Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějakým způsobem se mi dostala tahle matka do sání a odtud až do motoru. Zrovna nemam po ruce klíč, ale je to odhadem 13. No ani bych se nedivil, tohle číslo mi stejně nikdy nic veselýho nepřineslo. Zajímalo by mě, jestli by někdo neidentifikoval, kde by mohla chybět - mam podezření, že jí tam nechal technik, kterej mi dělal nový vstřiky na lpg, což bylo před půl rokem. Od tý doby to nikdo nerozebíral.

[upravil dne 27.2.2009 urdemala]

post-0-14109604994017_thumb.jpg

Odesláno

cece takovyhle matky jsou po celym aute, rozebiral jsem 406 kombika a tahle matka je snad nejvice zastoupena fakt vsude, v podstate na cely auto jsem si vystacil s klicem 13 16 19 a par Torxy :D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

hej veru tak ako je vyssie pisane. Tie su vsade. Pokial ti vsetko funguje a nic nevrza tak to nechaj tak.

no jenze jemu vlezla do sani a chytla se s ventilem, takze patra jak se tam mohla dostat, taky bych asi rekl ze by s nima mohlo byt sani pripevnene k hlave motoru

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

čakom: právě, že sací potrubí dával pryč. mě by zajímalo, jestli to byl on, protože jinudy se tam snad nemohla dostat

tak teoreticky by tam mohla spadnout jemu:myslim

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

čakom: právě, že sací potrubí dával pryč. mě by zajímalo, jestli to byl on, protože jinudy se tam snad nemohla dostat

urcite to byl on, viz obrazek,

matka cislo 72 - MATKA S PODL DIAM 8X125-9,7-13

celkem jsou pouzity 2kusy pro pripevneni saciho potrubi k hlave motoru

[upravil dne 27/2/09 Ferry]

post-0-14109604994362_thumb.jpg

Odesláno

Dík ferry. takže jestli můžu někomu v budoucnu pomoct od problémů s autem, tak doporučuju vyhýbat se servisu

Jiří Kubát AUTO – PLYN – PNEU SERVIS v Přelouči.

Podle keců Kubáta sice nejlepší servis pod sluncem, ale zkurvit auto umí perfektně.

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

tak stát se to muže i mechanik je jen člověk ale ten servis se k tomu mněl postavit čelem i když pul roku je dost dlouhá doba:cool:

No ten servis se těžko může po půl roce k tomu stavět čelem. Kdyby to bylo po pár týdnech tak určitě. Chápu, že urdemala jako majitel auta ví, že s ním od té doby nebylo nic děláno, ale tomu ten servis věřit nemusí po takové době a majiteli nezbyde nic jinýho než si říct, že měl smůlu a na příslušný servis se příště vykašlat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...