jozefsv Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 potreboval by som poradit.firemny boxer r.v. 2008, VIN VF3YCBMDC11412094 .Auto po nehode opravene avsak na riadeni bola dodatocne zistena vada.povedali mi,ze spajacia tyc riadenia ktora ide z riadenia k capu ma volu.klepe to po jamach ako sialene,koleso ma volu.vada je teda jasna akurat,ze v peugeote nemozu najst tento nahradny diel samostatny.iba cele riadenie. pytam sa preto ci mi vie niekto pozriet v ponuke peugeot ci sa takato vec osobitne da zohnat alebo nie.je rozdiel zaplatit par stoviek alebo 60 papierov za cele riadenie.vdaka Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 pokud myslíš tu tyčku u šipky co jde od kulovýho čepu do řízení tak co ja vím tak na III boxera samostatně nejde objednat. Citovat
hnusoba Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Samostatne sa dajú objednať len manžety a čapy... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 tomu se moc nechce věřit--místo řídící tyčky celé servo??? :o:o Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 tomu se moc nechce věřit--místo řídící tyčky celé servo??? :o:o jj;) Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Kde tam vidíš servo, ale aj tak je to ohubu. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Kde tam vidíš servo, ale aj tak je to ohubu. ty tam vidíš něco jiného ??? Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Kde tam vidíš servo, ale aj tak je to ohubu. ty tam vidíš něco jiného ??? on tam vidí servo řízení Citovat
jozefsv Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 presnu tuto tycku myslim.najlepsie je ze vraj v citron katalogu vraj samostatna je. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Kde tam vidíš servo, ale aj tak je to ohubu. ty tam vidíš něco jiného ??? No dobre nebudeme sa naťahovať na slovíčkach. Pod servom som si predstavoval samotnú pumpu. [upravil dne 26.2.2009 AnotherOne] Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: jozefsv presnu tuto tycku myslim.najlepsie je ze vraj v citron katalogu vraj samostatna je. doma nemám ještě citroenackej katalog:nevim Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: AnotherOne Kde tam vidíš servo, ale aj tak je to ohubu. ty tam vidíš něco jiného ??? on tam vidí servo řízení ano, servořízení :D--máme přece i servočerpadlo,že ano... Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: jozefsv presnu tuto tycku myslim.najlepsie je ze vraj v citron katalogu vraj samostatna je. tak jsem se dostal do citroenackýho katalogu ale tam jsem to taky nenašel:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 jdu s křižkem po funuse , peu ani cit neumi , viz čakom , ještě zkus fiata nekdy jsem tam byl uspěšnější. Citovat
jozefsv Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr jdu s křižkem po funuse , peu ani cit neumi , viz čakom , ještě zkus fiata nekdy jsem tam byl uspěšnější. fiat tiez nie,tam to zistovali.citron mi vraveli ze ma ale asi nie.volali ze treba vymenit komplet,tak to je teda masaker.este ze to plati pojistovna bo inac to zavarim Citovat
hnusoba Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 V jednom katalógu ND som pre Boxer našiel \"čap řízení\" a \"rameno řízení\" . Možno by nebolo od veci sa opýtať na nejaký neoriginál. Skús SIHO v Košiciach alebo Meteor. Citovat
jozefsv Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: hnusoba V jednom katalógu ND som pre Boxer našiel \"čap řízení\" a \"rameno řízení\" . Možno by nebolo od veci sa opýtať na nejaký neoriginál. Skús SIHO v Košiciach alebo Meteor. problem je ze auto po buracke opravovali v presove pretoze tam nam ho naburali.nic hrozne ale trefne ako vidim.no a peugeot presov opravil auto a tam to musime reklamovat ak to nechceme platit.oni sa tam asi po nahradnych dieloch neoriginaloch nebudu chciet obracat.v podstate je to jedno kolko to stoji,len ma zarazilo ze sa to neda samostatne objednat a ze to ma taku hodnotu. Citovat
pastorek Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Našiel som i čap riadenia i tyčku riadenia. Nieje to origo Peugeot ale pomôže. http://www.faro.sk/catalog/capy/peugeot/peugeot-boxer-244.php [upravil dne 26/2/09 pastorek] Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Našiel som i čap riadenia i tyčku riadenia. Nieje to origo Peugeot ale pomôže. http://www.faro.sk/catalog/capy/peugeot/peugeot-boxer-244.php [upravil dne 26/2/09 pastorek] není to nahodou na II? Citovat
jozefsv Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Našiel som i čap riadenia i tyčku riadenia. Nieje to origo Peugeot ale pomôže. http://www.faro.sk/catalog/capy/peugeot/peugeot-boxer-244.php [upravil dne 26/2/09 pastorek] to bude asi na 2-jku.z 2 na 3-jku nepasuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.