Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pre znalca peugeot boxer - riadenie.otazka skor pre petra a pod

Recommended Posts

Odesláno

potreboval by som poradit.firemny boxer r.v. 2008, VIN VF3YCBMDC11412094 .Auto po nehode opravene avsak na riadeni bola dodatocne zistena vada.povedali mi,ze spajacia tyc riadenia ktora ide z riadenia k capu ma volu.klepe to po jamach ako sialene,koleso ma volu.vada je teda jasna akurat,ze v peugeote nemozu najst tento nahradny diel samostatny.iba cele riadenie.

pytam sa preto ci mi vie niekto pozriet v ponuke peugeot ci sa takato vec osobitne da zohnat alebo nie.je rozdiel zaplatit par stoviek alebo 60 papierov za cele riadenie.vdaka

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: AnotherOne

Kde tam vidíš servo, ale aj tak je to ohubu.

ty tam vidíš něco jiného ???

on tam vidí servo řízení

Odesláno

No dobre nebudeme sa naťahovať na slovíčkach. Pod servom som si predstavoval samotnú pumpu.:roll

[upravil dne 26.2.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

presnu tuto tycku myslim.najlepsie je ze vraj v citron katalogu vraj samostatna je.

doma nemám ještě citroenackej katalog:nevim

Odesláno
Původně zaslal: čakom

on tam vidí servo řízení

:D ano, servořízení :D:D--máme přece i servočerpadlo,že ano...:D

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

presnu tuto tycku myslim.najlepsie je ze vraj v citron katalogu vraj samostatna je.

tak jsem se dostal do citroenackýho katalogu ale tam jsem to taky nenašel:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jdu s křižkem po funuse , peu ani cit neumi , viz čakom , ještě zkus fiata nekdy jsem tam byl uspěšnější.

fiat tiez nie,tam to zistovali.citron mi vraveli ze ma ale asi nie.volali ze treba vymenit komplet,tak to je teda masaker.este ze to plati pojistovna bo inac to zavarim

Odesláno

V jednom katalógu ND som pre Boxer našiel \"čap řízení\" a \"rameno řízení\" . Možno by nebolo od veci sa opýtať na nejaký neoriginál. Skús SIHO v Košiciach alebo Meteor.

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

V jednom katalógu ND som pre Boxer našiel \"čap řízení\" a \"rameno řízení\" . Možno by nebolo od veci sa opýtať na nejaký neoriginál. Skús SIHO v Košiciach alebo Meteor.

problem je ze auto po buracke opravovali v presove pretoze tam nam ho naburali.nic hrozne ale trefne ako vidim.no a peugeot presov opravil auto a tam to musime reklamovat ak to nechceme platit.oni sa tam asi po nahradnych dieloch neoriginaloch nebudu chciet obracat.v podstate je to jedno kolko to stoji,len ma zarazilo ze sa to neda samostatne objednat a ze to ma taku hodnotu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...