Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kdyz chvilku vydrzite, tak masinka byl na oficialnim predstaveni 407ky, takze zpracovava materialy a behem vecera se objevi prvni clanky o 407cce (defakto asi budem prvni, kdo to uverejni, jako to bylo v pripade 307sw)...

Odesláno

začal jsem uvažovat o členských příspěvcích pro club... když by každej dal 700 Kč, tak při tisících lidech mám na auto ;)

a 700 Kč pro každýho není moc, ne? :cool:

samo, bohuzel nejapny ftip,příspěvky nebudou :papa

Odesláno

Je to fáro moc hezký, ale jsem napnutý už teď s čím se vytasí po 307čce. Nejsem na sedany a kombíky. A ty ceny, podívejte se na podobnou výbavu u aut stejný třídy a možná se budete divit.

Odesláno

Zkouseli funkcnost airbagu :D :D ?

Jinak co rikam na predstaveni 407 ? Zavidim Masinkovi ze se v ni svezl :mad::D :D

[Editován dne 26/5/04 Ferry]

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Zkouseli funkcnost airbagu :D :D ?

Jinak co rikam na predstaveni 407 ? Zavidim Masinkovi ze se v ni svezl :mad::D :D

[Editován dne 26/5/04 Ferry]

V tom pripade musis zavidet i Radkovi V. :papa

Odesláno

ad znicena 407ka... prispevky z auto.cz

.....................

Tak jsem si ho včera v Dobříši také vyzkoušel. Perlička - člověk co vyjel na zkušební jízdu asi půl minuty přede mnou, po 5 km ve vesnici vjel pravým předním kolem na krajnici, chytil smyk, nezvládl ho, vpálil do protisměru a auto zcela rozbil.. Hoši od Peugeota nadšení moc nebyli. Ovšem kdo by byl, že ?

........

.........

Jen pro upřesnění - ta havarovaná 407 není ZCELA rozbitá, ale rozbitá . Odnesl to trochu předek a pak škrábance na boku a zadku. Ani airbagy nevyskákaly...

A kluci od Peugeotu skutečně nadšení nebyli ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...