co stoji priblizne ten novy silemblok, a trebe kupit cely kus alebo sa da vlisovat do povodneho? Citovat
Tantor-BN Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 treba kupit cely silentblok jeden stoji tak 3eura nechapem co tam chces lisovat musis tam nalisovat cely silentblok ja som stary odpilil karbobruskou potom smirglom trosku prebehol rameno tu tycku a potom to tam nabuchol no a medzi to vazelinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.