Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec borci

chcem sa spytat kolko Vam maximalne ukazuje palubny pocitac okamzitu spotrebu. (je jedno na akom rychlostnom stupni, proste len max hodnotu)

lebo ja sa nemozem dostat cez 15.6 litra a to mam na dvojke a plny kotel.. tak neviem ci to na prd ukazuje alebo fakt je v comsi problem, lebo sa mi zda ze od 3000otacok auto znatelne prestava tahat....

peugeot 406, 2.0Hdi, 66kw + chip

dakujem

[upravil dne 25/2/09 martin406hdi]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

30l/100... to je maximální hodnota kterou PP umí zobrazit (nechápu proč nemůže víc i když to víc žere)...

mam benzín, ale PP budou stejný

JJ...to bohuzial vieme ze to je max co dokaze zobrazit a viac nevie a pri tom okamzita spotreba je vacsia :-)

Zrejme aj preto rozne odchylky od realnej spotreby.

Alebo ze by to pocitalo dobre len nezobrazuje viac :myslim

Odesláno

protože za jakýchkoliv podmínek se to vždy zastaví na 30l.

např. jedu do kopce, šlápnu na plyn a skáče to tam třeba po 8 litrech, ale vždy se zastaví právě na 30.0l i když šlápnu naplno, nebo jedu do ještě prudšího kopce... prostě se to na týhle hodnotě najednou zarazí a konec (pochybuju že reálná spotřeba neleze dál.. třeba ke 45l)

Odesláno

Ja som to myslim aj dakde cital ze to je max co dokaze PP ukazat ale ze realna spotreba je vacsia...

Napriklad na ochcavke 1,8 ked na dvojke na to stupim tam to vyskoci na nejakych 70l/100km !

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Zaujímalo by ma, ako viete, že okamžitá spotreba je väčšia ako to čo píše na PP, alebo že je dokonca cez 30l.:myslim

když natajnkuji 30 l a po 70 km stojím:D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: AnotherOne

Zaujímalo by ma, ako viete, že okamžitá spotreba je väčšia ako to čo píše na PP, alebo že je dokonca cez 30l.:myslim

když natajnkuji 30 l a po 70 km stojím:D

ale motor je z Apola a jezdi to na kerosin nebo cistej ethanol?:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Napriklad na ochcavke 1,8 ked na dvojke na to stupim tam to vyskoci na nejakych 70l/100km !

Na jaký Octavii?

Doma jedna Octavii 1 stojí a její PP ukáže max 40l nebo 50l okamžitou spotřebu. Ale určitě ne 70l. :myslim

Odesláno

Někde se to tu už probíralo, že spotřeba je vyšší, ale PP ukazuje prostě jen třicet. Vliv na celkovou spotřebu to však zřejmě nemá, protože jsem několikrát propočítal dotankované litry a ujeté km a vždy mi vyšlo asi o 0.5 - 0,75 l/100kmméně než ukazoval PP. S ohledem na to, že se do nádrže ne vždy natlačí stejné max množství paliva, bude tam nějaká stat. chyba a tak myslím, že PP průměrnou spotřebu ukazuje správně.

Mně přijde divné i to, že když rychlost klesne pod 30 km/h, přestane to okamžitou spotřebu ukazovat úplně. Aspoň mě to tak funguje.

[upravil dne 25/2/09 kupák]

Odesláno

Áno je to tak, pod 30km/h okamžitú spotrebu neukazuje. Asi to už nie je presné, alebo by tam skákali také vysoké cifry, že by si to auto nikto nekúpil. :DMohli to riešiť podobne ako koncern, že pri malej rýchlosti to ukazuje spotrebu za čas napr. 0,8l/h.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil :)

tak směroplatnej ten údaj není, to ne, ale mě se líbí jak tam ty čísla lítají a docela by mě zajímalo kolik to bere v plným zátahu :)

Odesláno

Jen tak mimochodem, komu z vás ten údaj něco říká? Je vůbec k něčemu? Jestli ne tak bych to neřešil :)

tak směroplatnej ten údaj není, to ne, ale mě se líbí jak tam ty čísla lítají a docela by mě zajímalo kolik to bere v plným zátahu :)

Jestli se ti líbí jak lítají čísla tak ti můžu ukázat můj výpis z účtu. Tam ty čísla poslední dobou lítají až se mi z toho protáčí panenky :o:D

Odesláno

Jestli se ti líbí jak lítají čísla tak ti můžu ukázat můj výpis z účtu. Tam ty čísla poslední dobou lítají až se mi z toho protáčí panenky :o:D

dej mi k němu i PIN a ukážu ti jak to vypadá když ukazuje trvale nulu :D

Odesláno

dej mi k němu i PIN a ukážu ti jak to vypadá když ukazuje trvale nulu :D

Před nulou není znaménko mínus. To je ještě krásné číslo. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...