Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

Původně zaslal: Stifler

já bydlím v Krkonoších a mam to všude kousek (Vrchlabí, Strážné, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Benecko, Vítkovice v Krk., Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, atd.), ale lyžování mě nebere, takže si užívám jen horského vzduchu a řešim krádeže aut na parkovištích a neukázněné řidiče parkující tam, kde nemají. :D

to je uplnej hrich, bydlet na horach a nelyzovat.-) vrrrrr

tady za to lidi skoro vrazdej a ty tam hledas auta. Mate tam ted lopaty k tom u hledani pod tim shnehem. Nebo se ceka na oblevu. :P

je to hřích, ale co mam u nosu, tak to mě neláká. :mad: lopaty nejsou potřeba, ten sníh nějak mizí sám přímo před očima, ale ještě furt může víc než metrová vrstva zmizet. :D

Odesláno

Tak přidám do šumavského koutku běžky kolem Kvild (letos jednou, za zimu zatím 3x a snad se ještě dostaneme). 1) sypalo mezi Kvildou a Horskou Kvildou, 2) vyčasilo se kolem Vydry, 3) masopust na Kvildě 4) a tohle místo mám docela rád.

1496969_001.jpg 1496970_002.jpg 1496971_003.jpg 1496972_004.JPG

Odesláno

Tak my skoro každý víkend ve Vrchlabí na Bubákově nebo

vedle v Herlíkovicích a jednou v Deštné v O/H

A jen co nám skončí sezóna, tak asi Rakousko,

protože to u nás už nebude sníh.

Odesláno
Původně zaslal: vix

Burisek - ty kopce znám. Tam jsem doma :roker

bledě závidím,bylo tam skvělí...... na to že jsem na tom stál poprvý v životě,měl jsem lyže 2.10m od kámoše,tak to bylo super...... a nic zlomeného.... :D

[upravil dne 5/3/09 Burisek]

Guest minimaxa
Odesláno

Nikam, bo to mam za stodoló :mrk

ale na lyžích jsem nikdy nestál :D

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

s rodinou jsme byli v Jeseníká - Branná a Přemyslov

Do Jeseníků jsme jezdili taky na běžky s částí party z Moravy, spali jsme v Lázních Lipová. Pak nám vyšli dvě zimy tak, že když jsme měli dovču, nebylo po čem šoupat nikde jinde, než Ramzová - Paprsek, takže celý týden nahoru na polívku a půllitr Kofoly a z kraje odpoledne zase dolů... (tam i zpět 8km celkem, na ČH sedle byly mlhy a fičák, tam to taky nešlo) Od té doby i s běžkama zdrháme na Šumavu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...