martin406hdi Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 zdarec borci chcem sa spytat kolko Vam maximalne ukazuje palubny pocitac okamzitu spotrebu. (je jedno na akom rychlostnom stupni, proste len max hodnotu) lebo ja sa nemozem dostat cez 15.6 litra a to mam na dvojke a plny kotel.. tak neviem ci to na prd ukazuje alebo fakt je v comsi problem, lebo sa mi zda ze od 3000otacok auto znatelne prestava tahat.... peugeot 406, 2.0Hdi, 66kw + chip dakujem [upravil dne 25/2/09 martin406hdi] Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Mne ukazuje max 30l/100km...ale ty mas HDI tam neviem ako to je.... Citovat
martin406hdi Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 hm.. neviem neviem.. foter ma HDi ale 80kw a jemu ukazuje hadam 25 litrov kej mu poriadne prije.em... Este mam odpojene EGR, ale len tu hadicku, nemam ho zablendovane... Citovat
Blizzard Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 30l/100... to je maximální hodnota kterou PP umí zobrazit (nechápu proč nemůže víc i když to víc žere)... mam benzín, ale PP budou stejný Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard 30l/100... to je maximální hodnota kterou PP umí zobrazit (nechápu proč nemůže víc i když to víc žere)... mam benzín, ale PP budou stejný JJ...to bohuzial vieme ze to je max co dokaze zobrazit a viac nevie a pri tom okamzita spotreba je vacsia :-) Zrejme aj preto rozne odchylky od realnej spotreby. Alebo ze by to pocitalo dobre len nezobrazuje viac Citovat
AnotherOne Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Zaujímalo by ma, ako viete, že okamžitá spotreba je väčšia ako to čo píše na PP, alebo že je dokonca cez 30l. Citovat
Blizzard Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 protože za jakýchkoliv podmínek se to vždy zastaví na 30l. např. jedu do kopce, šlápnu na plyn a skáče to tam třeba po 8 litrech, ale vždy se zastaví právě na 30.0l i když šlápnu naplno, nebo jedu do ještě prudšího kopce... prostě se to na týhle hodnotě najednou zarazí a konec (pochybuju že reálná spotřeba neleze dál.. třeba ke 45l) Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Ja som to myslim aj dakde cital ze to je max co dokaze PP ukazat ale ze realna spotreba je vacsia... Napriklad na ochcavke 1,8 ked na dvojke na to stupim tam to vyskoci na nejakych 70l/100km ! Citovat
Guest servisman Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Zaujímalo by ma, ako viete, že okamžitá spotreba je väčšia ako to čo píše na PP, alebo že je dokonca cez 30l. když natajnkuji 30 l a po 70 km stojím:D Citovat
vojti26 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: AnotherOne Zaujímalo by ma, ako viete, že okamžitá spotreba je väčšia ako to čo píše na PP, alebo že je dokonca cez 30l. když natajnkuji 30 l a po 70 km stojím:D ale motor je z Apola a jezdi to na kerosin nebo cistej ethanol?:D:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Y2K Napriklad na ochcavke 1,8 ked na dvojke na to stupim tam to vyskoci na nejakych 70l/100km ! Na jaký Octavii? Doma jedna Octavii 1 stojí a její PP ukáže max 40l nebo 50l okamžitou spotřebu. Ale určitě ne 70l. Citovat
Y2K Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Neviem presne aky rok vyroby ale urcite nie menej ako 2006 Citovat
kupák Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Někde se to tu už probíralo, že spotřeba je vyšší, ale PP ukazuje prostě jen třicet. Vliv na celkovou spotřebu to však zřejmě nemá, protože jsem několikrát propočítal dotankované litry a ujeté km a vždy mi vyšlo asi o 0.5 - 0,75 l/100kmméně než ukazoval PP. S ohledem na to, že se do nádrže ne vždy natlačí stejné max množství paliva, bude tam nějaká stat. chyba a tak myslím, že PP průměrnou spotřebu ukazuje správně. Mně přijde divné i to, že když rychlost klesne pod 30 km/h, přestane to okamžitou spotřebu ukazovat úplně. Aspoň mě to tak funguje. [upravil dne 25/2/09 kupák] Citovat
Driver Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil Citovat
vojti26 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 mam pocit,ze fabie ukazala 99 co jsem jezdil se sluzebni....ale nvim jestli aktualni na sto nebo prumer za hodinu,ale 99 tam bylo Citovat
AnotherOne Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Áno je to tak, pod 30km/h okamžitú spotrebu neukazuje. Asi to už nie je presné, alebo by tam skákali také vysoké cifry, že by si to auto nikto nekúpil. :DMohli to riešiť podobne ako koncern, že pri malej rýchlosti to ukazuje spotrebu za čas napr. 0,8l/h. Citovat
Blizzard Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Driver Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil tak směroplatnej ten údaj není, to ne, ale mě se líbí jak tam ty čísla lítají a docela by mě zajímalo kolik to bere v plným zátahu Citovat
Driver Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Driver Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil tak směroplatnej ten údaj není, to ne, ale mě se líbí jak tam ty čísla lítají a docela by mě zajímalo kolik to bere v plným zátahu Jestli se ti líbí jak lítají čísla tak ti můžu ukázat můj výpis z účtu. Tam ty čísla poslední dobou lítají až se mi z toho protáčí panenky Citovat
Blizzard Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Driver Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil tak směroplatnej ten údaj není, to ne, ale mě se líbí jak tam ty čísla lítají a docela by mě zajímalo kolik to bere v plným zátahu Jestli se ti líbí jak lítají čísla tak ti můžu ukázat můj výpis z účtu. Tam ty čísla poslední dobou lítají až se mi z toho protáčí panenky dej mi k němu i PIN a ukážu ti jak to vypadá když ukazuje trvale nulu Citovat
kupák Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Driver Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil tak směroplatnej ten údaj není, to ne, ale mě se líbí jak tam ty čísla lítají a docela by mě zajímalo kolik to bere v plným zátahu Jestli se ti líbí jak lítají čísla tak ti můžu ukázat můj výpis z účtu. Tam ty čísla poslední dobou lítají až se mi z toho protáčí panenky dej mi k němu i PIN a ukážu ti jak to vypadá když ukazuje trvale nulu Před nulou není znaménko mínus. To je ještě krásné číslo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.