dr MARTINS Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Bavíme se o levém podběhu z pohledu když sedim za volantem, že? Myslíš že je výhoda si udělat nádech v kapotě? Stejně do toho budu řezat (spíše z vzhledových vlastností než z funkčních) tak bych to vzal rovnou najednou... Když tak koukám na ty tvoje fotky, tak ten motor je stříkanej bílou barvou? Jestli jo tak jakou barvu si použíl? [upravil dne 2/4/09 dr MARTINS] Citovat
Fakir Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: dr MARTINS Bavíme se o levém podběhu z pohledu když sedim za volantem, že? Ano, levý ve směru jízdy. Původně zaslal: dr MARTINSMyslíš že je výhoda si udělat nádech v kapotě? Stejně do toho budu řezat (spíše z vzhledových vlastností než z funkčních) tak bych to vzal rovnou najednou... Nemyslím si, že bys tím něco získal. Pokud bys chtěl odvětrat prostor pod kapotou, udělal bych na kapotě spíš výdech, kdy bude proud vzduchu teplý vzduch za jízdy odsávat. Nemá smysl tam další vzduch tlačit, je ho tam za jízdy dost. Původně zaslal: dr MARTINS Když tak koukám na ty tvoje fotky, tak ten motor je stříkanej bílou barvou? Jestli jo tak jakou barvu si použíl? Jop, je to stříklý na bílo. Nejdřív jsem použil primer na plasty, pak lesklý bílý sprej na plasty a i tak s tím nejsem spokojenej. Váhal jsem, jestli nepoužít i bezbarvý lak navrch, což jsem nakonec neudělal a měl jsem, protože se ta barva velmi snadno mechanicky poškodí. Pokud to budu dělat příště, šoupnu to radši nějakýmu lakýrníkovi a bude. Citovat
winco Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 tak porad obnovim toto zabudnute vlakno ktore som nahdoou našiel ked som dačo haldal na google...... no a mám lent aku otazku......fakir tu píše, že by sacie potrubie dal široke jak je vnutrony priemer klapky.......no lenže ked pozrem tak origo ta flexi hadica aj s airboxom su hend za klapkou rozšírene na priemer cca 75mm a viac. Takže sa pýtam skusenejšich, ako moc by vadilo keby cele sanie hned za klapkou zo 65mm rozšírim na 76mm. a zachovam ten priemer po celej dlžke čo je cca tak meter??? Ďakujem Citovat
Thaosk Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Chalani vyzera to pekne.... Ja mam 206 xs 1,6 16V 80kw a chcem carbonove sanie kde vlastne to zozeniem ??? Citovat
The_DoctoR Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 jo u dvoulitru vede hadice přímo do klapky a nejsem si jist, jestli je dobrá volba mít filtr takhle nízko položenej, kvůli prachu, vodě, když nemá žádnej kit...Mám to řešený podobně, viz foto, ale s tím, že filtr mám výš z něho vede hadice do nárazníků pro přívod studenýho vzduchu Citovat
winco Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 kde je ta foto??? :D žiadnu mi neukazuje....a rad bych sa pozrel jak máš privedenu hadici z narazniku [upravil dne 12/3/11 15:35 winco] Citovat
The_DoctoR Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 moje fota maj 3mb, nejdou vložit, musim nafotit nový, ale řešený to mám tak, že jsem musel trošku ohlodat saharu, aby tam ta hadice prošla, protože místo tam opravdu není skoro žádný, hadice ja v tom místě mírně zúžená... Citovat
derek Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Je hezké jak tady píšete o délkách sání a měnění rezonančních vln,takže počítám že to sání je dělané na seriové auto,a tudíž když změníš svody změní se ti také rezonanční délky,a měl by jsi tomu přizpůsobit i sání ! Nebo se pletu ? A hlavně nejde vždy aplikovat teoretické výpočty do praxe,respektive to tak nemusí v reálu platit,ale do toho nemá smysl zabředávat. Dokud to neodbrzdíš na brzdě,a nebudeš to mít na papíře,může si myslet kdo chce co chce.. [upravil dne 14/3/11 15:27 derek] Citovat
winco Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 v podstate máš pravdu ale ked spočitaš alebo máš sanie, ktore naotaj funguje tak ako ma na seriovom motre pri určitých otačkach, tak potom pri zvodoch napriklad ti to sanie bude fungovať tak ako ma zas pri inych otačkach to iste....a upravov RJ to potom doladiš už uplne Citovat
The_DoctoR Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 je to tak, přesně udělané sání, tak aby na 100% vše ladilo, prostě nemůže mít udělané nikdo Já tam budu teď dávat nerez svody a sání měnit nebudu, budu jen doufat, že to bude lepší.. Citovat
winco Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 určite to bude lepši ked máš spravene sani dobre tak zvodama si len pomožeš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.