Stifler Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Stifler já bydlím v Krkonoších a mam to všude kousek (Vrchlabí, Strážné, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Benecko, Vítkovice v Krk., Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, atd.), ale lyžování mě nebere, takže si užívám jen horského vzduchu a řešim krádeže aut na parkovištích a neukázněné řidiče parkující tam, kde nemají. to je uplnej hrich, bydlet na horach a nelyzovat.-) vrrrrr tady za to lidi skoro vrazdej a ty tam hledas auta. Mate tam ted lopaty k tom u hledani pod tim shnehem. Nebo se ceka na oblevu. je to hřích, ale co mam u nosu, tak to mě neláká. lopaty nejsou potřeba, ten sníh nějak mizí sám přímo před očima, ale ještě furt může víc než metrová vrstva zmizet. Citovat
Guest bostich Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 V prosinci jsme byli v IT na Monte Bondone.Supr:super Tady komplet fotky:) Citovat
vendelinek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: bostich V prosinci jsme byli v IT na Monte Bondone.Supr:super Tady komplet fotky:) Pěkný fotečky,jj, Citovat
Miku Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Taky jsem se dneska vrátil z Itálie (Tonale) Citovat
permonik7 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Miku: A jak bylo? Chystáme se tam;) Citovat
Guest bostich Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Jinak vyšlo do se vším všudy pro dva na 5 dni cca 11000KČ Citovat
Burisek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 moje začátky na lyžích jinak je to Špičák na Šumavě 2006 [upravil dne 4/3/09 Burisek] Citovat
Aluška Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Já byla tuto zimu bohužel zatím jen 1x - Mladé Buky - Krkonoše . Ale líbilo se mi to tam . Citovat
*jose_106* Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Tak přidám do šumavského koutku běžky kolem Kvild (letos jednou, za zimu zatím 3x a snad se ještě dostaneme). 1) sypalo mezi Kvildou a Horskou Kvildou, 2) vyčasilo se kolem Vydry, 3) masopust na Kvildě 4) a tohle místo mám docela rád. Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Tak my skoro každý víkend ve Vrchlabí na Bubákově nebo vedle v Herlíkovicích a jednou v Deštné v O/H A jen co nám skončí sezóna, tak asi Rakousko, protože to u nás už nebude sníh. Citovat
Burisek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: vix Burisek - ty kopce znám. Tam jsem doma bledě závidím,bylo tam skvělí...... na to že jsem na tom stál poprvý v životě,měl jsem lyže 2.10m od kámoše,tak to bylo super...... a nic zlomeného.... [upravil dne 5/3/09 Burisek] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Nikam, bo to mam za stodoló ale na lyžích jsem nikdy nestál Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: minimaxa Nikam, bo to mam za stodoló ale na lyžích jsem nikdy nestál Takové sjezdovky tam máš za zadkem a Ty nelyžuješ. Citovat
Trundik Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 s rodinou jsme byli v Jeseníká - Branná a Přemyslov s firmou jsme byli ve Skiweltu - perfektní Citovat
*jose_106* Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Trundik s rodinou jsme byli v Jeseníká - Branná a Přemyslov Do Jeseníků jsme jezdili taky na běžky s částí party z Moravy, spali jsme v Lázních Lipová. Pak nám vyšli dvě zimy tak, že když jsme měli dovču, nebylo po čem šoupat nikde jinde, než Ramzová - Paprsek, takže celý týden nahoru na polívku a půllitr Kofoly a z kraje odpoledne zase dolů... (tam i zpět 8km celkem, na ČH sedle byly mlhy a fičák, tam to taky nešlo) Od té doby i s běžkama zdrháme na Šumavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.