Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kluci a poradíte mi kde mužu stahnout program na upravu auta?měl jsem photoshop ale neumím v tom vubec delat, čím to je?To jsem tak blbej?? a pokud by byl program v češtině bylo by to gut, diky -- popřípadně mi nechte vzkaz

Odesláno

zpozdilek: no nemusis byt hned \"blbej\" ale photoshop je profi program a blbej je skor ten, kto predpoklada, ze sa ho nauci ovladat za 2 dni :D Inac v cestine by mohli byt Corel Photo-Paint alebo niektory Zoner (neviem ako sa to uz vola).

Odesláno

No, tak Photoshop už zdaleka není králem mezi programy na úpravu fotek, existuje i mnoho free prográmků. Jedním z velice šikovných je např. GIMP, zkus ho. ;)

Odesláno

Zdarec vedel by mi prosim Vas niekto spravit na moje auticko nizsie uvedenu masku vo farbe auta a z takymto typom tahokovu ako som dal obrazok nizsie?Popripade ked uz niekto bude pri tom tak tam este vlozit taketo svetla:http://cgi.ebay.de/PEUGEOT-307-ANGEL-EYES-SCHEINWERFER-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ380165235534QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item58839d234e ,alebo tieto:http://cgi.ebay.de/PEUGEOT-307-ANGEL-EYES-SCHEINWERFER-KLARGLAS-NSW-NEU_W0QQitemZ370274441761QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item5636139a21

Bol by som Vam velmi vdacny lebo neviem ako by to na nom vyzeralo.Dakujem velmi pekne s pozdravom Martin

12.jpg

11.jpg

1921.jpg

1922.jpg

9987688_tahokov.jpg

[upravil dne 14/10/09 jombo]

Odesláno

Ahoj lidi. Nenašla by se tady prosimvás nějaká dobrá duše, která by mi ukázala, jak by vypadaly alu kola na mým Pažoutovi?? Vím, že fotky jsou ve špatné kvalitě, ale stačí mi to tam jenom nějak pro ukázku hodit. Nepotřebuju detaily, jenom jak by to vypadalo. Díky moc :)

[upravil dne 15/10/09 Ondrus23]

post-0-14109610294519_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...