Petasiki Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Sice nám už zima pomalinku bude končit, ale určitě máte plno zážitků (a to určitě nejen aktivní lyžaři) Kam jezdíte na hory? Kde se vám nejvíc líbilo? Pro zasmání přikládám foto z víkendové Stupavy Citovat
dzana.m Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ja jezdím do Rokintnice nad Jizerou je totam super ale ja jezdím na dvou prkynkách heč na jednom neumim jednou sem to skusil a vypadal jsem jak jedna velká modřina :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Na hory jezdím maximálně na Silvestra - momentálně jsem z \"rodinných důvodů\" třikrát vynechal, ale letos už to snad vyjde. Kluzká prkýnka na nohy nenazouvám (důvody popsány jinde) - jde mi jen o vypadnutí z města (sníh na horách je na pohled velice hezký, ale klidně si ho na těch kopečkách nechte, ve městě je sníh jakýmsi bonusem navíc, po kterém ne každý touží). [upravil dne 3/3/2009 Medvěd] Citovat
PnR Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 minuly rok taliansko, tento rok nic.. najviac na chopok sa zadarilo.. dolomity - it Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: dzana.m ja jezdím do Rokintnice nad Jizerou je totam super ale ja jezdím na dvou prkynkách heč na jednom neumim jednou sem to skusil a vypadal jsem jak jedna velká modřina :D:D Dzano - nechci bejt zlej, ale h, ch, k, r, d, t, n - říká Ti to něco??? Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: dzana.m ja jezdím do Rokintnice nad Jizerou je totam super ale ja jezdím na dvou prkynkách heč na jednom neumim jednou sem to skusil a vypadal jsem jak jedna velká modřina :D:D Citovat
dzana.m Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: dzana.m ja jezdím do Rokintnice nad Jizerou je totam super ale ja jezdím na dvou prkynkách heč na jednom neumim jednou sem to skusil a vypadal jsem jak jedna velká modřina :D:D Dzano - nechci bejt zlej, ale h, ch, k, r, d, t, n - říká Ti to něco??? jo říka ale nejak mi to pořád navycházý tak mejte semnou strpení nebo toleranci moc dekuji holz to je moje slabá stranka ach ta čeština hlavne ty I holt mi to nejde:D:D:D:D Citovat
navaho Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 v sobotu sem se vrátil z Nové vsi nad Nisou jezdím tam každý rok letos sem tam byl po sedmé a lyžování díky bohaté sněhové nadílce bylo super před třemi lety sem vyměnil dvě prkýnka za pořádnou fošnu a po pár modřinách nelituju Citovat
Vertex Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: wooody KLÍNOVEC Mám to nejblíž, ale letos jsem tam byl jen na procházce se psem, to když mě dostala webovka, jak je nahoře krásně a dole se válí hnusná inverze. Jinak letos jsem byl na šest dní v Železný Rudě, takže hlavně Špičák svahově, okolí Rudy běžkově a taky jsem navštívil Gross Arber, což můžu jen doporučit, bomba. Citovat
.mycTD Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 cerstve stuhleck: unorova fotka z vrchlabi je sice rozmazana, ale o to reprezentativnejsi Citovat
wooody Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: wooody KLÍNOVEC Mám to nejblíž, ale letos jsem tam byl jen na procházce se psem, to když mě dostala webovka, jak je nahoře krásně a dole se válí hnusná inverze. Jinak letos jsem byl na šest dní v Železný Rudě, takže hlavně Špičák svahově, okolí Rudy běžkově a taky jsem navštívil Gross Arber, což můžu jen doporučit, bomba. já tam sem neustále, pracuju tam a jako s tim počasím je to možný.... Nahoře sluníčko že se můžeš opakovat, prijedeš na přísečnickou přehradu a nevýdis metr před auto..... Citovat
Netopýrka Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Pec p. Sn. (třikrát) a nemělo to chybu ...Silvestr krutej ... Citovat
Miss Scratch Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Ja jsem si hrala na rolbu jen na pasekach:-) za par dni uz trochu rudsi svahy v italii:-) Citovat
Supersonic Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 \"předměstí\" pece pod sněžkou = velká úpa, většinou na Portáškách, máme tam odsud cca 700m chatu, naprostá paráda:super Citovat
Stifler Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 já bydlím v Krkonoších a mam to všude kousek (Vrchlabí, Strážné, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Benecko, Vítkovice v Krk., Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, atd.), ale lyžování mě nebere, takže si užívám jen horského vzduchu a řešim krádeže aut na parkovištích a neukázněné řidiče parkující tam, kde nemají. Citovat
Miss Scratch Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Stifler já bydlím v Krkonoších a mam to všude kousek (Vrchlabí, Strážné, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Benecko, Vítkovice v Krk., Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, atd.), ale lyžování mě nebere, takže si užívám jen horského vzduchu a řešim krádeže aut na parkovištích a neukázněné řidiče parkující tam, kde nemají. to je uplnej hrich, bydlet na horach a nelyzovat.-) vrrrrr tady za to lidi skoro vrazdej a ty tam hledas auta. Mate tam ted lopaty k tom u hledani pod tim shnehem. Nebo se ceka na oblevu. Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Já jen běžky. A fotky nemám, taky na co se fotit, když už, ta se fotěj ženský, ty vypadaj na fotkách líp Jinak jsem si říkal, že bych někdy zkusil snb, ale jak jsem to teďka viděl zblízka, zasejc mě to trochu přešlo. Myslím, že v zimě zůstanu u těch běžek, a v létě si to vynahradím mým oblíbeným windsurfingem, to je taky prkýnko, akorát se z něj padá relativně do měkkýho... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.