Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sice nám už zima pomalinku bude končit, ale určitě máte plno zážitků (a to určitě nejen aktivní lyžaři);) Kam jezdíte na hory? Kde se vám nejvíc líbilo? :) Pro zasmání přikládám foto z víkendové Stupavy :aut

post-0-14109605080335_thumb.jpg

Odesláno

ja jezdím do Rokintnice nad Jizerou je totam super ale ja jezdím na dvou prkynkách heč na jednom neumim jednou sem to skusil a vypadal jsem jak jedna velká modřina :D:D:D

Odesláno

Na hory jezdím maximálně na Silvestra - momentálně jsem z \"rodinných důvodů\" třikrát vynechal, ale letos už to snad vyjde.

Kluzká prkýnka na nohy nenazouvám (důvody popsány jinde) - jde mi jen o vypadnutí z města (sníh na horách je na pohled velice hezký, ale klidně si ho na těch kopečkách nechte, ve městě je sníh jakýmsi bonusem navíc, po kterém ne každý touží).

[upravil dne 3/3/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

ja jezdím do Rokintnice nad Jizerou je totam super ale ja jezdím na dvou prkynkách heč na jednom neumim jednou sem to skusil a vypadal jsem jak jedna velká modřina :D:D:D

Dzano - nechci bejt zlej, ale h, ch, k, r, d, t, n - říká Ti to něco???

Odesláno

eru.giferu.giferu.gif

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Dzano - nechci bejt zlej, ale h, ch, k, r, d, t, n - říká Ti to něco???

jo říka ale nejak mi to pořád navycházý tak mejte semnou strpení nebo toleranci moc dekuji holz to je moje slabá stranka ach ta čeština hlavne ty I holt mi to nejde:D:D:D:D

Odesláno

v sobotu sem se vrátil z Nové vsi nad Nisou jezdím tam každý rok letos sem tam byl po sedmé a lyžování díky bohaté sněhové nadílce bylo super před třemi lety sem vyměnil dvě prkýnka za pořádnou fošnu a po pár modřinách nelituju :super

Odesláno
Původně zaslal: wooody

KLÍNOVEC

Mám to nejblíž, ale letos jsem tam byl jen na procházce se psem, to když mě dostala webovka, jak je nahoře krásně a dole se válí hnusná inverze.

Jinak letos jsem byl na šest dní v Železný Rudě, takže hlavně Špičák svahově, okolí Rudy běžkově a taky jsem navštívil Gross Arber, což můžu jen doporučit, bomba.

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: wooody

KLÍNOVEC

Mám to nejblíž, ale letos jsem tam byl jen na procházce se psem, to když mě dostala webovka, jak je nahoře krásně a dole se válí hnusná inverze.

Jinak letos jsem byl na šest dní v Železný Rudě, takže hlavně Špičák svahově, okolí Rudy běžkově a taky jsem navštívil Gross Arber, což můžu jen doporučit, bomba.

já tam sem neustále, pracuju tam a jako s tim počasím je to možný.... Nahoře sluníčko že se můžeš opakovat, prijedeš na přísečnickou přehradu a nevýdis metr před auto.....

Odesláno

já bydlím v Krkonoších a mam to všude kousek (Vrchlabí, Strážné, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Benecko, Vítkovice v Krk., Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, atd.), ale lyžování mě nebere, takže si užívám jen horského vzduchu a řešim krádeže aut na parkovištích a neukázněné řidiče parkující tam, kde nemají. :D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

já bydlím v Krkonoších a mam to všude kousek (Vrchlabí, Strážné, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Benecko, Vítkovice v Krk., Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, atd.), ale lyžování mě nebere, takže si užívám jen horského vzduchu a řešim krádeže aut na parkovištích a neukázněné řidiče parkující tam, kde nemají. :D

to je uplnej hrich, bydlet na horach a nelyzovat.-) vrrrrr

tady za to lidi skoro vrazdej a ty tam hledas auta. Mate tam ted lopaty k tom u hledani pod tim shnehem. Nebo se ceka na oblevu. :P

Odesláno

Já jen běžky. A fotky nemám, taky na co se fotit, když už, ta se fotěj ženský, ty vypadaj na fotkách líp :)

Jinak jsem si říkal, že bych někdy zkusil snb, ale jak jsem to teďka viděl zblízka, zasejc mě to trochu přešlo. Myslím, že v zimě zůstanu u těch běžek, a v létě si to vynahradím mým oblíbeným windsurfingem, to je taky prkýnko, akorát se z něj padá relativně do měkkýho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...