Qcko Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Nadhera, tie fotky som si presiel 2x, mat zbytocnych tak 30000 eur (to je taky moj odhad co by ma to stalo:mrk), dal by som si takym stylom postavit auto a myslim si, ze este moje deti by na nom jazdili dlhe roky:super Citovat
AKCZ Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Fascinuje me to prostredi kde auta doslova vyrabej Vsude cisto.. uklizeno.. pripomina mi to sestavovani meho maleho RCcka Citovat
Marcel505 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Malá inspirace pro ty, kteří to myslí opravdu vážně... Prošel jsem všechny fotky a je to fakt mazec... http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=projecttoyotacelicaturbotc35&g=13 Koukni někdy na Discovery, když dávaj pořad Záchrana vraků. To jsou někdy fakt blázni. Teď tam holka restaurovala snad Triumfa? No už nevím, ale prý jí to vyšlo celkem asi na čtvrt milionu Kč. Citovat
barenst Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ctvrt milonu ? to je nejak malo ne ? nebo to ji stalo jen v materialu nebo jen za praci ? Citovat
yaris1 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 No to už je snad vetrán , ne ? Tak to už asi není utrácení, ale investice Citovat
Ravel Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Tan ten Ford A type bude asi pěkne svižnej veterán. Ale jsou to kluci šikovný, jak to všechno pěkně zamaskovali. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: jarajarda Malá inspirace pro ty, kteří to myslí opravdu vážně... Prošel jsem všechny fotky a je to fakt mazec... http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=projecttoyotacelicaturbotc35&g=13 Koukni někdy na Discovery, když dávaj pořad Záchrana vraků. To jsou někdy fakt blázni. Teď tam holka restaurovala snad Triumfa? No už nevím, ale prý jí to vyšlo celkem asi na čtvrt milionu Kč. Čtvrt milionu??? To tehdy stála Marka s Valdou ta škodovka 450, a to na tom spoustu věcí dělali sami... Renovace vraku stojí běžně násobky. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ...což mě tak napadá, kdo nezná - není třeba brousit po zahraničních serverech, když tady máte něco i s českými popisy... www.skoda450.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.