Judes Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Nie je to bohvie čo, obrázky sú v malom rolíšení. Citovat
Stifler Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Stráňa: kdyby sis našel fotky uživatele \"cechic\", tak ten tahle kola na 306ce měl - sice na černé, ale pro představu by to stačilo Citovat
Stráňa Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Stráňa: kdyby sis našel fotky uživatele \"cechic\", tak ten tahle kola na 306ce měl - sice na černé, ale pro představu by to stačilo fotky mám a hlavně jsem jeho auto viděl několikrát naživo...mě to nestačí pro představu:papa Citovat
Miko1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma privýdelku, ideální na zimu, když je vecer hodinka dve casu Sama si takto vydelávám už od prosince a fakt me to nadchlo! Milióny z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydelaná kacka Kdyžtak mrknete na http://www.{reklama nepovolena}.cz/?s=pe Koukám tahleta srač.... už se dostala i sem jooo:bacha Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ahoj, priznám sa, na toto vlákno som klikol 1x, ale všimol som si, že si sem ľudia dávajú aj niečo urobiť. Vyskúšam to - dokázal by mi niekto upraviť foto, ako by vyzerala: 1. so zavarenou kapotou bez znaku 2. S čiernym znakom (fólia a tak) Ďakujem na hociktorú, z tých fotiek, ak aj 2, nenahnevám sa. Ďakujem Citovat
pipistrel Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 nevymyslaj a neprzni to nechaj to tak ako mas. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 kámo už to na mňa ide, samosvorné diferáky, podvozky, krídla, na hrane zločinu, čínské znaky, chrómové lišty, drogy negrice, carat tuning párty s Rytmusem, však to poznáš, tak toto všecko :-D neboj, nic sa nebude prznit, len sem zvědavý, jak by to vypadalo Citovat
pipistrel Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ja vim citam fb ale aj tak opovaz s tym neco vymyslat. ako v skole zoberem a nevratim Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 jak sa dívám, tak sa dívám, ty máš znak taky černý !! Áaaaaa, odhalení, tady ťa máme kamaráde - Proč, proboha PROČ ?! Citovat
pipistrel Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 lebo ja mam nudnu seriovku zato ty mas nieco exkluzivne tak to nepokaz Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 obyčajná kastla 306 s motorem, prevodvkú a podvozkem, jak by nekdo povidal jasné, nejsem debil! Citovat
Grlik Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 ahoj mohl by mí prosím dát někdo kola bez límce do červené, uvažuji Citovat
Tomajda_406 Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Čus mohl by mi někdo zatmavit zadní světla? První foto jenom světla a druhý foto světla s mlhama. Díky Citovat
Qcko Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Grlik: mas tu fotku v malom rozliseni, ale aspon takto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.