Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobre, su bezpecne uschovane:D, inak toto je jeden z nich, som to cvakol, neviem ci skatulka je z neho, ale mal som ho na nej polozeny:myslim

post-0-14109605597428_thumb.jpg

Odesláno

pri vytiahnuti guloveho capu z rejdoveho capu a pri jeho opatovnej montazi menite matice na tom svernom srobe alebo to nie je potrebne a bude drzat aj ta jestvujuca matka?

Odesláno

má se měnit vždy :),ale dávám tu starou...

každá ta matice s plast. kroužkem (samojistící) se má podle tech.

dokumentace po demontáži zahodit a nahradit novou maticí...

[upravil dne 7/4/09 ozzy1956]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tak mam vymenene zadne silenbloky na lavom ramene a predne a zadne na pravom ramene, ale stale mi niekedy klepne pravym kolesom ked prejdem nerovnostou, alebo ked vychadzam z nejakej priehlbiny z krajnice na cestu a pri zatoceni na cestu do lava tak mi to klepne v pravom kolese. Tiez mi taha auto pri jazde do prava. Zeby to bol gulovy cap alebo ten vonkajsi cap riadenia?

Tiez ked chytim kolaso vpravo a vlavo tak ma volu. Neviem ci je to lozisko alebo cap riadenia. Skor si myslim ze to bude ten cap, lebo ak by bolo chytene lozisko tak mi koleso huci a moje mi nehuci. Co si myslite?

[upravil dne 6.5.2009 whizz80]

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

aky zavit ma ta matka na svernom srobe? Chcem ju kupit ale zo servisboxu som nezistil aka tam ide a pri aute teraz nie som.

Je tam běžný M10 jak na každým obyčejným šroubu,není tam jiné stoupání.Měřeno měrkama na závity!Potom jsem normálním očkem ten šroub protahl kvůli rzi a v pohodě.Takže je to běžnej závit alspon tak to bylo u mě
  • O 4 týdny později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

treba kupit cely silentblok jeden stoji tak 3eura nechapem co tam chces lisovat musis tam nalisovat cely silentblok ja som stary odpilil karbobruskou potom smirglom trosku prebehol rameno tu tycku a potom to tam nabuchol no a medzi to vazelinu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...