Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky! Rád sem pomohl...:)

Ta 405 je totálně luxusní! :o

Háček: Ta manga 405 je stylovka :) Taky si chci od někoho nechat udělat moje SW do manga...protože sem ho nikde nenašel :(

[upravil dne 31/8/12 06:29 od Moral3z]

Odesláno
Odesláno

Judes: tak tohle se ti dost povedlo... mě se to i docela líbí... trošku mě to nahlodalo... zkusim si udělat podobný na svoje... ale v airbrushi by to bylo asi za dost co?

Odesláno

Ono je to hezký, ale musí se chytit barva v té vinové se mi to nelibilo bylo to moc tmavé ale ta střibrná docela šla a libilo se mi to.. Jde akorat o barevnou kombinaci :) Jinak je lepší si nechat udělat nalepku airbrush by asi stál opravdu dost. :D

Odesláno
Judes: tak tohle se ti dost povedlo... mě se to i docela líbí... trošku mě to nahlodalo... zkusim si udělat podobný na svoje... ale v airbrushi by to bylo asi za dost co?

Ďakujem za uznanie. Tak ako píšu ostatný bolo bi to rozumnejšie urobiť ako nálepku, s nalepením problém nebude a nebude problém ju dať dolu ak ťa to omrzí ;).

• O 3 týdny později...
Odesláno

díky, celkem zajímavé,, nevim jestli to neni na můj vkus či nevkus moc tuning..když už tak ty mlhy a kola teda spíše v matu.. bremba taky mat (pokud by byl) a cervene napis brembo....

Odesláno
čauves, zkoušim si představit přední grill bez znaku, černý kola a zatmaveny mlhy.. zkusil by mi někdo prosím pomoc to vidět na obrázku?
Ahoj. Mas krasne auto:mrk,ja bych to nemenil:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...